Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

@Muzic4Ever הזכיר כאן את הבייקרסטון. לא הכרתי, אז חקרתי קצת בגוגל, והאמת נדלקתי.

זוגתי (שף קונדיטורית במקצועה) טוענת שלפי תיאורי אופן הפעולה ופיזור החם, בהחלט יש מצב שהנ"ל יתן תוצאות טובות יותר מאבן-שמוט-על-תחתית-תנור שמשמשת אותנו כבר שנים.

 

בקיצור - 700 ש' ו-7 ימי עסקים אח"כ הוא כאן !

 

IMG_20210120_155352.thumb.jpg.310331241ac65ff35ae22d276c34e9b2.jpg

 

 

יורכב בסופ"ש, ותובנות יועלו.

*מיוזיק - אם יש לך טיפים להרכבה/הפעלה ראשונה שכדאי שאדע - אני אשמח לשמוע.

 

ואגב - לפני המבול - אני מבין. זה לא באמת טאבון. זה בכאילו. מקצוענים אמיתיים יש להם בבית משהו שנבנה ע"י סבא ג'פטו, בעבודת יד, מתחמם בכח המחשבה, על עצים שצמחו בגב האוורסט, ונקטפו בשעת בוקר מוקדמת ע"י נזירות עיוורות.

לפרולטר כמוני הבייקרסטון מספיק כרגע.

אז אפשר לחסוך הקלדה...

 

 

 

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@natco - תחסוך את ה 700 שח.

זה אפילו לא מגרד את ה"טא" של ה"טאבון".
ה OONI KODA היה במבצע לא מזמן באיזור ה 1600 ומשהו ש"ח. היום זה באיזור 1900 שח.

שים את ה 700 שח בצד, וכשתגיע לאיזור ה 1600-1700 תקנה את ה OONI KODA 12 במבצע.

(מדבר מניסיון; אחי קנה את מה שאתה הזמנת לפני כמה חודשים).


@hwgeek
נראה שיצא לך טוב מאוד !
הטיפ של לאון אלקלעי, אגב, אומר שאת הבצק שמים ביחד עם הרוטב והתוספות - ובשלב השני רק הגבינה.
להבא אני ממליץ שתנסה את הרוטב עם התוספות לפני השלב הסופי :-) 
אתה, אגב, קנית את הקמח שכבר יש בו את השמרים. לסוגת יש גם קמח פיצה "רגיל" בלי השמרים (את זה קניתי וטרם ניסיתי).
 

איציק

  • אהבתי 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
בתאריך 19.1.2021 בשעה 15:58, hwgeek כתב:

בזכותכם למדתי להכין לבד פיצה טעימה ואין סיכוי שאזמין בעתיד פיצה עם שליח, השלב הבא זה רק הטאבון

 

ae8559a09b9f4a91c22e625b0f21ffad.png

  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@natco - תחסוך את ה 700 שח.
זה אפילו לא מגרד את ה"טא" של ה"טאבון".
ה OONI KODA היה במבצע לא מזמן באיזור ה 1600 ומשהו ש"ח. היום זה באיזור 1900 שח.
שים את ה 700 שח בצד, וכשתגיע לאיזור ה 1600-1700 תקנה את ה OONI KODA 12 במבצע.
(מדבר מניסיון; אחי קנה את מה שאתה הזמנת לפני כמה חודשים).

@hwgeek
נראה שיצא לך טוב מאוד !
הטיפ של לאון אלקלעי, אגב, אומר שאת הבצק שמים ביחד עם הרוטב והתוספות - ובשלב השני רק הגבינה.
להבא אני ממליץ שתנסה את הרוטב עם התוספות לפני השלב הסופי :-) 
אתה, אגב, קנית את הקמח שכבר יש בו את השמרים. לסוגת יש גם קמח פיצה "רגיל" בלי השמרים (את זה קניתי וטרם ניסיתי).
 
