Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו החרדים אצלנו

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 3.7.2025 בשעה 17:32, G. P. Magnus כתב:

אם משתמש רשום ותיק ופעיל יכתוב שחבר ילדות או אח היגרו אתה לא תאמין?

תודה על התגובה.

אין לי סיבה שלא להאמין אך מכיון שמדובר בפורום רכב, עדיפות עדויות ממקור ראשון.

לגבי יעדים, ארשה לעצמי להניח שהגירה (חוקית) לארה״ב תהייה נוחה יותר מאשר לקנדה למשל (בלי קשר לנסיבות האישיות, כמו רעייה קנדית) משום שהמצב שם כרגע - לא משהו.

ולכן לעדות ממקור ראשון לאחר המעבר (כפי שעושים פה לא מעטים מאלה שהיגרו), יהיה משקל רב יותר בהשוואה לזו ממקור שני או שלישי.

הנחתי שתהיינה תגובות רבות יותר ממשתתפי השירשור שהיגרו מאז שנפתח היות ולא מעטים הביעו רצון/שאיפה/נכונות.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני כשעה, waterman כתב:

תודה על התגובה.

אין לי סיבה שלא להאמין אך מכיון שמדובר בפורום רכב, עדיפות עדויות ממקור ראשון.

בהתחשב באהבת חברי הפורום לרכב ולעובדה שהם זולים בהרבה מאשר בישראל ברוב מדינות העולם, אולי אפילו הייתי מעדיף חוו״ד של חברי הפורום! 😂

לכל החברים שהיגרו יש קשיים - מי מהם שחייב/רוצה לעבוד ולהתערות בחברה המקומית חווה סוג אחד של קשיים, אלו מהם שאין להם רצון עז להתערות עם סט אחר של קשיים. לחלק מילדיהם קל יותר או פחות - אבל זה כבר משהו אישי ופרטני ... 

יש לא מעט שהיו שמחים לעזוב / חושבים / מפנטזים על כך אבל המציאות מלמדת שמעטים אכן מוכנים לעשות זאת.

• רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 9 שעות, G. P. Magnus כתב:

יש לא מעט שהיו שמחים לעזוב / חושבים / מפנטזים על כך אבל המציאות מלמדת שמעטים אכן מוכנים לעשות זאת.

קצת אוף אוף-טופיק לגבי הטקסט המצוטט.

לפני שנים רבות שקלתי/פינטזתי להציע לשרון סטון להתכרבל איתי אך לאחר מחשבה שנייה, הגעתי למסקנה שאין סיבה שעם הנתונים שלי - אתפשר😂

יום רגוע ומוצלח לכולם

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

בלי קשר לשאלה האחרונה - אני אזרוק את זה סתם ככה לשרשור הנוכחי בשביל פשטות החיפוש בעתיד -

סידרתי לאחרונה דרכונים + תעודות זהות משוויץ עבור חמשת הילדים.

מעולם לא התגוררתי שם, אפילו לא נולדתי שם, אבל כל עוד החוק שם מאפשר לבנים-של-בנים-של לקבל מעמד,

על המצפון שלי לא לסגור שום דלת בפניהם - אם לא מסדרים את המעמד לפני גיל 18 תשכח מזה.

אין תוכניות לעבור.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למרבה הצער, החודשים והשבועות האחרונים הדגישו ביתר שאת את החשיבות בהחזקת דרכון זר:

1. שחרור חטופים בעלי דרכון זר - רוסי ואמריקאי

2. אפשרות יציאה מהארץ בעוד אזרחים ישראלים לא יכלו לצאת מהארץ בזמן המלחמה עם איראן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, גור אדם כתב:

2. אפשרות יציאה מהארץ בעוד אזרחים ישראלים לא יכלו לצאת מהארץ בזמן המלחמה עם איראן.

רק הבהרה קטנה פה - בעלי אזרחות כפולה (ישראלית + עוד אחת) לא יכלו לצאת בזמן המלחמה עם איראן. בוודאות. (מכמה מקורות).

