Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

כרגע בבעלותי רכב מהחברה (יאריס) ואני חושב לסיים את החוזה איתם (הטבת הדלק לא משתלמת במיוחד בתקופה שכזו). אני מחפש סופר מיני לטווח ה3 שנים שלאחריו קיים סיכוי שאחזור לרכב חברה (אבל לא בטוח שיקרה), לכן מה שחשוב לי שתהיה לי כמה שפחות ירידת ערך, כמה שפחות הוצאות על טיפולים ותחזוקה. אין לי העדפה לחדש או משומש (נראה לי שמשומש יהיה לי יותר משתלם) אם כי אין לי הגבלת תקציב. היה לי איביזה מהדור הקודם ועכשיו יאריס הדור הקודם שהן היו יחסית עוצמתיות לכן אני מעדיף רכב עם אותם ביצועים, חשוב לי גם העיצוב ושאוכל למכור בלי בעיות. חשבתי על 208, אבל טרם החלטתי אם עדיף חדשה או משומשת משיקולי ירידת ערך, תודה. 

פורסם

ירידת ערך היא נגזרת ממחיר הרכב הנוכחי לכן ככול שהרכב חדש יותר הוא יקר יותר וירידת הערך תהיה בשקלים גבוהה יותר.
קצת לא ברור מה להמליץ לך אם ה208 נראת לך לעין אני הייתי מחפש אחת בתקציב של 30-40 אלף שקל שעברה החלפת רצועת טיימינג (בעיה ידועה ברכב שאם לא הוחלפה אתה תצתרך להחליף וזה 1500 שקל) 

פורסם
לפני 5 דקות, Gavrik כתב:

ירידת ערך היא נגזרת ממחיר הרכב הנוכחי לכן ככול שהרכב חדש יותר הוא יקר יותר וירידת הערך תהיה בשקלים גבוהה יותר.
קצת לא ברור מה להמליץ לך אם ה208 נראת לך לעין אני הייתי מחפש אחת בתקציב של 30-40 אלף שקל שעברה החלפת רצועת טיימינג (בעיה ידועה ברכב שאם לא הוחלפה אתה תצתרך להחליף וזה 1500 שקל) 

אני שואל על אלטרנטיביות למקרה של קושי למצוא כזאת במצב שמור, 

אני כן מעדיף רכב כמה שיותר חדש בשביל לצמצם סיכוי לתקלות (אני יודע שזה גם מושפע מהנהג הקודם), האם יש שנתונים שכדאי להיזהר מהם או דברים מיוחדים שכדאי לבדוק? כעיקרון חשבתי על רכב מאזור ה3 שנים האחרונות

פורסם

לפני 8 דקות, Gavrik כתב:

אבל מצד שני ירידת ערך נמדדת באחוזים.

לדוגמה: אם אנחנו מסתכלים על שני רכבים חדשים שעולים 120 אלף ש"ח, אחד מאבד בשנה בממוצע 10% מהמחיר שלו והשני 15%, הרי שהשני "סובל" מירידת ערך גדולה יותר.

208 מ-2017 אמורה להיות עם רצועת הטיימינג החדשה.

אם לא אכפת לך שהרכב יהיה קצת יותר גדול, יש מצב שבאותו תקציב בערך תוכל למצוא 308 עם אותו מנוע וגיר שיש ב-208, אבל תקבל רכב מרווח יותר. מצד שני ירידת הערך של ה-308 כנראה גדולה יותר והשוק כנראה פחות טוב.

כיוון שהיה לך ניסיון חיובי עם איביזה, יכול להיות שאיביזה מהדור הנוכחי או פאביה יהיו אופציות טובות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...