איציק
אממ, האמת? לא יצא לי לעבוד על טאבון "אמיתי".
אממה, הייתי מכין הרבה לפני הבייקרסטון בתנור רגיל.
ראשית, את הקריספיות והצבע של הצבע של הבצק לא תשיג לעולם בתור בייתי אל אם תכווץ אותו והבצק ישב במרחק של 5 ס"מ משני גופי החימום יחד.
שנית, זמן האפיה - בתנור צריך לשחק עם זה. קודם כל להכניס בצק עם רוטב. אח"כ להוציא ולפזר תוספות\גבינה (ובינתיים איבדת המון חום בפתיחה).
אחר כך להעביר למטה בשביל קצת קראסט ולבסוף למעלה בשביל שהגבינה תימס כמו שצריך.
ואחרי חצי שעה מה קיבלת? פיתה פיצה כמו שמכינים ילדים בגן.
בטא (בלי הבון) הפיצה מוכנה כמו שצריך תוך דקות בודדות ובלי הרבה משחק. (ואכלתי המון פיצות בלא מעט מקומות בעולם ככה שיש רפרנס כלשהו).
לדעתי, במחיר שהוא מוצע והפרקטיות שהוא מציע אין לו מתחרים.
מה גם, שהוא חונה בתוך המנגל כשאינו בשימוש. פריבילגיה שהאומני או כל טאבון ביתי אחר לא מציע.
לגבי הבחור שביקש טיפ - ממליץ להדליק את המנגל בעוצמה מרבית רבע שעה לפני הכנסת הבצק פנימה. תוודא שהמחוג מגיע לשעה 5 לפחות.
דבר נוסף, החום בפתח האחורי גבוה מאוד. כדאי לסובב את הפיצה ב 180 מעלות לאחר 2-3 דקות ע"מ שהאפיה תצא שווה לכל ההיקף.
בתאבון,

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Muzic4Ever כתב:

שנית, זמן האפיה - בתנור צריך לשחק עם זה. קודם כל להכניס בצק עם רוטב. אח"כ להוציא ולפזר תוספות\גבינה (ובינתיים איבדת המון חום בפתיחה).
אחר כך להעביר למטה בשביל קצת קראסט ולבסוף למעלה בשביל שהגבינה תימס כמו שצריך.
ואחרי חצי שעה מה קיבלת? פיתה פיצה כמו שמכינים ילדים בגן.

ממש ממש ממש לא נכון. אתה מטעה בזדון אנשים ולא ברור למה.

5 דקות ללמטה, 3-5 דקות ללמעלה. סה-טו. על איזה חצי שעה אתה מדבר ?
"פיצה פיתה כמו שמכינים לילדים בגן" ? ממש ממש לא. הפיצה יוצאת ל-י-ג-ה.
טאבון זה כבר רמה אחרת, אבל בבית עם תנור אפשר להשיג תוצאות מעולות גם כן.

איציק

  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אם קונים שתי אבנים לתנור? אחד בתחתית ואחד יושב על רשת באמצע התנור, ככה שהפיצה מוכנסת ביניהן והאבן העליונה קרובה לפיצה? האם זה יעזור לקבלת תוצאה טובה יותר מאשר בלי אבן או רק אבן אחת בתחתית?

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש ממש ממש לא נכון. אתה מטעה בזדון אנשים ולא ברור למה.

5 דקות ללמטה, 3-5 דקות ללמעלה. סה-טו. על איזה חצי שעה אתה מדבר ?
"פיצה פיתה כמו שמכינים לילדים בגן" ? ממש ממש לא. הפיצה יוצאת ל-י-ג-ה.
טאבון זה כבר רמה אחרת, אבל בבית עם תנור אפשר להשיג תוצאות מעולות גם כן.

איציק
מטעה אנשים בזדון? אוקי נניח.
כי אין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהטעות אנשים ולהכשיל אותם בהכנת פיצה ביתית.
חבר, חלקתי מהניסיון שלי. הצליח לך בצורה אחרת? שיבושם לך.
מהניסיון שלי, תנור ביתי לא מצליח להוציא תוצאה ראויה לפיצה. אולי יש מומחים שהצליחו.
אצלי הפתרון היה מעבר לטא.
ופה מסתיימת הכשלת הרבים שלי בשרשור זה.
בתאבון לכולם.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, hwgeek כתב:

מה אם קונים שתי אבנים לתנור? אחד בתחתית ואחד יושב על רשת באמצע התנור, ככה שהפיצה מוכנסת ביניהן והאבן העליונה קרובה לפיצה? האם זה יעזור לקבלת תוצאה טובה יותר מאשר בלי אבן או רק אבן אחת בתחתית?

