Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, יש לי בעיה בצילינדר אחד מתוך ארבעה ברנו קליאו 2015- נפח 1200 טורבו, 150 אלף קמ.

בעליות לירושלים הרכב התחיל לרעוד, נדלקו מספר נורות ( שמצורפות בתמונה) , מוסכניק שהיה בסביבה והסתכל אמר משום מה שאולי אחד הפלגים הלך, יש לציין שהרכב עבר טיפול חודשיים לפני כן, גררנו את הרכב למוסך שעשה בדיקת קומפרסיה ובו נמצא שהצילינדר השני מתוך 4 לא מתפקד בכלל ( מצורפת תמונה) , אחרי הבדיקה הזו התייעצתי עם 2 מוסכים שאמרו לי שלא שווה להתעסק במנוע כזה ושעדיף להחליף למנוע מייבוא בסיבות ה8-10 אלף עם טורבו ועבודה.

רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ומה אפשר לעשות כדי לשלול את הבעיות הזולות יותר

אולי שסתום, פלאגים, או משהו קטן אחר שפיספסתי? 

תודה ויום טוב.

תמונות:
http://www.up2me.co.il/imgs/52364596.jpg
http://www.up2me.co.il/imgs/45359282.jpg
http://www.up2me.co.il/imgs/99539365.jpg

Screenshot_20201103-144125_WhatsApp.jpg

Screenshot_20201103-144131_WhatsApp.jpg

Screenshot_20201103-144143_WhatsApp.jpg

עריכה אחרונה על ידי אור28
פורסם

נראה כמו כשל מוחלט בבוכנה, כאילו נשבר טלטל או אפילו נשברה הבוכנה, יכול להיות שהמכונאי שלך צודק.

עכשיו שאלה- איפה עשית טיפול ?

האם אתה בטוח ששמו לך את אותו סוג שמן מדוייק שהיצרן המליץ עליו ?

כשאני רואה כשל מוחלט בבוכנה ישר עולה לי בראש LSPI (משום מה כל המקרים שנתקלתי בהם קרו בבוכנה מס 2, החל ממנועי אקובוסט של פורד למנועי אקוטק של GM).

פורסם
לפני 22 דקות, Roycohen1979 כתב:

נראה כמו כשל מוחלט בבוכנה, כאילו נשבר טלטל או אפילו נשברה הבוכנה, יכול להיות שהמכונאי שלך צודק.

עכשיו שאלה- איפה עשית טיפול ?

האם אתה בטוח ששמו לך את אותו סוג שמן מדוייק שהיצרן המליץ עליו ?

כשאני רואה כשל מוחלט בבוכנה ישר עולה לי בראש LSPI (משום מה כל המקרים שנתקלתי בהם קרו בבוכנה מס 2, החל ממנועי אקובוסט של פורד למנועי אקוטק של GM).

היי רועי, צירפתי תמונה של הטיפול עם סוגי השמנים, איך אפשר לדעת אם זה השמן שמומלץ?

20201103_150837.jpg

פורסם
לפני 5 שעות, Roycohen1979 כתב:

למיטב ידיעתי דקסוס 2 הוא אכן שמן נכון, מחכה לתגובות ממומחי הצרפתיות בפורום לתשובה מדוייקת יותר.

הבנתי, אוקיי נמתין באמת לעוד תגובות..

אני אובד עצות כבר, וזה ממש סכום גדול.

פורסם (נערך)

האם המנוע התחמם?

יתכן מאוד שניתן להציל את המנוע, ורוב הסיכויים שרק שסתום/ים נשרפו באותו צילינדר, אבל בשביל זה  יש לבצע תחילה בדיקת לחץ הפוך ולאחר מכן להרים ראש מנוע, עלות התיקון והבדיקה גם לא תהיה זולה אך בהחלט זולה יותר מהחלפת כל המנוע.

צריך רק מי שיודע לבצע את העבודה הזו פירוק ראש+ שרשרת תזמון ממש ממש לא פשוט לא כל אחד ירצה.

מהיכן אתה?

לגבי סוג השמן, רנו דורשים תקן RN710 צמיגות 5W40 מקביל ל A3/B4.

שמן Dexos2 מקביל ל C3 ACEA, מדובר בתקן לרכבי GM בעיקר.

מדוע לא להשתמש בשמנים שעומדים בתקן המתאים?? חסר שמני RN710?

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

היי שוב, לקחתי את הרכב למוסך מורשה של רנו - עמיגל, שלקחו לי 500₪ על בדיקה של הרכב , ונם עשו בדיקת מחשב שיצא שהצילינדר ה2 מתוך ה4 לא עובד.

הם לא אומרים כלום לגבי הטורבו אם הוא עובד או לא עובד, מצרף פה את הבדיקת מחשב שלהם אם זה עוזר במשהו..

מישהו אמר לי שיש מצב שזה הטורבו שעושה את הבעיות והחלפה שלו תסדר את הרכב.. השאלה עד כמה זה נכון? 

20201110_132137.jpg

פורסם

מכיוון שאתה מב"ש (או סביבותיה) גש אל מוסך פרטי (לא מורשה היבואן)

שהנו מומחה ואמין למכוניות רנו, ניסאן ודצ'יה, "עמית שרותי רכב" שברח'

פנחס החוצב 16 ב"ש, טל' 08-6233680 או 08-6233498 ושם גם תפגוש

את ba323f שענה לך כאן קודם ואולי יהיה אצלם איבחון ופתרון טובים.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מומחה בנושא הצרפתיות והLSPI

אבל לי נשמע שאם רק צילינדר אחד נכשל כנראה שאיזשהו חלק שקשור רק לצילינדר הזה כמו תלתל או הבוכנה עצמה

לא נשמע לי בעייתי לשפץ מנוע כזה אם יש אדם מנוסה שהתעסק במנוע הזה.

כל עוד לא נפרץ חלק גדול במנוע כמו הראש או הבלוק מנוע (שקשה לי להאמין שזה קרה ועוד רק על בוכנה אחת) זה בטוח יהיה זול יותר מלהביא מנוע ועוד לייבא

• תוכן חדש...