Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון

ההבדל היחיד בניהם זה האורגנו והבזיליקום. מה שיותר טעים לך אני מניח.

  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, itaysamurai כתב:

אני מנסה לשפר את הרוטב, עם כמה שה-mutti לפיצה הוא סבבה, עדיין לא יוצא רוטב עשיר כמו בפיצריות.

 

כמו שאמר סלואי, אתה מחפש רוטב מבושל, ולכן מצומצם ומרגיש עשיר

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

למה לא?

אמא שלי מכינה ככה פיצה, יוצא חלומי. אני לא סובל להתעסק באפייה אבל אם היה לי עצבים לזה, הייתי מנסה להוסיף אפילו פלפלים מתוקים לרוטב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, Blaz00r כתב:

רוטב פיצה מבושל??????????

 

אני חושב שהרגע גילינו למי פה בשרשור יש שורשים איטלקיים 🤣

  • מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי אם כבר אנחנו יוצאים מגדרינו פה בשביל לעשות בצק נאפוליטני עם מתכונים שונים ומשונים, אז לשים על הביצה עגבניות מבושלות זה ממש חטא בל יעבור. אם רוצים להעשיר את הרוטב אפשר להוסיף שמן זית, לשחק עם מלח/פלפל/סוכר, לשים בפנים בזיליקום חתוך/כתוש לשעה/שעתיים שיוציא טעמים, להוסיף שום כתוש או תבלינים נוספים (אורגנו), אבל להשתמש ברוטב מבושל, big no no...

 

לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני חושב שהרגע גילינו למי פה בשרשור יש שורשים איטלקיים 🤣

😂

יש יוצאי טריפולי שמתעקשים שיש להם דם איטלקי, אבל חוץ מזה הקשר היחיד שלי לאיטליה זה חברה איטלקיה

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BIG YES YES. חלאס טהרנות.

אין מה לעשות, העגבניות פה לא טובות כמו באיטליה.

בישול מוציא מהן טעמים שלא קיימים בעגבניה טרייה ישראלית.

אני מכין רוטב מהושל ומערבב אותו עם עגבניות שרי תמר מרוסקות טריות.

אז הרוטב 70/30 לטובת המבושל ויוצא מעולה.

שום ובזיליקום, מעט אורגנו, מלח, פלפל ושמן זית.

  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, Blaz00r כתב:

כי אם כבר אנחנו יוצאים מגדרינו פה בשביל לעשות בצק נאפוליטני עם מתכונים שונים ומשונים, אז לשים על הביצה עגבניות מבושלות זה ממש חטא בל יעבור. אם רוצים להעשיר את הרוטב אפשר להוסיף שמן זית, לשחק עם מלח/פלפל/סוכר, לשים בפנים בזיליקום חתוך/כתוש לשעה/שעתיים שיוציא טעמים, להוסיף שום כתוש או תבלינים נוספים (אורגנו), אבל להשתמש ברוטב מבושל, big no no...

 

ואני עצלן אין לי כוח לעשות בצק טרי וגם לתת לו לתפוח שעות (לא לדבר ימים).

הכל מותר בשרשור הזה, אפילו פיצה קפואה בטוסטר אובן

 

לפני 18 דקות, Blaz00r כתב:

😂

יש יוצאי טריפולי שמתעקשים שיש להם דם איטלקי, אבל חוץ מזה הקשר היחיד שלי לאיטליה זה חברה איטלקיה

 

ככה או ככה קיבלת משהו איטלקי, רק איטלקי חוטף ג'ננה כזו כשאומרים רוטב פיצה מבושל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Blaz00r כתב:

עם כל הכבוד לכל פיצריה באשר היא (בארץ), ברגע שמתחילים להכין לבד ומקבלים תוצאות כמו פה בשרשור, אי אפשר לחזור אחורה...

הילדים שלי בכלל לא מוכנים לשמוע על דומינוס או האט. 

מדי פעם הם אוכלים איזה פיצה "בוטיק" אצל חברים ואומרים שהיה טעים.

הדיפולט אצלנו זה פיצה ביתית.

 

לפני 43 דקות, Blaz00r כתב:

רוטב פיצה מבושל??????????

באארררור... 

בתור נער עבדתי 5 שנים בפיצריות שונות (לא רשתות), ותמיד את הרוטב מכינים מראש בבישול.

גם בבית אנחנו מכינים פעם בשבועיים סיר גדול של רוטב פיצה (לפעמים משתמשים גם לשקשוקה). 

למי שמעוניין, זאת השיטה:

חולטים עגבניות בסיר ונותנים להם להתקרר.

שופכים את המים, מקלפים ומוציאים את העוקץ.

טוחנים עם בלנדר מוט, שמים על אש קטנה עם עלה דפנה, אורגנו וטיפונת פלפל שחור גרוס.

נותנים לזה שעה וחצי בערך, זה מצטמצם מעט.

זורקים את העלה, מוסיפים מלח לפי הטעם.

מזלפים שמן זית מלמעלה ושומרים בכלי אטום במקרר.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.8.2020 בשעה 21:18, method כתב:

אם אנחנו משווים רשתות אז פאפא ג'ונס לוקחת ובגדול, וכמובן פיצה דקה(מי בכלל אוכל את העבות? זה פשע).

 

אם עסקינן בפיצריות "בוטיק" ומסעדות- אז אין לי מושג.

 

 

בהצלחה!

 

לפני 6 שעות, liav12 כתב:

בנוגע לפיצריות טובות - לא מזמן פתחו בראשל"צ סניף של PAPA JONES והיא באמת פיצה טובה וטעימה.

גולת הכותרת זה הרוטב שום חמאה שלהם שזה פשוט מעולה.

ממליץ למי שבאיזור (יש גם באשדוד ועוד כמה מקומות).


כמו שציינתי בתחילת השרשור- פאפא אחלה פיצה! 🍕

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אולי במקומות אחרים. ברמת גן הסניף החדש של פפה ג'ונס בשד' ירושלים מספק פיצה בינונית מינוס. אכזבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קשור למדינת ישראל אבל באמסטרגראס אכלתי ב NEW YORK PIZZA והיא היתה זוועה סתם להשוואה.

לקחתי כמה והטעם היה שקול לשל חולה קורונה בלי חוש טעם.

להכין פיצה ביתית עוד לא ניסיתי אבל הפיצה של דודה איריס במיוחד עם החלפיניו הרים אותי באוויר (החלפיניו למחרת,תרתי משמע)

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, liav12 כתב:

 

להכין פיצה ביתית עוד לא ניסיתי אבל הפיצה של דודה איריס במיוחד עם החלפיניו הרים אותי באוויר (החלפיניו למחרת,תרתי משמע)

 

 

3335353.jpg

  • מצחיק 1
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...