Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם, הרי אפשר להגיב גם בלי, וממש לא בא לנו להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid
 שיתוף
עוקבים 37

Recommended Posts

כמה נקודות לגבי פיצה בבית:

 

1. להכין את הבצק יום לפני - מכינים את הבצק, שמים בקערה שעה ונותנים לתפוח. עושים שוב כדור וחוזרים על הפעולה של הכדור ואז מכניסים למקרר בקערה לפחות לשמונה שעות ועדיף ללילה. התפיחה הארוכה והקרה משדרגת את הבצק חבל"ז.

 

2. בתנור ביתי שלא עובר את ה-300 (וגם לשם לא ממש מגיע בלי פוטנציאל שריפה) השיטה שהוזכרה כאן של אפיית הבצק עם הרוטב למספר דקות הכרחית שהתחתית תאפה כמו שצריך ותצא טעימה ולא soggy.

 

בהחלט אפשר להכין גם במחבת משובחת כמו demeyere רק אז הטריק הוא להקטין אש ולכסות בכדי שהמוצרלה תימס.

 

3. מסכים שרוטב פיצה של mutti בהחלט אחלה. מעצבן שזה מגיע רק בקופסת שימורים פשוטה אז מי שלא מכין הרבה פיצה תתארגנו על צנצנת זכוכית לשמור על היתר.

 

מי שמשוגע ורוצה להכין לבד מעגבניות סאן מרזנו אחלה (ושיזכור להתקשר אלי לפני כן ולהזמין אותי לטעום תודה!)

 

4. מוצרלה - לדעתי בארץ של גד הכי סבירה. הכי טוב כדור של מוצרלה פרסקה ואח"כ מוצרלה מגורדת. אם אפשר להשיג פיור די לאטה או מוצרלה די בופאלו מעולה. ולא לחתוך את הכדור עם סכין אלא לבצוע עם האצבעות :)

 

לפני הרבה שנים היתה בשדרות רוטשילד מסעדה איטלקית עם תנור לבנים שעשתה אחלה פיצות איטלקיות אבל היא נעלמה מזמן. היום אני אוכל בבית בלבד ומפנטז על תנור שיגיע ל-500 מעלות.

5. לבחור הזה הצרפתי יש ביוטיוב כמה סדרות של סרטונים על הכנת פיצה ושווה לראות - ממש גישה מדעית

https://www.youtube.com/user/FrenchGuyCooking 

לפני 37 דקות, method כתב:

(מי בכלל אוכל את העבות? זה פשע).

 

יש מקום של כבוד לעבות - בין ברומא (מרובעת שלא ממש עבה אבל לא הנייר העגול של רומא, לא להתבלבל) בין בדטרויט (דיפ דיש שיכול להיות מדהים). פשוט בארץ מלכתחילה זאת לא פיצה בדרך כלל (לא דקה ובטח שלא עבה).

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus

פעם נסעתי כמו נהג שודים ... בלאנטיס ...

אחר כך יצא לי לנהוג באלפא 145 2 ליטר TS ...

מאז אני לא עובר את ה- 90 בלאנטיס .... פשוט אין טעם ...

 

אלפא אלפא Über alles !!!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

או! סוף סוף מישהו כאן שולח אותנו לקניות כמו שצריך לשלוח גברים לסופר, עם תמונות.

חביבי, ככה נראית פיצת עצלנים: הבצק הוא לחם אחיד, הרוטב הוא קטשופ, המוצרלה של גד היא גבנ"צ של עמק.    

פיקה צודק, ואני אציין שאפילו אם מכינים בבית, אבל נניח אם קונים בצק מרודד מוכן מקורר: מוסיפים לו רוטב מוכן:   ושמים שילוב של מוצרלה מגורדת וגאודה מגורדת:  

תמונות שפורסמו בשרשור

לא חידשתם לי הרבה מבחינת איך להכין פיצה בבית.

