Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם

הגבתי לטענה של גדי, אני לא רואה את ההיגיון, אבל אולי הוא יסביר. 

גם קצת מוזר להגיד את זה על ישראל כשבישראל ה"חברה" מתחלקת בעצם לכמה חברות יחסית נפרדות.

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

אנחנו לפחות מודעים לבעיה, ויש פה איזה מאבק שזה לא יתפשט. 

הם לא.

שכחתי להגיב לך. הייתי אומר שעליית מפלגות הימין "הקיצוני" באירופה די מדגים שהם כן מודעים - לפחות חלקית - לבעיה. אני חושב ש"הבעיה" לא מוגדרת נכון, גם מבחינת הפוליטיקאים הפופוליסטים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

למזלנו חלק גדול מאלה שמביאים 6-7 ילדים משרתים בצבא, ואני יכול להגיד לך בודאות משיחות פה במילואים שיש להם מיאוס מאוד גדול מהממשלה ולאיפה שהיא הולכת

איך זה קשור למה שאנחנו מדברים עליו?

בחור שעובד איתי, כיפה סרוגה מאיזור ירושלים. שירת בצבא, הילדים שירתו והבנות עושות שירות לאומי. כל פעם שיש שבוע הגאווה או משהו כזה והhr תולים במסדרונות את דגל הגאווה (בכל זאת עובדים בתל אביב) זה שורף לו את הרשתיות בעיניים. הוא ממש מתעצבן ואומר לנו שזה מפריע לו. הוא לא ינהג באלימות כמובן, אבל יחס ללהטבים זה הדבר האחרון שישפיע עליו כשהוא בוחר מפלגה. ומשיחות עם אחרים מהמגזר, זה די מייצג.

לענ״ד מצב הקהילה הלהטבית פה הולך להדרדר בשנים הבאות, גם אם איכשהו האלימות לא תתפרץ, תהיה נגיסה גדולה בזכויות שלהם.

איך זה יהיה לעומת ברלין? לא יודע. באמת אין לי מושג. אבל שוב, לא הייתי קובע דעה על סמך כתבה אנקדוטלית של כתב כלשהו. על אחת כמה וכמה כשהכתב הוא סוג של ינון מגל ובכלל לא ברור לי למה הוא גר בברלין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

בדיוק!

כמו זה שלא חי עם בת זוג אבל יודע לתת עצות על זוגיות כי ראה אצל חבר, או זה שאין לו ילדים אבל יודע להטיף לאחרים איך לגדל ילדים כי ראה אצל אחותו, או זה שאין לו רכב חשמלי שמנסה להסביר ל - 20 גולשים שיש להם רכב חשמלי למה הם טועים.

מניח שזו תופעת אינטרנט ידועה, אני נתקל בה בעיקר ב CF. 

ההיכרות שלך עם הביוגרפיה שלי מחמיאה אך לא מדוייקת. אני גם לא זוכר מתי כתבתי משהו על רכב חשמלי, למעט איזו שאלה על ירידת הערך של ה-500 שכנראה הפריעה לך.

בכל אופן, מה שנראה לי תמוה ספציפית בשרשור הנ"ל זה התגובות של אלו שכן עברו תהליכים דומים אבל עדיין נכנסו לדיון סוער עם מישהו שלא, ושניכר מהכתוב שאינו מכיר את התחום אפילו דרך צד ג' או מחקר מדעי... עצם זה שהייתה לו דעה בנושא והוא הביע אותה בפורום פתוח לא ממש מטריד אותי. 

