Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם, הרי אפשר להגיב גם בלי, וממש לא בא לנו להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid
 שיתוף
עוקבים 37

Recommended Posts

גבירותיי ורבותיי,

חשקה נפשי בפיצה ונמאס לי מהמקומות המוכרים לי,

אשמח להמלצה על פיצרייה הטובה ביותר שיש לכם להציע.

  • רעיון טוב! 1

TOYOTA auris 1.8L 136HP hybrid 2015  🎌

TOYOTA yaris T-sport 1.5L manual 2003 🎌

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

או! סוף סוף מישהו כאן שולח אותנו לקניות כמו שצריך לשלוח גברים לסופר, עם תמונות.

חביבי, ככה נראית פיצת עצלנים: הבצק הוא לחם אחיד, הרוטב הוא קטשופ, המוצרלה של גד היא גבנ"צ של עמק.    

פיקה צודק, ואני אציין שאפילו אם מכינים בבית, אבל נניח אם קונים בצק מרודד מוכן מקורר: מוסיפים לו רוטב מוכן:   ושמים שילוב של מוצרלה מגורדת וגאודה מגורדת:  

תמונות שפורסמו בשרשור

הבית. ואני לא צוחק. מאסתי בפיצה בינונית ושיחקתי עם מתכונים שונים שאפשר להכין בבית עד שהגעתי לתוצאה משביעת רצון. מי שיש לו טאבון בבית יקבל תוצאה כפי שהתכוון המשורר, אבל גם בתנור רגיל על אבן יוצא טוב- ואפילו בתבנית רגילה. אעלה את המתכון אם מישהו מעוניין.

 

בנוגע לפיצריות קיימות- באיזה איזור?

  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

פיקה צודק, ואני אציין שאפילו אם מכינים בבית, אבל נניח אם קונים בצק מרודד מוכן מקורר:

7290000453408.jpg

מוסיפים לו רוטב מוכן:

_8005110551253.jpg

 

ושמים שילוב של מוצרלה מגורדת וגאודה מגורדת:

H6810327_500x500_1.png

7296073387718.jpg

 

זה יוצא מצוין.

 

לאט לאט שיפרתי את הסיפור ע"י מעבר על הבצק עם כזה:

1611845.jpg

 

כל הסיפור לוקח אולי, אולי 6 דקות מקצה לקצה, ויותר טוב מרוב הפיצריות.

  • אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

או! סוף סוף מישהו כאן שולח אותנו לקניות כמו שצריך לשלוח גברים לסופר, עם תמונות.

עריכה אחרונה על ידי yotams4
  • אהבתי 3
  • מצחיק 19
  • מעניין 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

בתל אביב, האחורנה שאכלתי והיתה טובה היא של ג'וזפה. ברוקולי ושרי מאוזן ומפורגן.
באיזור השרון יש את מימי בכפ"ס - הפפרוני מדויקת, השאר קצת עמוסות לטעמי. יש גם את EATALLEY נדמה לי שעושים פיצה בסגנון הרומאי (נדמה לי? זה המרובעות). טעימות. לא בטוח שמצדיקות את המחיר.

בצפון השרון - הקופינאס עושים פיצות טובות לטעמי.

  • אהבתי 2

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 22 דקות, yotams4 כתב:

או! סוף סוף מישהו כאן שולח אותנו לקניות כמו שצריך לשלוח גברים לסופר, עם תמונות.

 

ככה זה כשאתה כל פעם משפר את המתכון, בסוף אתה עובד עם מרכיבים מאוד ספציפיים.

זה לא שלא יוצא טוב עם רוטב אחר, זה פשוט פחות טוב.

נניח בסגר יצא לי להכין עם הרוטב הזה:

7290000209951.jpg

זה גם סבבה, אבל פחות טוב.

 

מוצרלה טובה אין הרבה מבחר, או של גד או זו:

f_5e9f0564b433a_1587479908.jpg

 

לפני 22 דקות, Mr.Hybrid כתב:

עלית על רעיון לסטארט אפ

 

זה כבר שנים ככה, מגיעים לסופר, שולחים בוואצאפ תמונות של המבחר, והאישה בבית אומרת לך "הראשון", אבל התמונות לא הגיעו בסדר שאתה שלחת, אז בסוף הבאת את הראשון לפי הסדר אצלך בוואצאפ, אבל הכוונה הייתה לראשון לפי הסדר אצלה.

  • מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

די, נו, מה זה בצק מוכן ורוטב מוכן... אז איפה החיים בפיצה הזו?

 

בצק ל 2 פיצות עבות או 4 דקות בגודל "משפחתית" קטנה של הפיצריות כיום בערך:

500 גר' קמח

3 כפיות שמרים יבשים

כפית מלח, כפית סוכר

3.5 כפות שמן זית

230 מ"ל מים פושרים, ועוד 80 לאחר מכן

 

לקערה- קמח, שמרים יבשים, סוכר. לערבב היטב. ודאו שהשמרים לא בדיוק יצאו מהמקרר.

