Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה בשכיבה מלאה , איך אפשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

עקב מחלה ומגבלה רפואית קשה אין באפשרותי לשבת על כסא. אני נאלץ לטוס מישראל ליעד במערב אירופה כ-4.5 שעות טיסה

הבנתי שבמסלולים קצרים גם במחלקת עסקים המושבים לא נפתחים למיטה 180 מעלות.

האם אפשר לרכוש 3 מושבים סמוכים במחלקת תיירים ולטוס בשכיבה? האם בכל חברות התעופה ניתן להסיר את החוצצים שמפרידים בין המושבים?

האם חברת התעופה תאפשר זאת?

שלחתי שאלה לאלעל ועוד כמה חברות תעופה ולא קיבלתי תגובות.

אודה מראש לתובנותיכם

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם (נערך)

מה היעד שלך? לחלק מהיעדים אפשר לטוס,במטוס רחב גוף, כמובן שבמחיר כרטיס במחלקת עסקים. זה יהיה יותר נוח משלישית מושבים במחלקת תיירים, את המחיר צריך לבדוק בהתאם לטיסה.

דרך אגב, לא זכור לי מצב שבו אי אפשר להרים את המשענות שבין המושבים הסמובינם או למעבר, אי אפשר להרים את הידית הסמוכה לדופן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון שגם אם רכשת כרטיס במחלקה עסקית שהופך למיטה או שלושה כיסאות סמוכים במחלקת תיירים, בהמראה \ נחיתה ובעת טיסה במערבולות אוויר אתה תצטרך לשבת ולחגור חגורה - לפעמים במשך חצי-שעה\שעה+.  לכן שווה לבדוק אם יש לחברות התעופה פיתרון אחר.

• אהבתי 1

No worries 8)

פורסם

לישון על 3 כסאות זה מאוד לא נוח.

זה צר. בדכ המשענות נכנסות לך בצד/גב וגם כרית המושב לא שטוחה בד״כ.

זאת קומבינה שעושים שאין ברירה: 

יש אפשרות לשים לך מיטה במטוס. 

זה מה שעושים בהטסות רפואיות.

בכל חברה יש מישהו שמתעסק במקרים המיוחדים האלה.

בנוסף יש סוכנויות שמתעסקות בהטסות רפואיות שיוכלו אולי לעזור. 

אני מבין שלא מדובר בו בהטסה רפאית. אך אם תרכוש דרכו כרטיס הן יוכלו לטפל בכל הפרוצדורה מול חברת התעופה. הן עושות זאת על בסיס יומי.

פורסם (נערך)

@FARM תתחיל לבדוק מי עדיין מפעיל ביזנס אמיתי עם מושבי full recliner בקו מנתב"ג למערב אירופה. אני עשיתי זאת לפני כמה שנים (לא לאירופה) עקב בעיות גב קשות.

מזכיר לך גם לדאוג במידת הצורך לכל הסוגיות הביטוחיות - זה גם אירוע לא פשוט.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 43 דקות, Nakamichi כתב:

לישון על 3 כסאות זה מאוד לא נוח.

זה צר. בדכ המשענות נכנסות לך בצד/גב וגם כרית המושב לא שטוחה בד״כ.

זאת קומבינה שעושים שאין ברירה: 

יש אפשרות לשים לך מיטה במטוס. 

זה מה שעושים בהטסות רפואיות.

בכל חברה יש מישהו שמתעסק במקרים המיוחדים האלה.

בנוסף יש סוכנויות שמתעסקות בהטסות רפואיות שיוכלו אולי לעזור. 

אני מבין שלא מדובר בו בהטסה רפאית. אך אם תרכוש דרכו כרטיס הן יוכלו לטפל בכל הפרוצדורה מול חברת התעופה. הן עושות זאת על בסיס יומי.

נראה לי עלות מטורפת. לא?

לפני 53 דקות, sperial כתב:

מה היעד שלך? לחלק מהיעדים אפשר לטוס,במטוס רחב גוף, כמובן שבמחיר כרטיס במחלקת עסקים. זה יהיה יותר נוח משלישית מושבים במחלקת תיירים, את המחיר צריך לבדוק בהתאם לטיסה.

ציריך. המטוסים להבנתי של אלעל והחברה השוויצרית, אינם רחבי גוף

פורסם

ציריך? סוויס טסה בחלק מהטיסות עם A330. אם עניין הביזנס רלוונטי בדוק את התנאים בקו הזה

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אין מצב כפי שידוע לי שנוסע במצבו של פותש כפי  שפירט, יטוס שלא בהטסה רפואית מפוקחת על ידי מוסמכים לדבר, אלה הכללים . כל נסיון לבצע את הפרויקט לכאורה לבד, לא יצלח.

הבעיה לא מסתכמת בסידורי שכיבה במטוס, יש לחשוב על הגעה לשדה, תנועה בשדה ובסוף גם העלאה למטוס למיקום שנבחר, וכנל בשדה היעד. פרויקט מורכב שמתבצע על ידי מומחים ומנוסים ובעיקר מוסמכים לדבר, בעיקר בקטע התעופתי

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 54 דקות, ד ו ד כתב:

במצבו של פותש

נכון לעכשיו, אנחנו לא יודעים מה מצבו של פות״ש מעבר לכך שהוא לא יכול לשבת.

יכול להיות שמעבר לזה, אין לו צורך בעזרה ואין צורך בפיקוח כלשהו, רק לוגיסטיקה של מקום לשכב.

יתכן והטסה רפואית זה אכן הפתרון היחיד, אבל מן הסתם חבל לשלם הון על כל המסביב כשאין בזה צורך.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Be roo כתב:

יכול להיות שמעבר לזה, אין לו צורך בעזרה ואין צורך בפיקוח כלשהו, רק לוגיסטיקה של מקום לשכב

אכן כך. לא נדרש טיפול או השגחה רפואית.  שינוע לשדה התעופה אפשרי בשכיבה על המושב האחורי של רכב

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם

אם אתה מדבר על מיטה במטוס אולי שווה לבדוק אפשרות לטיסה פרטית. אם אתה לא טס לבדיכול להיות שזה כבר יהיה כלכלי.

לגבי מחיצות בין הכיסאות, בחלק מהמטוסים זה בלתי אפשרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Be roo כתב:

......... מעבר לכך שהוא לא יכול לשבת.

מספיקה הבעיה המצוטטת לסבך את סיפור הטיסה, לדעתי לא תהיה ברת ביצוע ללא ניהול וביצוע מקצועי, לא פשוט אבל בהחלט פתיר.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...