Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם, הרי אפשר להגיב גם בלי, וממש לא בא לנו להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid
 שיתוף
עוקבים 37

Recommended Posts

חבל על הכסף. אם אנחנו כבר באווירת diy, באותה מידה היית יכול לקחת קרטון, לחתוך אותו בצורת עיגול, להשפריץ קצת קטשופ ולאכול.

  • מצחיק 1

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

או! סוף סוף מישהו כאן שולח אותנו לקניות כמו שצריך לשלוח גברים לסופר, עם תמונות.

חביבי, ככה נראית פיצת עצלנים: הבצק הוא לחם אחיד, הרוטב הוא קטשופ, המוצרלה של גד היא גבנ"צ של עמק.    

פיקה צודק, ואני אציין שאפילו אם מכינים בבית, אבל נניח אם קונים בצק מרודד מוכן מקורר: מוסיפים לו רוטב מוכן:   ושמים שילוב של מוצרלה מגורדת וגאודה מגורדת:  

תמונות שפורסמו בשרשור

בתאריך 3.8.2020 בשעה 18:10, Pika007 כתב:

די, נו, מה זה בצק מוכן ורוטב מוכן... אז איפה החיים בפיצה הזו?

 

בצק ל 2 פיצות עבות או 4 דקות בגודל "משפחתית" קטנה של הפיצריות כיום בערך:

500 גר' קמח

3 כפיות שמרים יבשים

כפית מלח, כפית סוכר

3.5 כפות שמן זית

230 מ"ל מים פושרים, ועוד 80 לאחר מכן

 

WOW, מה עשית לי , עכשיו גיליתי כמה קל וטעים להכין פיצה ולא יודע איך אצליח לישמור על הדיאטה ככה :-).

חייב לציין שיצא מצויין אפילו לאחד שזו הפעם הראשונה בשבילו להכין את זה מא'-ת'- אחלה מתכון פשוט ולעניין.

 

אפילו שלא היה לי שמן זית,זיתים עדיין יצא מצויין עם גבינת חמד וקשקבל, ורק שתי עגבניות + 3 כפות תרכיז עגבניות של יכין .

נאפה בתנור בתחתית עם מגש הפוף שהונח על התחתית, בהתחלה ב220 מעלות לבצק שהונח עם נייר אפייה ל5 דקות ואחר כך חומם ל270 מעלות בזמן קישוט הבצק עם הרוטב והחומרים והונח ישר על המגש ללא נייר אפייה, לא נידבק ויצא קריספי ומדהים.

 

WhatsApp Image 2020-08-07 at 12.01.31.jpeg

WhatsApp Image 2020-08-07 at 12.01.20.jpeg

  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד על הניסיון,

ממליץ בפעם הבאה לא לפצל את האפיה לשני חלקים,

כי למעלה הגבינה נראית "מושי" ולמטה יבש ושרוף.

 

אפשר להוציא את הפיצה באמצע כדי להוסיף תוספות,

אבל לא להרבה זמן.

להוציא ולחמם ל270 מעלות, זה נראה ארוך מדי

עריכה אחרונה על ידי BEEKER
  • אהבתי 1

-

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

המגש הראשון היה טוב יותר, אבל בתמונות זה המגש השני שנישאר לי יותר מ5 דקות בשלב הראשון כי חילקתי את המגש הראשון למשפחה אז יצא טיפה שרוף מדי בגלל זה, והחימום מ220 ל270 לוקח פחות זמן מזמן המריחה של הרוטב והגבינות, לוחץ על כפתור הבוסט בתנורי בוש.

אי אפשר לאפות עם נייר אפייה בטמפ' כזו אז בגלל זה עושה את זה(נייר מוגבל עד 220 מעלות).

בנוסף ניראה שקשקבל נישרף מהר מאוד והוא ניהיה חום בזמן שהחמד פשוט נוזל (יש בגבינה הזו מלא מים שניסיתי לטגן פעם).

