Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון מענין אשר מראה גם את הטכניקה ואת בניית השילדה על ידי היצרנים ואופן ספיגת האנרגיה ברכב .

מאוד מענין לראות ולהבין את טכניקת בניית השילדות ואופן ההגנה של יצרנים שונים בעת תאונה.

• מעניין 3

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה לא גרמניה נגד יפן, זה מודרני מול פחות מודרני. הג'טה תכנון חדש והטויוטה בת כמעט 5 שנים. עולם הבטיחות מתקדם כמו כל דבר אחר וזה היה ככה מאז ומעולם.

פורסם
לפני 15 דקות, Uri-G כתב:

הג'טה תכנון חדש והטויוטה בת כמעט 5 שנים.

זה לא נכון. שתיהן הושקו ב-2018 כאשר הפלטפורמה של הג'טה ותיקה יותר בהשוואה ל-TNGA של טויוטה. 

פורסם (נערך)

זה שהיא עברה עדכון לא אומר שהפלטפורמה השתנתה. יכולים להיות שינויים קלים אבל הבסיס הוא אותו MQB שאיתו היא התחילה ב-2018. 

אין סימן לשינויים / שיפורים בשלדה בכתבות על מתיחת הפנים, למשל כאן. מתיחת פנים דיי סטנדרטית. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אוף טופיק , מענין מדוע VW לא מייבאים את הגטה לישראל.

היה לי כרכב צמוד 3 שנים, רכב אשר ביצע את המטלות היטב כרכב משפחתי.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Uri-G כתב:

הם אומרים בפירוש שהיא עברה חיזוק. יותר ברור מזה?!

מי אומר? בסרטון? אני עדיין לא מוצא לזה סימוכין ברשת.

בכל מקרה זה לא הופך את התכנון של הג'טה לאחד חדש דנדש אלא שיפור של קיים. 

אפילו לא בהכרזה לעיתונות ששם ברור שאין להם בעיה לכתוב ולכתוב.

פורסם

אז אני רוצה להבין. אתה לא מאמין ליוצרי הסרטון שאומרים בפירוש שבעדכון של 2021 הג'טה עברה חיזוק שילדה, אבל מוכן להאמין לכל דבר אחר שהם אומרים בסרטון?!

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Uri-G כתב:

אז אני רוצה להבין. אתה לא מאמין ליוצרי הסרטון שאומרים בפירוש שבעדכון של 2021 הג'טה עברה חיזוק שילדה, אבל מוכן להאמין לכל דבר אחר שהם אומרים בסרטון?!

אני לא אחראי לתהליך הסקנת המסקנות שלך או למה שאתה חושב שאני מוכן להאמין לו. 

הקשחת שלדה או עדכון של פלטפורמה זה מידע שיצרנים בדרך כלל מפרסמים ואף מתגאים בו ולא חסר הודעות לעיתונות שכוללות את זה.

עדיין אני לא מוצא שום עדות לזה בהקשר של הג'טה, אז בהחלט יש לי סיבה לקחת את הטענה הזו בערבון מוגבל. 

הדבר היחיד שאני יכול להיות בטוח בו זה שהג'טה עברה מתיחת פנים ב-2021 לקראת מודל 2022 וזה עדיין לא הופך את התכנון של הפלטפורמה שלה לאחד שנוצר מאפס בשנת 2021.  

פורסם

כמה שאלות:

א) מה המצב של הנוסעים/בובות ריסוק בסופו של דבר.

ב) זה שהדלת נשארה נעולה זה באמת מחדל חמור, ולמישהו בטויוטה אכן מגיע לקבל כאפה רצינית על זה, ובטויוטה עצמם חייבים להוציא ריקול אתמול.

אבל השאלה הנשאלת היא - במידה והדלתות לא היו נעולות, עד כמה היה קשה, אם בכלל, לפתוח אותם?

הפח התעקם, הכל טוב ויפה, מסדרים את זה תוך שבועיים אצל עלי בטול כרם, והקורולה מגיעה למגרש הקרוב לביתך בתור "אוטו בן אוטו של סבתא מיזולדה, נסעה בית מכולת".

השאלה - מה הנזק לנוסעים, וזה לא מוזכר בסרטון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

כמה שאלות:

א) מה המצב של הנוסעים/בובות ריסוק בסופו של דבר.

ב) זה שהדלת נשארה נעולה זה באמת מחדל חמור, ולמישהו בטויוטה אכן מגיע לקבל כאפה רצינית על זה, ובטויוטה עצמם חייבים להוציא ריקול אתמול.

אבל השאלה הנשאלת היא - במידה והדלתות לא היו נעולות, עד כמה היה קשה, אם בכלל, לפתוח אותם?

הפח התעקם, הכל טוב ויפה, מסדרים את זה תוך שבועיים אצל עלי בטול כרם, והקורולה מגיעה למגרש הקרוב לביתך בתור "אוטו בן אוטו של סבתא מיזולדה, נסעה בית מכולת".

השאלה - מה הנזק לנוסעים, וזה לא מוזכר בסרטון.

עיוות שילדה כל כך מסיבי בכל חלקי הרכב לא מאפשר תיקון , השילדה של הטויוטה חטפה עיוות קולוסאלי , הגג , הרצפה... בקיצור לגריטה בלבד.

למיטב זיכרוני נאמר בסירטון שהנוסעים יצאו בשלום , הרכבים עשו את מה שהיו צריכים לעשות והגנו על הנוסעים. 

פורסם
בתאריך 6.2.2022 בשעה 12:03, CX25GTI כתב:

אוף טופיק , מענין מדוע VW לא מייבאים את הגטה לישראל.

היה לי כרכב צמוד 3 שנים, רכב אשר ביצע את המטלות היטב כרכב משפחתי.

הג'טה החדשה משווקת רק בארה"ב, סין ושאר מדינות אמריקה - צ'מפיון לא מייבאים דגמים אמריקאים, בדיוק כמו שהיא לא מייבאת את האטלס.

שטיילתי במיאמי לפני שנתיים ראיתי כמות די מכובדת של הג'טה החדשה על הכבישים.

לא מזמן ראיתי ג'טה חדשה באשדוד עם לוחיות של אלבר - כנראה שהם הביאו כמה חתיכות בייבוא מקביל, אם תשים לב הג'טה גם מופיעה בפרסומת של אלבר שצולמה עם ליאור רז.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

נראה שהמבחן נערך בסין, ונאמר שהוא בוצע על ידי מוסד שנקרא Dcar, לא מצאתי מידע עליו ברשת, לא ברור אם הוא גוף רשמי של הממשל הסיני או גוף פרטי, בדרך כלל לא מבצעים מבחני ריסוק של רכב נגד רכב (וגם מובן שלא ניתן לבחון את כל אפשרויות ההתנגשות של זוגות רכבים שנמכרים), אבל נראה שהסינים התקדמו במבחני בטיחות ואולי כבר ניתן לסמוך על המבחנים שהם מבצעים.

לגבי המבחן עצמו, הוא נערך בחפיפת מגע של 50 אחוז, ב- encap הארופאי בודקים חפיפה של 40 אחוז וב- iihs האמריקאי בודקים חפיפה של 25 אחוז, בשני המקרים מול עצם קשיח ולא מול רכב והתוצאות יכולות כנראה להשתנות בפועל כאשר עורכים מבחן מעשי בין שני רכבים בהתאם לשיעור החפיפה, למרות ששני הרכבים הללו קיבלו כנראה ציון מקסימלי גם במבחן האירופאי וגם באמריקאי.

עריכה אחרונה על ידי evc
  • תוכן חדש...