Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם יש משהו שהמלחמה הזאת מראה (once again), זה את הרדידות וחוסר המקצועיות של התקשורת הישראלית.

השיא בינתיים זה קטע וידאו ששודר בערוצי החדשות (כולל במהדורה המרכזית), ושמראה, כביכול, מטוס רוסי שהופל באוקראינה, כשבפועל מדובר בכלל בחללית ממלחמת הכוכבים, ואפילו רואים דמויות מהסרט בוידאו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 3

פורסם

רק זה? אני לא יודע איך זה עם כתבים ממדינות אחרות אבל לצפות בכתבים שהיו באוקראינה מציקים לתושבים לחוצים עם שאלות מפגרות וחלולות ("איך אתה מרגיש?? אתה מפחד??") היה פשוט cringe

לפני 16 דקות, Mech Morphix כתב:

כל הסרטונים שאתה רואה זה תרחישי אבדון? ממליץ על הערוץ yoga with kassandra

וזה עוד כלום לעומת כמגיא/שניצל, הוא בטח באקסטזה עכשיו, גם קורונה וגם מלחמה

• אהבתי 2
פורסם

WTF גדול 🤣

לא מפתיע בכלל.. מי יושב\ת שם ו"עורך" קטעי וידאו.. מילניאלים טפשים ללא טיפת הסתכלות ביקורתית על כלום.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא בטח טס לשם, לשחק PUBG בגרסת החיים האמיתיים.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בטח קנה חיטה אוקראינית ועכשיו מנסה למכור אותה באוקראינה (אחרי הרווחים שהפיק מהמסיכות הסיניות).

• מצחיק 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

כל הסרטונים שאתה רואה זה תרחישי אבדון? ממליץ על הערוץ yoga with kassandra

אני ממליץ Piper Blush, אם כבר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

נראה שהממשלה שלנו מחרבנת במכנסיים מרוב פחד באופן מאוד חריג ולא סביר בימים האחרונים.  

כי כנראה יש מרחק בין הדימוי העצמי של ישראל "מעצמה אזורית" למציאות בפועל (?). אני לא איזה פרשן אבל ידוע שרוסיה היא מתכוונת בהסכמי הגרעין עם איראן ומוכרת נשקים לאויבים הישרים שלנו. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, קורן בן אשר כתב:

אין מה לחפש הסברים פתלתלים ומורכבים בשעה שפוטין ודובריו מספק הסברים די ברורים למעשים. ברור שבדיעבד הוא לא יתנגד אם כל זה יקרה, אבל אם הוא היה מעוניין במלחמה כלכלית גרידא, לא נראה לי שהמתקפה הזו הייתה חלק מהתוכנית.

בימים כתיקונם הייתי מסכים איתך -  אבל הטיעונים לפלישה של פוטין ואחרים הם פשוט מגוחכים.

די-נאציפיקציה של מדינה בעלת נשיא יהודי?  הגנה מפני טבח עם של בדלנים רוסים?  או הטיעון של מרקו רוביו שפוטין פשוט איבד את דעתו?   לא קונה את זה...

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

יש דווקא דיונים על מה יקרה אם רוסיה תחתוך את מכירות הנפט למעבר או הפוך - ארה"ב ונאט"ו יבקשו להכריח את כל העולם להפסיק לקנות גם את זה.

זו עוד נקודה מעניינת.  בשלב הנוכחי, שבו האינפלציה פוגעת בתושבי רוב מדינות העולם, לא כזה פשוט להטיל סנקציות על יצוא רוסי.  לראיה, היסוס האיחוד האירופי לנתק את רוסיה מה SWIFT לחלוטין. לבסוף הם ניתקו אותם חלקית לאחר שהם היו בטוחים שניתן יהיה לשלם עבור Commodities.

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

פורסם
לפני שעה, tzahico כתב:

בימים כתיקונם הייתי מסכים איתך -  אבל הטיעונים לפלישה של פוטין ואחרים הם פשוט מגוחכים.

די-נאציפיקציה של מדינה בעלת נשיא יהודי?  הגנה מפני טבח עם של בדלנים רוסים?  או הטיעון של מרקו רוביו שפוטין פשוט איבד את דעתו?   לא קונה את זה...

בוא, כי ההשערה שלך יותר הגיונית 🤣

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני שעתיים, tzahico כתב:

אתה חושב שזה מגוחך - אתה כנראה לא מכיר את האתוס הרוסי, ולא מבין איך הראש שלהם עובד. את הסיפור הזה של הדהנציפיקציה הם מספרים כבר שנים - זה לא משהו חדש. מבחינתם הם עדיין במלחמה הפטריוטית הגדולה, נלחמים בנאצים ובמערב האימפריאלסטי הבוגדני.

אני חושב שזה לא אתי מצדי להדביק כאן דברים מחשבון פייסבוק של מישהו שאני לא מכיר, אז אתה מוזמן להכנס לפייסבוק של שלום בוגוסלבסקי, תראה במו עינייך איזה דברים נכתבים ברוסית בעיתונות הפרופוגנדה שם, תסיק את המסקנות לבד.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 דקות, קורן בן אשר כתב:

אז אתה מוזמן להכנס לפייסבוק של שלום בוגוסלבסקי

כשהבאתי ציטוטים שלו זלזלו בו...

בינתיים יש דיווחים על אזרחים רוסים שמנסים לברוח מרוסיה. החשש הוא שמחר בנאום לאומה, פוטין צפוי להכריז על משטר צבאי ברוסיה ואף אחד לא יודע באיזו רמה יהיו ההגבלות הצפויות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אחד העובדים שלי כבר ברח מרוסיה לטורקיה ביחד עם כל המשפחה בתחילת השבוע.  הבעיה היא שהחסכונות ב EUR וב USD בנתיים תקועים ברוסיה, בלי יכולת תזוזה.

No worries 8)

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, tzahico כתב:

או הטיעון של מרקו רוביו שפוטין פשוט איבד את דעתו? 

מרקו רוביו חבר בוועדת המודיעין של הסנאט האמריקאי. הוא נחשף למידע מסווג שאינו זמין לציבור הרחב. אבל אפילו ממה שהרוסים עצמם משדרים, יש הרגשה של "בעל הבית השתגע". הסצינה של פוטין נובח על ראש שירותי המודיעין שרועד מפחד כעלה נידף לא ממש משדרת מנהיג שקול והגיוני. כששר הביטחון והרמטכ"ל יושבים בפינה של שולחן בגודל של מגרש כדורגל, פוטין בראש השולחן ושאר המקומות ריקים לא נראה שיש תהליך קבלת החלטות מסודר.

_123467722_tabletop.jpg

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תוכן חדש...