Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.4.2025 בשעה 15:22, Rשף כתב:

זה נשמע כמו נאום של נשיא מסוים בצפון אמריקה ומנכל של חברה שהשם שלה מתחיל באות שלפני Y. יש לך שם של שכונה כזו? אני מתנדב לקפוץ לשם ולצלם את המשטרה המוסלמית (במילים אחרות- זה בולשיט).

תנועת הנגד שקוראת לצמצם הגירה ואפילו התחילה לגרש מהגרים לא חוקיים נקראת כאן "הממשלה".

הדגלים האלו בהחלט מטרידים, אבל דווקא נאצים אמיתיים אין כאן יותר מדי ורוב האנטישמיות מגיעה ממוסלמים ויפי הנפש שתומכים בהם.

https://www.instagram.com/reel/DIyk8EmOwGW/?igsh=MWoyZXZzcGd2aTc0Nw==

למה ששבדיה תהיה שונה?

לפי גוגל 10 אחוזים מהאוכלוסיה השבדית כבר "שבדית", כנראה גם זה בלי מהגרים לא רשומים, ולעומת השבדי המקורי שמביא ילד וכלב, ה"שבדי" החדש מביא 8.

בהצלחה.

פורסם
בתאריך 22.4.2025 בשעה 16:21, sperial כתב:

האכזבה הגדולה שלי היתה שכייסו אותי בסטוקהולם, וכמה חודשים אחרי כן ראיתי סטטיסטיקה שסטוקהולם נמצאת במקום החמישי באירופה מבחינה זו.

לך יש כישרון כזה שאפילו בגלפגוס תכייס אותך לטאה. בירח. במאדים...

• מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תראה, כייסו אותי פעם אחת. את אשתי פעמיים. הסיפור שלה היה ניסיונותֶשנכשלו בגלל התארגנות נכונה. הטעותֶשלי היתה שחשבתי שבשוודיה, כמו בשאר המדינות הנורדיות, הסיכון נמוך מאוד, ולא נקטתי באמצעי הזהירות שהייתי נוקט בפריז או רומא. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קופנהגן מפתיעה אותי. ברלין לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

לך יש כישרון כזה שאפילו בגלפגוס תכייס אותך לטאה. בירח. במאדים...

לפי דעתי יש לו הסכם עם אשתו שאם לא מכייסים אותם בטיול הם מכייסים אחד את השנייה.

• מצחיק 6
פורסם
בתאריך 22.4.2025 בשעה 15:22, Rשף כתב:

יש לך שם של שכונה כזו? אני מתנדב לקפוץ לשם ולצלם את המשטרה המוסלמית (במילים אחרות- זה בולשיט).

תנועת הנגד שקוראת לצמצם הגירה ואפילו התחילה לגרש מהגרים לא חוקיים נקראת כאן "הממשלה".

ממה שאני קראתי (לדוגמה המאמר הזה) הבעיה יותר היא של מלחמת כנופיות של מהגרים.

נותנים לבן 14 שהוא מתחת לגיל האחריות הפלילית בשבדיה קאלאץ' ומילון כתרים (370 אלף ₪) ואומרים לו לרסס מישהו מכנופיה יריבה. הרקע יותר פלילי, אבל הטענה שם שכנופיות של מהגרים השתלטו על עולם הפשע השבדי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני כשעה, borsood כתב:

נותנים לבן 14 שהוא מתחת לגיל האחריות הפלילית בשבדיה קאלאץ' ומילון כתרים (370 אלף ₪) ואומרים לו לרסס מישהו מכנופיה יריבה. הרקע יותר פלילי, אבל הטענה שם שכנופיות של מהגרים השתלטו על עולם הפשע השבדי.

זה כבר קרוב יותר לאמת, האזרח הממוצע לא מרגיש את זה ביומיום אבל מדי פעם היריות האלו "זולגות" למקומות אחרים. כמו בעוד מדינות זאת אחת הסיבות לממשלה הימנית וההחמרה במדיניות והחקיקה.

לגבי אנטישמיות יש בהחלט החמרה מסוימת בדיבורים ובהפגנות, אבל למיטב ידיעתי אין פחד קיומי ליהודים ולרוב מדובר בשילוב של הפגנות פרו פלסטיניות שמתפזרות די מהר. המשטרה ומערכת המשפט כרגיל מתעוררים לאט, אבל רוב העיתונות מבליטה אירועים כאלו ולא מתעלמת.