אם כבר בחרת להפוך את זה להתקפה האישית, אז אחרי כעשרים שנות פעילות סדירה בפורום אני רואה שבסה"כ צדקתי הרבה יותר מאשר טעיתי בדברים שכתבתי פה, ואפשר להחיל את האמירה הזאת גם על החיים באופן כללי. ההחלטה לא להביא ילדים ולא להתמסד (למרות שהיו כמה הזדמנויות) הפכה אותי לפסיכולוג הבית של כל ה'נורמליים' סביבי, וזכיתי לראות אותם עוברים את מעגל התקווה-התפכחות-אכזבה-השלמה בזוגיות, לעתים קרובות כל הדרך עד לגירושין, דיכאון קליני ו/או התאבדות. אמנם יש גם מקרי הצלחה פה ושם, אבל בימינו הם רחוקים מלהיות הנורמה. מי שיכול ללמוד את הלקחים ולהסיק מסקנות מוקדם דרך צפייה באחרים במקום לעבור את התהליך הזה בעצמו, הוא לא פחות ראוי לכתוב על כך בפורום מהגיבורים שהעזו ושילמו את המחיר. לא כל דבר צריך לנסות כדי לדעת או כדי להרוויח את הזכות לחוות עליו דעה, ולא כל דעה על סמך נסיון אישי אנקדוטלי תהיה בהכרח טובה יותר מכזו שנכתבה על סמך מחקר או מדגם ציבורי רחב מספיק.

• מצחיק 1
פורסם

עכשיו עשית מעגל של 360 מעלות.. קצת מצחיק..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מניח שהתכוונת לסיבוב של 180.

הפואנטה היא שלא הייתה לי בעיה עם מה שרשמת, אלא הופתעתי ע"י התגובה שזה עורר. אתה כותב פה מספיק שנים כדי שאנשים יכירו את נסיונך בתחום או היעדרו. לא הצגת נתונים או סיפרת סיפור שיתמוך בטענה שטענת, ועם זאת מספיק היה לזרוק את הרימון הקטן הזה בשביל להטריג (ככה קוראים לזה?) קבוצה שלמה של קוראים עם נסיון רלוונטי שהיו יכולים פשוט להתעלם. זו התופעה שעליה דיברתי.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מצב הקהילה הלהטבית פה הולך להדרדר בשנים הבאות

איך? מי יפריע להם לחיות את החיים שלהם מעבר להצקות שכולנו כבר רגילים אליהן שנובעות מחוסר הפרדה בין דת למדינה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יהיו שני כיוונים:

1. החקיקה תהיה פחות ופחות לטובת הכרה בזכויות וכו׳. הגבלות מכח חקיקה דתית.

2. פחות סובלנות במרחב הציבורי וצימצום המקומות שבהם הם יכולים לחיות בגלוי. וזה נכון גם לשאר הציבור החילוני ליברלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה זה לחיות בגלוי? שלא יסכימו להם לקשור אחד את השני בקולרים של כלבים ערומים על משאיות? זורם לי דווקא.

לא יוכלו להשכיר דירה בירושלים? לא יקרה גבר, אתה יכול להירגע.

בסוף יושב ראש הכנסת ואחד החזקים בליכוד היום זה הומו נשוי עם ילדים. 

פורסם

אתה מכיר את ירושלים יותר טוב ממני. לא כתבת פה בעבר על צעירים חילונים שנוטשים את העיר? למה אתה חושב שמה שמקשה על חילונים סטנדרטיים, לא יהיה הרבה יותר קשה ללהטבים?

הדיון הולך לכיוון המצב בישראל, למרות שזה שרשור על הגירה. הטענה המקורית שלי היא, שלקבוע עמדה על מצב הלהטבים בברלין על סמך כתבה אחת של אברהמי, זה רציני בדיוק כמו לנסות לנחש מה יהיה המצב בישראל על סמך ארוע אחד במעלה אדומים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, Derish כתב:

אם כבר בחרת להפוך את זה להתקפה האישית

בחיי שאני לא מבין אותך, אלא אם תגיד לי שעברת ניתוח שינוי מין. 

גם כשאני מסכים איתך זה לא בסדר? 

מאידך, זה שכנראה בטעות היה לי סטרייק, ואתה לוקח את זה הכי אישי, מממ...לא יודע. 

מזכיר לי 'בדיחה'

איש אחד עומד באמצע צומת מרכזי וצועק "למה קיבינימאט נשים לוקחות כל דבר באופן אישי?"

ניגשת אליו אישה ואומרת לא "אני ממש לא מסכימה איתך. אני לדוגמא, ממש לא". 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הטענה המקורית שלי היא, שלקבוע עמדה על מצב הלהטבים בברלין על סמך כתבה אחת

בדיוק. ולהשליך מברלין לכל אירופה או העולם זה מפוקפק באותה מידה. 

