Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

ושלא תתבלבלו מהצבע, הקשה קשה ומתפצפץ. קראנצ'י מלמטה ואוורירי בפנים, עובי בינוני. בפעם הבאה שאכין דקות אדאג לצלם, אני תמיד נזכר רק כשהן כבר איפושהו במעי הדק

 

IMG-20210326-WA0000.thumb.jpg.a77dc22941e3a7cbcfdfe1dfc0be7164.jpg

  • אהבתי 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@Pika007בחייאת אל תצלם לנו מהמעי הדק 🤣

 

@SlowRide עוד סטייק למחבת

  • מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

בקצב הזה אני אצטרך לעבור לדירה במגדל ולקנות גריל ב30 אש"ח.

  • מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@maxcher בקשר לטאבון היית פונה לקבוצה הזו  

קח בחשבון שיש שם בעלי אינטרס שמגיבים. 

 

הטאבונים של OONI טובים, אך יקרים ביחס לתמורה. 

אם את מתכוון לרכוש אותו, שווה לשקול רכישה מאמאזון, 

יוצא מאות שקלים פחות. 

עריכה אחרונה על ידי shimta
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום
לפני 13 דקות, maxcher כתב:

image.thumb.png.b5e9450d35ed30329cc04ee531821039.pngמישהו מכיר? רשמים?

חפש ביקורת שלי ממש בשרשור זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, maxcher כתב:

image.thumb.png.b5e9450d35ed30329cc04ee531821039.pngמישהו מכיר? רשמים?

 

יש לי את האוני קודה 16 בגינה, ממליץ בחום , הוא מצוין לפיצות וגם למאפים אחרים, מגיע בקלות ל450-500 מעלות.

את התוצאות תוכל לראות כמה פוסטים מעל בעמוד הזה 😉

 

יחד עם זאת, טאבון זה לא ה-דבר שיהפוך את הפיצה למעולה, אם אין לך נסיון ככ עם פיצות/בצקים.

ממליץ להשתפשף תקופה בתנור ביתי ורק אחרי שתגבש את הטכניקה ויחס הידרציה שמתאים לך תעבור לטאבון.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.6.2021 בשעה 22:41, TheOne23 כתב:

אם כבר))

מתכון של ויטו לפוליש 24 שעות, קמח PZ4, הידרציה סה"כ של 65% 😃

יחס שמרים לקמח של 0.3%.

 

 

האם אפשר להכין את המתכון של ויטו גם מקמח מלא או נגזרות שלו?

לדוגמה קמח 80/20:

https://www.stybel.co.il/catalog/full/?ItemID=3029

 

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...