אני בהחלט נמנה על הדפוקים שעושים את זה מא' ועד ת'.

א-ב-ל, בתור אחד שנמנע מרטבים מוכנים בהחלט עשיתם חשק לנסות את הmutti הזה. אם זה באמת טוב זה יפתיע אותי. לא נתקלתי עד היום ברטבים מוכנים שאשכרה טעימים ולא מרגישים כמו עיסה תעשייתית. בהחלט ממחר מתחיל לחפש mutti במדפים.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
עם כל הכבוד (ויש כבוד) לכל המכינים פיצות בבית, חלק בלתי נפרד מהכיף של פיצה זה להזמין.
בגלל שלא כתבת באיזה אזור, אני ממליץ ברמת גן על 2 פיצריות - שיר לפיצה (כן זה שם מטומטם) ופאפא גינוס (זה לא פאפא ג'ונס). אף פעם לא התאכזבתי מהם. תמיד מגיע מושלם.
שמעתי מכמות גדולה של אנשים שבת"א יש מקום שנקרא ארציאלי משהו והוא מתיימר להיות הפיצה הכי טובה בארץ. אין לי  מושג כי לא ניסיתי אבל שווה לציין את זה בשרשור של פיצה כדי לזכות את הציבור.
 

להזמין, לגלגל, לשכוח שהזמנת, הפתעה, פיצה.


Sent from my iPhone using Tapatalk
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 1 דקה, אורח לרגע כתב:

בהחלט ממחר מתחיל לחפש mutti במדפים.

 

בשופרסל השכונתי שלי יש. רק תקפיד לזהות לפי התמונה בשרשור כי יש להם כמובן מספר סוגי רוטב.

פעם נסעתי כמו נהג שודים ... בלאנטיס ...

אחר כך יצא לי לנהוג באלפא 145 2 ליטר TS ...

מאז אני לא עובר את ה- 90 בלאנטיס .... פשוט אין טעם ...

 

אלפא אלפא Über alles !!!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

עם כל הכבוד (ויש כבוד) לכל המכינים פיצות בבית, חלק בלתי נפרד מהכיף של פיצה זה להזמין.

 

לדעתי ההתעסקות הרבה יותר כיפית מלהזמין. שמכינים אותו כמו שצריך, בצק פיצה גמיש להדהים ורך כמו כרית. 

 

לפני כשעה, Murzilka כתב:

אם אני זוכרת נכון, אתה מאזור חיפה? 

אומנם פיצה זה לא המזון המועדף עלי, אבל בעקבות לחץ חברתי יוצא לי לאכול פה ושם. 

בקיצור, ברחוב הנמל, יש מקום חדש יחסית שנקרא נאופוליטן, פלצני, לא זול, שעות פתיחה של משרד הפנים נוחות יותר, אבל טעים!

תודה, יבדק. 54 ש"ח למרגריטה (שללא ספק בגודל שמתאים לאדם אחד בלבד...) זה בטח שלא זול, אבל בארץ זה רחוק מלהיות היסטרי. רוב המקומות מרשים לעצמם לגבות 60+, במרכז גם 80+ בלי להניד עפעף.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 24 דקות, G. P. Magnus כתב:

 

 

יש מקום של כבוד לעבות - בין ברומא (מרובעת שלא ממש עבה אבל לא הנייר העגול של רומא, לא להתבלבל) בין בדטרויט (דיפ דיש שיכול להיות מדהים). פשוט בארץ מלכתחילה זאת לא פיצה בדרך כלל (לא דקה ובטח שלא עבה).