צרו בור בתערובת ושפכו לתוכו את השמן, המלח והמים, תתחילו ללוש. תוך כדי לישה להמשיך להרטיב את התערובת. אפשר גם במיקסר כמובן

הבצק אמור לצאת קצת "רטוב", לושו אותו ידנית והוסיפו מעט קמח עד לנקודה שהבצק גמיש אבל לא נדבק לידיים.

קמחו קלות, שמנו קערה עם שמן זית ושימו בה את הבצק, כסו עם ניילון נצמד ותנו לבצק לתפוח 30-40 דקות.

 

רוטב: סלחו לי שאין לי כמויות מדויקות פונקט, אני מכין אותו לפי הרגל ולפי הטעם.

6 עגבניות, כף שמן זית, 5 שיני שום, חצי בצל בינוני, חצי כפית סוכר- הכל לתוך בלנדר. כן, בלנדר. טחנו עד לקבלת "קצף" עם מרקם קצת גרגרי. העבירו למחבת ובשלו על אש נמוכה, הוסיפו כף וחצי של רסק עגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם, אורגנו ובזיליקום. (אפשר רק אורגנו, אפשר רק בזיליקום, אפשר בכלי בכלל...)

לערבב ולבשל עד שהצבע האדום מעמיק.

 

הכנה: רדדו את הבצק לצורה של פיצה, אפו בתנור מספר דקות עד שהבצק תופח מעט והוציאו. שימו רוטב וגבינות לפי העדפה אישית (המלצה- 4 חלקים מוצרלה וחלק אחד גאודה), החזירו לתנור מהר ככל האפשר עד שהגבינה נמסה, השוליים והתחתית מעט שחומים. 

 

*עובד טוב בתנור, עובד יותר טוב על אבן בתנור, עובד הכי טוב בטאבון. 

ביום חמישי אני מכין כאלו, אשתדל לצלם (בד"כ אני עסוק בלעשות ג'אגלינג בין 4 פיצות ולדאוג שכולן יצאו טוב, לא מטלה קלה עם תנור שכבר מראה סימני גסיסה)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

די, נו, מה זה בצק מוכן ורוטב מוכן... אז איפה החיים בפיצה הזו?

 

אנחנו מדברים על קורונה, איפה החיים בקורונה הזאת?

נכון שהבצק הוא לא כמו בצק עבודת יד שתפח שעתיים, אבל בינינו רוב הפעמים אני מחפש ארוחת ערב של להכין ב-15 דקות מקסימום, ושתהיה מוכנה תוך חצי שעה מקסימום 45 דקות.

הפתרון שלי לגמרי נותן 80% מהתוצאה ב-20% מהמאמץ והזמן

 

והכי מגניב בכל הסיפור - שזה עדיין 2 רמות יותר טעים מרוב הפיצריות שטעמתי (ובחיי שטעמתי הרבה פיצות בחיים שלי).

הגאודה אגב נותנת צבע מגניב, ולמי שאוהב את הטעם שלה (כמוני) אז חצי חצי זה מדהים.

אם אני זוכר ומוצא, אז שליש מוצרלה, שליש גאודה ושליש צ'דר מגורדת:

%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אני לגמרי בקטע של הכנת פיצה מאל״ף ועד תו, אבל אני חייב לציין שבכל הנוגע לרוטב -

מהרגע שנחתו בארץ שימורי העגבניות מאיטליה, אין שום סיבה להכין רוטב לבד. להיפך, זה ייצא יותר גרוע!

לוקחים mutti או משהו מקביל מארץ המגף, מוסיפים כמה תבלינים בהתאם לטעם (אורגנו, בזיליקום בקטנה) ו-ז-ה-ו -

יותר טוב מכל עגבנייה ישראלית זמינה לנו, המקומיים, שאתה מקלף / מטגן / מאדה / טוחן / מערבב שעות על הגז.

 

עם שימורים של עגבניות טעימות (לא השימורים המקומיים, בעעע) + מוצרלה + זרזיף פרמזן אני מסתפק גם בפיתה-פיצה.

 

בנוגע לאפייה - אני שונא גדג׳טים שתופסים מקום במטבח, לאחרונה אני מתנסה עם תנור על חום מקסימלי (רשום אצלי 240, נראה לי שהוא מפיק 230 בלחץ)ֿ

ואפייה ישירות על... תחתית התנור. כן כן. מכת חום מיידית שיוצרת תחתית פריכה.

 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זה גם סבבה, אבל פחות טוב.

טוב נו, עם ההבדל במחיר מותר לסלוח לו, לא?

או אם יכין עולה כמו מוטי, אפשר לזרוק את היכין לפח

עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.

זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי פר 100 גרם זה מחיר דומה. אולי המוטי בכמה אגורות יותר יקר

החסרון זה אריזה גדולה שמספיקה ל-2 וחצי פיצות, וברגע שפתחת זמנה קצוב, 4-5-7 ימים מקסימום.

 

לא בכל מקום ולא כל הזמן יש את המוטי, כשיש אני קונה 2-3-4 יחידות

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אתם לא באמת משווים את הפיצות הביתיות שלכם לפיצה באמת טובה נכון?

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

 

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • Create New...