Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מדובר במצלמה מקורית.

טוב, תודה. המעבד של Novatek נראה מתקדם יותר והחיישן של CMOS אותו חיישן. לכן הנחתי שהבסיס והאיכות דומים.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רון הוא עושה התקנות גם? כי הבנתי שהמצלמה בלי שקע מצית.

אלכס תוכל בבקשה לתת לי המלצה על צילום קדימה ואחורה? מה מומלץ?

Sent from my D5803 using Tapatalk

מצלמת המרקוס באה עם שקע מצית רגיל, מצלמת e350 באה עם חוטים שאכן צריך לדעת איך לחבר אותם למערכת החשמל ברכב או לגשת לחשמלאי רכב, אך ניתן לרכוש כבל מצית רגיל.

את מצלמת ה e350 רכש אחי ועשיתי לו בעצמי הסבה לחיבור למצית, למרות שלדעתי הוא פספס כאן את יתרונות המצלמה שיודעת בהתאם למתח שהיא מקבלת ( לפני המתג או אחרי המתג) להכנס לבד למצב הקלטת חנייה וכדומה, ולכן מתנהל רישום הקלטות לכל מצב בנפרד.

פורסם

יש פה מישהו שרכב במקרה את המצלמה הזו ?

Provision isr pr2000cdv

חבר התקין כזו וממליץ ( לא ראיתי איך רואים בה) אם אני לא טועה זאת מצלמה לקדימה ואחורה.

אשמח למענה.

Scan Speak

פורסם

רון תודה.

בעקבות אין ספור ההמלצות פה על a118c אני חושב לקנות אותה + מצלמה פושטית לאחורה.

מעצבן שחייב להדביק אותה לזכוכית.

אין אפשרות אחרת?

פורסם

יש לי את הA118C מזה תקופה, לאור המלצות בפורום, חיברתי אותה לתיבת הפיוזים והכל סבבה..

אתמול פגעו בחזית הרכב בחניה.. והתבאסתי מזה שבגלל שאין מתח ללא מפתח בסוויץ' - אין לי תיעוד..

איזה מצלמה (או פתרון כלשהו) מומלצת יכולה לצלם (לפי חיישן G) גם כשאין מתח בפיוז?

פורסם

אלכס איזה מצלמה יש לך עכשיו? פעם היה לך G1w אחר כך a118c מה עכשיו? ומה הטובה מכל מה שהיית אצלך בשימוש?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...