Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת זהב לסוכנות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן 

מתכנן לרכוש רכב בשבוע הבא בסכום של כ110 אשח. האם ניתן לבצע העברה כזאת מהנייד או מהמחשב או שדרוש סניף פיזי ? 

בנוסף, האם צריך אישור שהכספים לא משמשים להלבנת הון או משהו דומה ? 

זוכר חוויה דומה ברכישה קודמת 

פורסם (נערך)

לא מחוייבת העברת זהב, העברה הנקאית רגילה מספקת.

בפעם האחרונה בה קניתי רכב אשתי פשוט כתבה צ'ק ע"ס 110,000 ש"ח ולא היתה בעיה.

ברכישה קודמת היתה בעיה עם הצ'ק (כתב היד הבעייתי שלי)הכסף הועבר בהעברה רגילה, אבל מהסניף.

פות"ש - תוכל לנסות להעביר באמצעות האץר/אפליקציה, ואם יכשל יהיה עליך לץאם ביקור בסניף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתרון בהעברת זה"ב על העברה רגילה/שיק -  כשהקונה מסתלק מהמקום עם מה שקנה ויש חשש שהוא יבטל בבנק את ההעברה הרגילה/שיק בנקאי/שיק רגיל במהלך הימים הקרובים,

בהעברת זה"ב הבנק מעביר את הכסף בדקות אלו ממש ואין חרטות מצד הקונה - הכסף אצל המוכר וזהו

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

למיטב ידיעתי ההעברות דרך המחשב\אפליקציה מוגבלות בסכום למשהו כמו 60 אלף. סכום גדול יותר ידרוש ביקור בסניף.

הפקיד ישאל מה מטרת ההעברה. אתה תגיד תשלום על רכישת רכב וזהו.

פורסם

אצלי בבנק אני נותן הוראה באינטרנט, בנקאי חוזר אלי טלפונית לאישור. 

אין צורך לגשת לסניף. 

העברת זהב היא למקרים שאתה יוצא עם הסחורה מיד אחרי ההעברה. 

זה ביטחון עבור המוכר כי זו העברה שלא ניתנת לביטול. 

אם אתה קונה רכב חדש, לרוב לוקח שבוע שבועיים אחרי ההעברה ועד שאתה בא לאסוף את הרכב, כך שהם מקבלים כל העברה ואפילו שיק. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

סוכנויות רציניות עובדות עם יותר מבנק אחד. אם אתם באותו הבנק הוא יראה את ההעברה מיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני עשיתי דרך האתר של הבנק.

משום מה גם במקרה שלי לקח לצד השני זמן לראות את ההעברה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה פעם ככה פעם ככה עם העברת זה''ב.

ב2020 קניתי רכב מאוטוסנטר, עשיתי להם עברת זהב ולקח כמעט 6 שעות עד שהגיע.

והשנה שוב קניתי מהם רכב ולקח פחות מרבע שעה.

בכל אופן פות''ש תדע שלפחות בבנק לאומי זה אפשרי דרך האתר web בלבד ולא דרך האפליקציה.

וגם לדעתי זה מוגבל (לא זוכר כמה) בטוח מתחת ל100 אלף.

עדיף צ'ק בנקאי להוציא לא?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסיתי לעשות העברת זה"ב בסכום שעולה על המקסימום האפשרי ביום שישי- לא היה מי שיאשר לי אותה.
ביום ראשון שלאחר מכן עשיתי את ההעברה דרך האינטרנט מהמחשב- ההעברה אושרה תוך שעה בלי שום טלפונים או שיחה עם הבנק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מגבלות על זה"ב הן תלויות בנק, ולפעמים אפילו תלויות בסוג החשבון באותו בנק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...