פורסם

צודק לגמרי!

בשום מקום בעולם לא ארגיש ביטחון. בטח לא כמו שהרגשתי בשבועיים האחרונים בזמן שישבתי בממ״ד עם המשפחה, כשאנחנו שומעים הדי פיצוצים קרובים שמרעידים את הבניין.

אומנם אין לי תמונות של שלטים נגד ישראלים מרחובות העיר, אבל יש לי יופי של סרטונים של העשן המיתמר ממכון וייצמן שצילמתי מחלון חדר השינה.

וזה כמובן רק הדובדבן שבקצה של שנתיים ארורות שהתחילו בהתקף חרדה שלא הרגשתי מעולם. אבל העיקר שאין פה שלטים. פה לא שונאים אותי בגלל שאני יהודי או ישראלי. שונאים אותי כי אני שמאלן\אשכנזי\חילוני\ליברלי וכו׳.

צריך פסיכולוגים שיעשו מחקרים על הישראלים שרואים סכנה בכל מקום בעולם, בזמן שהם עצמם חווים דברים שגורמים לכל אדם שפוי להתרחק מהמידל איסט. מודה שגם אני שבוי בנירמול הזה רוב הזמן ואני צריך להכריח את עצמי לקחת פסק זמן, ולהסתכל על המצב מנקודת מבט אחרת.

• אהבתי 8
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 27.6.2025 בשעה 16:29, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/rkvdzahmel

לכל המעוניינים להגר לברלין - מקווה שאתם לא הומואים.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

צודקים לגמרי! בואו נעבור לאיטליה במקום:

https://www.ynet.co.il/judaism/article/hkqbo00telg

אם אתה תמשיך להסתמך באופן בלעדי על YNET כדי לדעת מה קורה בחו"ל, יהיה קשה מאד לקחת את דבריך ברצינות ולנהל דיון ענייני.

במקומך הייתי מנסה לגבש דעה קצת יותר אובייקטיבית על סמך דיווחים ממדינות שונות, מקצוות שונים של הספקטרום הפוליטי, ובעיקר לא רק בעברית.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

צודק לגמרי!

בשום מקום בעולם לא ארגיש ביטחון. בטח לא כמו שהרגשתי בשבועיים האחרונים בזמן שישבתי בממ״ד עם המשפחה, כשאנחנו שומעים הדי פיצוצים קרובים שמרעידים את הבניין.

אומנם אין לי תמונות של שלטים נגד ישראלים מרחובות העיר, אבל יש לי יופי של סרטונים של העשן המיתמר ממכון וייצמן שצילמתי מחלון חדר השינה.

וזה כמובן רק הדובדבן שבקצה של שנתיים ארורות שהתחילו בהתקף חרדה שלא הרגשתי מעולם. אבל העיקר שאין פה שלטים. פה לא שונאים אותי בגלל שאני יהודי או ישראלי. שונאים אותי כי אני שמאלן\אשכנזי\חילוני\ליברלי וכו׳.

צריך פסיכולוגים שיעשו מחקרים על הישראלים שרואים סכנה בכל מקום בעולם, בזמן שהם עצמם חווים דברים שגורמים לכל אדם שפוי להתרחק מהמידל איסט. מודה שגם אני שבוי בנירמול הזה רוב הזמן ואני צריך להכריח את עצמי לקחת פסק זמן, ולהסתכל על המצב מנקודת מבט אחרת.

אנשים שגרים בישראל ובטוחים שזה המקום הכי בטוח ליהודים כשברור שהמצב הוא דיוק ההפך, המקום הכי מסוכן ליהודים.
איפה מתים הכי הרבה יהודים בשנה בפיגועי טרור/שנאה?...
נשאל שאלה תיאורטית כדי להמחיש את הנקודה, אני מוסלמי פונדמנטליסטי ויש לי פצצת אטום, איפה אני זורק אותה? התשובה ברורה לכולם. 

היי, אבל באירופה יש הפגנות של פלסטינאים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...