לא היו לי גבינות אחרות, שאעשה קניות אצטייד בכל הרכיבים הנכונים לניסיון הבא :-).

אני ממש NOOB בזה, אבל מתכוון לילמוד מהר :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 8 דקות, hwgeek כתב:

קשקבל נישרף מהר מאוד והוא ניהיה חום בזמן שהחמד פשוט נוזל

 

 

תנסה לפזר את החמד + פתיתי צהובה רגילה על הרסק

לאפות על חום גבוה בתחתית התנור,

להוציא ל-10 שניות כדי לפזר פתיתי מוצרלה,

ולהחזיר להשחמה בחלק עליון של התנור

 

תנסה גם לעבוד עם פתיתים ולא חתיכות גדולות או סלייסים של גבינה,

זה טיפ שקיבלתי בתור תייר מפיצריה נהדרת בטרייסט

 

  • אהבתי 1

-

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

פיצה פרסקה בקיבוץ מסדה בעמק הירדן, בין ההכי טובות בארץ לפי מאקו,הארץ , וואינט ושאר הנבלות.
אני כאחד שאכל בה עוד כשהיא רק נפתחה לפני איזה 7 שנים וממשיך לאכול עד היום ממשיך למות על כל ביס.
מחירים לא זולים, אבל פעם ב אפשר להשקיע.

גם ברשת ויוינו יש אחלה של פיצות, ממליץ על פיצה קפרזה, לקפל אותה ל2 ולעוף.d5fc81c7cf61d23d3cc71da025f1b72f.jpg127491904ebe62a36b407cb305b88325.jpg

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 4.8.2020 בשעה 10:15, BEEKER כתב:

600 מעלות זו טמפ' לא סבירה לאפיה של בצק

זו טמפרטורה סבירה בהחלט לאפיית פיצה.  רק זכור ש 600 מעלות פרנהייט הן 315 מעלות צלזיוס והכל מסתדר.

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 3.8.2020 בשעה 18:10, Pika007 כתב:

בצק ל 2 פיצות עבות או 4 דקות בגודל "משפחתית" קטנה של הפיצריות כיום בערך:

500 גר' קמח

3 כפיות שמרים יבשים

כפית מלח, כפית סוכר

3.5 כפות שמן זית

230 מ"ל מים פושרים, ועוד 80 לאחר מכן

המתכון בצק של pika007 הוא מעולה,

היום הכנו קילו בצק (קמח לפיצה ופוקצה של שטיבל).

 

חילקנו לכדורים של 100 גרם, קימחנו ורידדנו

 

רוטב לפיצה - רוטב מוכן של מוטי.

גבינות - גלבוע ומוצרלה של תנובה (50/50).

 

 

אפיה עם סיר פיתות חשמלי (נקנה ברח' מטלון בדרום ת"א), החלק התחתון מתחמם על להבת גז.

 

 

 

20200807_201646.jpg

IMG-20200807-WA0003.jpg

  • אהבתי 1

-

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 4.8.2020 בשעה 18:10, Pika007 כתב:

 

האדמה ואיך שהעגבניה גדלה. באיטליה אתה יכול לשתול באדמה קופסת חומוס מעדני מיקי ויצמח לך מזה עץ שמפיק אבו גוש דרג א'.

העגבניות שיש לנו בארץ לא רעות בכלל לדעתי, אבל זה נכון שבאיטליה הן כ"כ טעימות שבביקור שלי שם הייתי קונה פה ושם כמה עגבניות לנשנש פשוט ככה, טריות. לפני שחוויתי את זה חשבתי שאנשים שעושים את זה הם מוזרים, עכשיו אני מבין.

 

זה בגלל סוג הקרקע עגבניות באיטליה פחות חמוצות. 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 2 שעות, dani666 כתב:

זו טמפרטורה סבירה בהחלט לאפיית פיצה.  רק זכור ש 600 מעלות פרנהייט הן 315 מעלות צלזיוס והכל מסתדר.