פורסם
לפני 3 דקות, Rשף כתב:

האזרח הממוצע לא מרגיש את זה ביומיום אבל מדי פעם היריות האלו "זולגות" למקומות אחרים

אני גר ברחובות, קילומטרים בודדים בקו אוירי מרמלה. האם אנחנו מרגישים את מלחמות הכנופיות שם? לא ממש.

מעבר לזה, שבוע שעבר המאמנת במכון שלי אמרה שהיא גרה ברמלה וישר שאלו אותה איך היא מסתדרת עם הפשע והיא צחקה ואמרה שבשכונות של היהודים הכל סבבה והאלימות מגודרת לשכונות הערביות. ורק פעם אחת הורידו איזה שנאי של חברת חשמל בשכונה, כי רצו להשבית מצלמות אבטחה בזמן חיסול של מישהו.

ברור שזה מצב מחורבן, אבל אני מניח שאם תושבת רמלה יכולה לחיות בכזו הדחקה ב99% מהזמן, תושבי שוודיה שהיא הרבה פחות צפופה מישראל, לא באמת מושפעים ממה שקורה באיזורי הכנופיות, בחיי היום יום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

לפי דעתי יש לו הסכם עם אשתו שאם לא מכייסים אותם בטיול הם מכייסים אחד את השנייה.

היום נהוג לקרוא לזה קינק כיוס.

לפני 3 שעות, borsood כתב:

מדוייק, וכך זה גם בספרד. פה לא מרססים אלא בעיקר דוקרים, אבל זה נטו בתוך אוכלוסיות המהגרים השונות (בעיקר מארצות ערב ודרום-מזרח אסיה). האזרח הממוצע קורא על זה בעיתונים ונחרד קלות, אבל לא באמת מרגיש את זה ביומיום. כיוסים ופריצות לרכב יש חופשי, אבל לא פשע אלים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

"אם אין טיסות, תהנו בחו"ל".

אם אני לא טועה יש בערך 100K ישראלים שתקועים בחו"ל.

ניקח 2 אחוז מהמספר, שיחליטו שנמאס להם מהסיטואציה וישתקעו איפה שהם כרגע והופ באמירה אומללה של שרת היהלומים, אלפיים איש חותכים מהמדינה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 20 שעות, David32 כתב:

אף אחד לא 'משתקע' איפה שהוא אחרי שאין טיסה במשל שבוע. זה פשוט לא עובד ככה.

אכן.
זה ממש לא טריויאלי למצוא מדינה מערבית שתקבל אותך אם אין לך מקצוע מאד נדרש שם, והצעת עבודה כבר ביד. אפילו ויזות המליונרים כבר כמעט שלא קיימות יותר (״תשקיע 5 מליון יורו במדינה שייצרו לפחות 10 מקומות עבודה לשנה״).
כמובן שונה אם יש לך כבר אזרחות של האיחוד האירופי או אמריקאית/קנדית/אוסטרלית.
ורוב המדינות הלא-מערביות עוינות ישראלים בכלל.

וזה לפני שמדברים על תעסוקה לבן/בת הזוג ולהעביר את הילדים לארץ עם תרבות ושפה אחרים.
ארה״ב כרגע בדרך לפאשיזם מלא, לא יותר טוב מכאן.

פורסם

מגניב.

אף דבר שרשמת לא קשור בכלל למישהו שנתקע בחול ומחליט להשתקע, אבל הצלחת להביא מלא הייט. אחלה טרול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, David32 כתב:

מגניב.

אף דבר שרשמת לא קשור בכלל למישהו שנתקע בחול ומחליט להשתקע, אבל הצלחת להביא מלא הייט. אחלה טרול.

אתה ממש ביזארי. הסכמתי איתך לחלוטין ולא שמת לב.
בניגוד למה ש-DareDevil כתב, מישהו שנתקע עכשיו בחו״ל בנסיעה זמנית ויחליט כתוצאה להשתקע (ועל זה מדברים, לא מישהו שכבר גר בחו״ל קבוע והתכוון להגיע ארצה לביקור מולדת) -- לא יכול לעשות את זה משם ממילא. לא מכיר מדינה שמאפשרת להגיש בקשה לויזת עבודה למישהו שכבר נמצא בה על אשרת תייר -- צריך קודם כל לצאת.
התיכנון והביצוע יקחו כשנה מינימום (שוב, אלא אם יש כבר אזרחות או גרין קארד).

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...