Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק שנת 2006 בדגם הישן

הי חברים

לפני בערך חצי שנה החלפתי את המערכת מולטימדיה עם אנדרואיד הכל היה מצויין כמה חודשים עד שפתאום באמצע נסיעה נשרפה המערכת

לפני כמה שבועות החלפתי לחדשה אצל איזה חשמלאי שפירק את כל החיווט ועשה הכל מחדש וכמובן עבדה מצויין בערך חמש דקות ונשרפה לי

לפני כמה ימים חבר בדק לי את המתח של החשמל באוטו והוא ראה שכשאני לוחץ גז יש טעינת יתר וזה הגיע ל 16v והוא הסביר לי שכנראה צריך להחליף את החלק שמווסת את החשמל שלא יהיה טעינת יתר

השאלה אם החלק הזה בתוך האלטרנטור ואז צריך להחליף אותו או שהוא מחוץ לאלטרנטור ואפשר להחליף רק את הווסת

וכמה כזה דבר עולה בדרך כלל??

תודה מראש על העזרה

פורסם

צריך לגשת לחשמלאי ולמדוד בעזרת רב מודד מה מצב הטעינה בדיוק ואז להסיק מסקנות.

להחליף רק ווסת זה הימור שיכול להצליח או להיכשל- מי אמר שהבעיה בו ?

אם כן בוודאות בדוק עלות שלו לעומת מחיר משופץ שלם.

בד"כ משפצי אלטרנטורים יתנו לך אחד משופץ תמורת הפגום שלך-עלות סביב ה 700-1000.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 10 שעות, colauti 9 כתב:

להחליף רק ווסת זה הימור שיכול להצליח או להיכשל- מי אמר שהבעיה בו ?

אם יש טענית יתר והבעיה לא בווסת, במה עוד יכולה להיות הבעיה? 

למה להחליף את הווסת אם הוא תקול זה הימור?

למה עדיף אלטרמטור משופץ שלך תדע מאיזה רכה הגיע, לך תדע כמה קילומטרים עשה, לך תדע באיזה חלקים השתמשו בשיפוץ ולך תדע אם לא החליפו גם בו ווסת לתחליפי? למה זה פחות הימור? 

למה לא לטפל רק בחלק התקול?  ועזוב שמשפצי אלטרנטורים מעדיפים להחליף את האלטרנטור כולו כי זה משתלם להם ולא ללקוח.

לפותח השירשור, הווסת נמצא בתוך האלטרנטור ואפשר להחליף רק את הווסת לאחר פירוק אלטרנטור מהרכב. 

פורסם
לפני 24 דקות, Buki כתב:

אם יש טענית יתר והבעיה לא בווסת, במה עוד יכולה להיות הבעיה? 

למה להחליף את הווסת אם הוא תקול זה הימור?

עכשיו תחליף וסת,האלטרנטור יעבוד וחלילה עוד 2-3 חודשים תתחיל תקלה אחרת- של פחמים/חוסר טעינה/דיודות וכו' ואז תצטרך להחליף לאלטרנטור משופץ ולכן תהיתי,האם לא עדיף כבר עכשיו להחליף למשופץ  ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ומי אמר לך שלמשופץ יהיו חיים ארוכים יותר? לא מחזירים אותו למצב חדש, רק מתקנים את הדבר שנקודתית נכשל, אז אי אפשר לצפות למצב כמו של אלטרנטור חדש.

פורסם
לפני 12 שעות, colauti 9 כתב:

האם לא עדיף כבר עכשיו להחליף למשופץ  ?

אלטרנטור משופץ זה אלטרנטור ישן משומש שבדקו והחליפו בו חלקים תקולים בחלקים חדשים בדרך כלל לא מקוריים. 

אני לא חושב שאם ווסת טענה תקין באלטרמטור שהגיע לשיפוץ בגלל פחמים, מחליפים אולו. 

מחליפים פחמים, אולי מחליפים מייסבים (שוב, לא בטוח שלמייסבים באותה איכות כמו המקוריים), מנקים את האלטרנטור, בודקים וזהו. 

אני לא רואה איך זה עדיף על אלטרנטור מקורי של האוטו  שפותחים ומחליפים בו רק את החלק התקול. 

בתנאי מוסך אף אחד לא פותח אלטרנטורים ומחליף בהם חלקים, אבל אם אתה יודע לפרק את האלטרנטור (זה דבר פשוט מאוד בגמים מסויימים ומורכב באחרים) ומגיע עם האלטרנטור למשפץ, מבקש לבדוק ולהחליף את החלק התקול - תקבל את זה. וזה לא יעלה 1000 שקל אלא 300 או 350 נגיד. לדעתי זה עדיף. 

אבל זה למתקדמים. 

לקוח רגיל שבא ומברש לתקן את התקלה, יוחלף לו אלטרנטור בשלמות במשופץ. זה יותר מהיר, יותר פשוט וכו', רק אני לא חושב שזה "יותר טוב". 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...