 

הכוונה הייתה לפיצות הסטנדרטיות שמזמינים בארץ. לי פיצות עבות מרגישות כמו מאפה והיחס בין הבצק לכל השאר פשוט לא נכון- לא כי אני מומחה בפיצות, אלא כי ככה זה מרגיש לי.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

 

הנחתי שזאת הכוונה. אפשר לעשות פיצה עבה מצוינת (כולל דיפ דיש של שיקאגו), אבל בהחלט השינוי ביחס הבצק ליתר המוצרים מורגש. חוויה אחרת מאותם מוצרי בסיס בדיוק כמו יין או קוניאק 😎

  • רעיון טוב! 1

פעם נסעתי כמו נהג שודים ... בלאנטיס ...

אחר כך יצא לי לנהוג באלפא 145 2 ליטר TS ...

מאז אני לא עובר את ה- 90 בלאנטיס .... פשוט אין טעם ...

 

אלפא אלפא Über alles !!!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הזכיר לי את הפיצות המטורפות בקוראטיה בקיץ הקודם. 

אכלנו המון פיצות שם, בכל עיר העיקרון דומה, פיצה ענקית בהגזמה, בצק עבה מאוד עם תוספות מוגזמות בלי קמצנות(לא מתקרבות לפיצות שאיטליה שמאוד התכאזבנו מהן) וזה כל כך טעים.

מחיר? 50-70 שקל ואפילו היו ב40, תלוי בתוספות.

לא באמת מבינים את הגודל דרך התמונה

 

20190718_220314.jpg

20190718_220317.jpg

  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הפיצה הכי טובה שאכלתי בחיים שלי היתה בניו יורק באיזו מאפיה שנכנסו אליה במקרה ואחרי זה לא הצלחנו למצוא אותה שוב.

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק אניח את זה פה... 70 שניות בתוך הooni koda, יש עוד מה ללמוד מבחינת התזמון והכמויות, אבל ללא ספק קניה שתעזור לבטן שלי לתפוח לא מעט, ממליץ לכל חובבי הפיצה ביתית!!!

20200519_191328.jpg

20200519_191318_HDR.jpg

  • אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עברתי לסקייטבורד

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

פיצת עצלנים. 5 דקות עבודה.

הבצק המצונן, הרוטב של mutti, מוצרלה של גד, גאודה של שופרסל שהיה לי ממש מעט, אין צ'דר כי התקלקלה לי. לכן הצבע קצת חיוור.

IMG_20200803_204330.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

 

חביבי, ככה נראית פיצת עצלנים: הבצק הוא לחם אחיד, הרוטב הוא קטשופ, המוצרלה של גד היא גבנ"צ של עמק.

 

 

IMG_0634.jpg

  • אהבתי 1
  • מצחיק 6
  • מעניין 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 52 דקות, sjerby כתב:

70 שניות בתוך הooni koda

 

לפני 54 דקות, sjerby כתב:

אני רק אניח את זה פה... 70 שניות בתוך הooni koda, יש עוד מה ללמוד מבחינת התזמון והכמויות, אבל ללא ספק קניה שתעזור לבטן שלי לתפוח לא מעט, ממליץ לכל חובבי הפיצה ביתית!!!

20200519_191328.jpg

 

.

תתחדש על הטאבון,

אבל הפיצה נראית שרופה.

 

זה שהוא יכול להגיע ל500 מעלות, לא אומר שזה מה שנכון לפיצה.

אתה לא רואה פיצריות ותיקות וגם לא פיצריות בוטיק, שמכניסות פיצה לחום שכזה.

 

בטוח שיש לך קראסט מדהים בתחתית, אבל לקבל פיצה עם עיגולים שחורים של פחם זה פשוט מבאס,

גם בתור מישהו שאוהב אוכל קריספי.

 

אם זה היה מגיע מפוחם במסעדה,

כנראה שהמנה היתה מוחלפת.

 

 

-

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 10 דקות, method כתב:

 

 

חביבי, ככה נראית פיצת עצלנים: הבצק הוא לחם אחיד, הרוטב הוא קטשופ, מוצרלה של גד היא גבנ"צ של עמק.

 

 

IMG_0634.jpg

 

אני לא עד כדי כך עצלן 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • Create New...