Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאתם צודקים.
כשאני חושב על זה שוב על סתם מאזדה 6 בת 6 משלמים היום 4.5K להכל אז זה באמת סביר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מחיר ממש זול, שלא לדבר על התקופה האחרונה שהמחירים של הביטוח עלו 

כל הכבוד לסמל''ת על היחס ללקוחות ולשתפ עם aig

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

וואו. נשמע לי יקר, אבל כנראה שאני לא מורגל...
כלומר עם חובה זה מגיע ל-7?

הפניקס ביקשו ממני 19k ש"ח להשוואה 🤣

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

משלם 4.5 מקיף וחובה על רכב 2020 דור קודם ב AIG אבל זה גם בזכות זה שכל המשפחה מבוטחת שם, 4 רכבים. מעניין כמה היו מבקשים ממני על הדור החדש

פורסם
לפני כשעה, tan tan כתב:

מחיר ממש זול, שלא לדבר על התקופה האחרונה שהמחירים של הביטוח עלו 

כל הכבוד לסמל''ת על היחס ללקוחות ולשתפ עם aig

כן חוזר בי לגמרי מהטענה הקודמת על המחיר. בהחלט כל הכבוד ליבואן כי אני לא רואה דרך אחרת שזה התקיים. מהבחינה הזו סמל"ת די עקביים, הם כן יודעים לתת יחס טוב ללקוחות שלהם חובבי המוטוריקה. ראו ערך אבארת' ומה שנעשה שם.
בתמחור הרכב הם יצאו קצת לא סמל"ת. כלומר אי אפשר להגיד שהרכב זול, אבל אי אפשר גם לומר שהתמחור הוא תמחור סמל"תי טיפוסי, כלומר "מאוד מאוד יקר כדי שאף אחד לא יקנה ואחרי 4 שנים נוריד", וביחס למחיר קורולה חדשה הוא אפילו סביר בהחלט.

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

וואו. נשמע לי יקר, אבל כנראה שאני לא מורגל...
כלומר עם חובה זה מגיע ל-7?

יקר?

הסוכנת שלי נתנה הצעה הזויה ברמות.. 11500 מקיף.. ללא חובה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

כלומר אי אפשר להגיד שהרכב זול

גם כאן אני לא מסכים - תחשוב שהברז דור ראשון שווקה במחיר של 230k ב-2013, לפני עשור. אם תשקלל את המדד, המחיר היום זול משמעותית, עבור מכונית משופרת כמעט בכל אספקט. 

במאזדה ייקרו לאחרונה את מחיר ה-MX5, כך שהיא יקרה יותר ב-25K ש"ח מהברז. טיוטה קורולה עולה כ-70K ש"ח פחות, כאשר לפני עשור מחירה הממוצע היה כ-120K ש"ח. 

בשורה התחתונה, אני חושב שהם שיחקו אותה עם התמחור. 

פורסם
לפני 27 דקות, menir1 כתב:

תחשוב שהברז דור ראשון שווקה במחיר של 230k ב-2013

היא מכרה מעט מאוד עם התמחור הזה. כמויות זניחות לחלוטין, כך שהתמחור הזה קצת לא רלוונטי.
כנ"ל לגבי המיאטה, התמחור שלה הוא ברמת "לא רוצים למכור" ואני מאמין שהם באמת לא מוכרים כמעט (תקנו אותי אם אני טועה).
הBRZ דור קודם התחילה להימכר כשהמחיר ירד ל-190-200.

פורסם

בינתיים עלו על הכביש כ-40 מכוניות. האמת, שאותי זה הפתיע. הברז היא צעצוע, להבדיל מהוט האץ' למינהן, שהן multi-purpose, כך שמראש קהל הלקוחות שלה מצומצם משמעותית. 

פורסם

להערכתי בגלל שהברז החדשה כבר לא נחשבת רכב "איטי" או "חלש" היא מדלגת מעל מחסום פסיכולוגי שהפריע לרבים בדור הקודם וזה מגדיל משמעותית את קהל היעד הפוטנציאלי.

פורסם

עבר הרבה זמן מהצגת הדגם הקודם לנוכחי.
בנוסף שיפרו הרבה דברים שהפריעו לאנשים בדגם הקודם.
בנוסף עבר זמן מהצגת הדגם בחול לשיווק פה ומאמין שהציפיה אצל אנשים הגבירה את החשק, במיוחד לאחר הביקורות הטובות.
כל אלה השפיעו. כנראה שזה ירגע, אבל יש מצב גם שהשיווק יעצר כי יגמרו המכוניות עד לאלוהים יודע מתי.

פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

אבל יש מצב גם שהשיווק יעצר כי יגמרו המכוניות עד לאלוהים יודע מתי.

בהתחשב בזה שהם עברו לשיווק טלפוני, אני מבין שהבאז נגמר ולא כל כך הרבה אנשים עומדים בתור

פורסם

מה הכוונה שיווק טלפוני ?

(פה עדיין זה נע בין חודשים של המתנה , המון מזל או לשלם הרבה מעל המחירון על הטויוטה.)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קיבלתי טלפון שסיפר לי שהברז הגיע לארץ והם רוצים לעניין אותי ברכב ובלה בלה בלה. 

מהשיחה הקצרה זה נשמע שיש מלאי/אספקה קרובה.

פורסם

יש מלאי מיידי (תלוי צבע אני מניח) ויש משלוח שמגיע ביוני.
אני בעצמי מתעניין ברכב, אבל לוח הזמנים שלי מאפשר לי לרכוש רק באמצע ספטמבר. לא יודע אם ישאר או לא אבל זה מה יש.

• תוכן חדש...