 

כל עוד חיממת את שתיהן מספיק זמן, כן. אתה תקבל אפקט דומה מאוד לזה של טאבון (אם כי בטמפרטורה נמוכה יותר- ולכן זמן אפיה ארוך יותר). למעשה הזכרתי בדיוק את השיטה הזו באחד העמודים הראשונים של הדיון

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך מספיק הוכחות בשירשור הזה שאפשר להוציא פיצות נהדרות (קריספיות מלמטה ולא שרופות מלמעלה) מתנור ביתי רגיל, בזמן אפיה שלא עולה על 8-10 דקות - ושהן רחוקות שנות אור מ"פיצה פיתה כמו שמכינים לילדים בגן".
אז כן, לא ברור לי למה אתה מטעה ואומר שזה חצי שעה והתוצאה הסופית היא פיצה פיתה של גן ילדים.

  • אהבתי 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

 

 

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, Muzic4Ever כתב:

מטעה אנשים בזדון? אוקי נניח.
כי אין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהטעות אנשים ולהכשיל אותם בהכנת פיצה ביתית.
חבר, חלקתי מהניסיון שלי. הצליח לך בצורה אחרת? שיבושם לך.
מהניסיון שלי, תנור ביתי לא מצליח להוציא תוצאה ראויה לפיצה. אולי יש מומחים שהצליחו.
אצלי הפתרון היה מעבר לטא.
ופה מסתיימת הכשלת הרבים שלי בשרשור זה.
בתאבון לכולם.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
 

 

בתור אחד שמחזיק OONI במרפסת

אני יכול להגיד לך שתנור ביתי מוציא אחלה תוצאות 

ברור שאם אתה הולך למכור את זה ולעשות ערבי פיצה אתה צריך טאבון, אבל אם אתה מכין למשפחה ולחברים תנור ביתי עושה עבודה טובה במיוחד אם יש בו מצב פיצה שכנראה מפעיל איזה פונקציה של גריל בתנור

 

 

לפני 17 דקות, hwgeek כתב:

מה אם קונים שתי אבנים לתנור? אחד בתחתית ואחד יושב על רשת באמצע התנור, ככה שהפיצה מוכנסת ביניהן והאבן העליונה קרובה לפיצה? האם זה יעזור לקבלת תוצאה טובה יותר מאשר בלי אבן או רק אבן אחת בתחתית?

 

אתה לא באמת צריך 2 אבנים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה כל הרעיון של ה ooni זה להכין פיצות חבל על הזמן ובמהירות.
אתמול באו אלי מספר חברים ועשינו ערב פיצות בגינה עם בירות ויין, הכנתי קילו וחצי של בצק, ואת כל התוספות שמתי בצד, את ה ooni שמתי במרכז הגינה וכל אחד הכין איזה פיצה שהוא אוהב, כל הכיף זה שתוך דקה וחצי שתיים, הפיצה מוכנה ואפשר להכניס את השנייה, ויושבים כולם ביחד לאכול.
מבחינתי זה היה שווה כל גרוש.

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתנור בוש שיש לנו, במחוג הטמפ'- המקסימום הוא 250 מעלות, אבל יש עוד שלבים אחריו , ניסיתי לסובב עד הסוף ולימדוד טמפ' של התבנית: מדדתי 300 מעלות על התבנית.

אפיתי עוד פיצה מבצק שהפשרתי- שמתי לב שאכן הגבינה נמסה הרבה יותר מהר והתחתית הייתה יותר יפה, צריך עוד בדיקות לעשות.

 

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתנצל אם כבר דובר על זה.
אני רוצה לעשות לפי השיטה הזו ורוצה לדעת מה דעתכם על שימוש בPOOLISH?
איך יצא הבצק לעומת השיטה הרגילה?


image.thumb.png.ab73326c532a43e0886c0f3a88aa0ce9.png

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 24.1.2021 בשעה 08:02, renaultfreek כתב:

חברה כל הרעיון של ה ooni זה להכין פיצות חבל על הזמן ובמהירות.
אתמול באו אלי מספר חברים ועשינו ערב פיצות בגינה עם בירות ויין, הכנתי קילו וחצי של בצק, ואת כל התוספות שמתי בצד, את ה ooni שמתי במרכז הגינה וכל אחד הכין איזה פיצה שהוא אוהב, כל הכיף זה שתוך דקה וחצי שתיים, הפיצה מוכנה ואפשר להכניס את השנייה, ויושבים כולם ביחד לאכול.
מבחינתי זה היה שווה כל גרוש.

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
 

 

זה לא רק המהירות

זה גם הטמפרטורה הגבוהה

תנור לא מגיע לטמפרטורה הזאת

ובגלל זה המרקם הסופי יותר טוב בטאבון

 

אין מה לעשות.

  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...