עניין פתיחת הדלתות מהותי אגב לדעתי. (לכל אחד מהמשפחה יש ישראלי , אמריקאי ואירופאי)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 7 דקות, Liviur כתב:

רק הבהרה קטנה פה - בעלי אזרחות כפולה (ישראלית + עוד אחת) לא יכלו לצאת בזמן המלחמה עם איראן. בוודאות. (מכמה מקורות).

דרך נתב"ג.

למזלנו לא סגרו את כל הגבולות, אבל יש מצב שזה פשוט היה מחוסר תפקוד / חוסר תכנון / חוסר יכולת ביצוע, מה שמאפיין את הממשלה הזו, ולאו דווקא מחוסר כוונה / רצון, שכן חוקי יסוד במדינת ישראל לא באמת מהווים עבורם נקודת התייחסות.

מכיר באופן אישי שני ישראלים שיצאו דרך הים. הבנתי שמי שניסה לצאת דרך ירדן גם הצליח.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, גור אדם כתב:

בדיוק זה מה שהוא נתן. שחרור מחטיפה - אני משער שאם היית חטוף לא היית בדיוק צוחק על הדרכון הרוסי.

ישנו הפער בין ההתרברבות של פוטין והתעמולה הרוסית בנוגע ליכולתם להשפיע על שחרור חטופים, לבין המציאות בשטח. מתוך חמישה אזרחים רוסים ששוחררו עד היום, רק אחד (רון קריבוי) שוחרר כ"מחווה" לפוטין. ארבעת האחרים שוחררו במחיר מלא כחלק מעסקת הפסקת אש כוללת וחילופי שבויים. לפחות אדם אחד בעל אזרחות כפולה רוסית-ישראלית (מקסים הרקין) עדיין מוחזק בשבי חמאס.

לדאוג להוציא אזרחות זרה מתוך מחשבה שיום אחד יחטפו אותך זה הזוי לחלוטין. 

פורסם

גם אלכס טרופנוב שוחרר. 

יותר הזוי זה שממשלות זרות פועלות לא מעט לשחרור החטופים שיש להם אזרחות שלהם ואף נפגשות עם משפחות של אזרחים חטופים יותר מאשר ממשלת ישראל.

אף אחד לא אמר שאתה צריך להוציא דרכון זר רק בשביל המקרה הזה - אלא שיש יתרון בהחזקת דרכון זר.

פורסם
לפני 20 דקות, גור אדם כתב:

גם אלכס טרופנוב שוחרר. 

אלכס טרופנוב היה חלק מעסקת הפסקת אש רחבה יותר. במסגרת עסקה זו שוחררו 33 חטופים (כולל טרופנוב) בתמורה לשחרור של כמעט 2000 טרוריסטים. גם עליו שולם מחיר מלא. כל היתר אינו אלא תעמולה רוסית.

לפני 29 דקות, גור אדם כתב:

אף אחד לא אמר שאתה צריך להוציא דרכון זר רק בשביל המקרה הזה - אלא שיש יתרון בהחזקת דרכון זר.

תלוי איזה וכמה מאמץ זה דורש. לא הייתי טורח למלא טפסים כדי לקבל דרכון רוסי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, גור אדם כתב:

למרבה הצער, החודשים והשבועות האחרונים הדגישו ביתר שאת את החשיבות בהחזקת דרכון זר:

1. שחרור חטופים בעלי דרכון זר - רוסי ואמריקאי

תאורטית לא היה לו דרכון רוסי בכלל...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 19 שעות, waterman כתב:

הנחתי שתהיינה תגובות רבות יותר ממשתתפי השירשור שהיגרו מאז שנפתח היות ולא מעטים הביעו רצון/שאיפה/נכונות.

משהו בניסוח של הפוסט ההוא לא ממש מעורר רצון לענות ולשתף פרטים. 

• רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...