Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,
וו הלישה של המכשיר שלנו במצב של צבע מתקלף מהיציקה.
אני מניח ששנים של ניקוי במדיח אחראים למחדל.
האם קיים כיום פריט after-market לא צבוע? שיהיה עמיד גם הוא?
או שפשוט קונים וו לישה ממחלקת החלפים? (בטח ירצו בארץ מאות אלפי דולרים - אז אשמח לרעיון היכן לרכוש אינטרנטית במחיר שפוי).

פורסם

אם המצב דומה לזה של קנווד, אתה צריך לבדוק לפי מספר הדגם בו אתה משתמש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע לא יקר. כדאי לבדוק באמאזונים. וכאמור, לוודא התאמה לדגם.

לגבי אבזר עם חיים ארוכים ושנועד לטיפול במזון לא הייתי מתקמצן על מוצר שאיכותו לא מובטחת.

אישית כבר שנים אני מדיח את אבזרי המיקסר ידנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובכן, אני לא יודע אם זה רק אסטטי, כי בסופו של דבר חלק לפחות משבבי הצבע נכנס גם לאוכל שמעובד ע"י המכונה.
אני אבדוק אפשרויות של נירוסטה ואחזור לעדכן אם אמצא משהו.
תודה רבה.

• תוכן חדש...