ברור שזה לא זה, תן קצת קרדיט. מה שכן, עברתי שוב על כמה סרטונים (איטלקים ופיצות לל"ג, תחום מפותח מאוד דווקא [או שלא] באיטליה), נראה ש-600c זו טמפ' שמגיעים אליה בעת שיא הדלקת התנור אך נטען שאפשר לאפות גם ככה אבל כן, טמפ' אידיאלית היא סביב 450.

ה-GO מבחינתם הוא התפוגגות העשן.

הייתי מת לבנות תנור בטון כיפתי כזה בגינה אבל זה סתם ג'מוס שיתפוס מקום.

 

מחזק לגבי שימוש בפתיתי גבינה.

 

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

 

אכן, לפי "האיגוד הרשמי של הפיצה הסיציליאנית האמיתית", הטמפרטורה צריכה להיות בין 430 ל-480 מעלות צלזיוס:

 

https://www.pizzanapoletana.org/en/ricetta_pizza_napoletana

  • רעיון טוב! 1

פעם נסעתי כמו נהג שודים ... בלאנטיס ...

אחר כך יצא לי לנהוג באלפא 145 2 ליטר TS ...

מאז אני לא עובר את ה- 90 בלאנטיס .... פשוט אין טעם ...

 

אלפא אלפא Über alles !!!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אני הכי אוהב פיצה פשוטה, זה קצת מוזר, אבל זה הכי טעים לי. גם בהמבורגר לא אוהב את כל ההגזמות מעל.

בצק: קמח טוב (00) רצוי איטלקי, ללוש כמה שפחות (רק בידיים, לא מכונה!!!), 24-48 שעות התפחה במקרר.

רוטב: עגבניות שרי/תמר, שום, בזיליקום וטיפל'ה פרמז'ן. זהו. 

גבינה: אני אוהב רק מוצרלה (וטיפה פרמז'ן). יש אחלה מוצרלות בטיב טעם כולל בפאלו, שהיא לכאורה פחות טובה לפיצה אבל יוצא מעולה.

מעל הכל שמן זית טוב ובזיליקום טרי ונגמר.

אם כבר תוספת: אז אני אוהב פפרוני/פיקולו, פטריות פורטבלו, או בצל לבן חתוך דק דק. 

למרות כל מה שכתבתי למעלה, אני אוכל כל פיצה, כי פיצה זו פיצה. 

 

לגבי כללים ואיגודים למיניהם, אני מציע לשחרר ופשוט לנסות. שחקו עם זה, תראו מה יוצא איך ומה טעים לכם וזה הכי חשוב. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

השרשור הזה מחזיר לי תקווה באנושות.

שמח לראות שאנשים משתמשים במתכון ויוצא להם טוב- שפצרתי את המתכון הזה עד שהגעתי לתוצאות שהייתי מרוצה מהן.

אתמול בפעם הראשונה השתמשתי בקמח פיצה במקום קמח רגיל, זה יצא פשוט מדהים. רק אחרי שבלסתי הכל נזכרתי שהבטחתי תמונות. לא נורא- יהיו עוד ובקרוב מספיק.

מה שנהדר במתכון הזה הוא שהבצק הזה מתאים לכל דבר מתנור ביתי מעאפן שלא מגיע לטמפרטורה חמה מספיק ועד לטאבון איכותי. ככל שהציוד יותר טוב- ככה זה יצא טעים יותר.

 

(בטאבון ותנורים שמגיעים ל 300 מעלות לא צריך פרי-בייק)

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מהרגע שנחשפתי לפיצה נפוליטנית אני לא מסוגל לאכול פיצות 'רגילות'.

סה טו בראשל"צ חברים

איטליאנו דלה קוסטה בחיפה

ורשת ויוינו

Mazda 6 2008 2.5L

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו ניסה לאפות על אבן שמוט בגריל? יש לי Weber Q3200, יכול להגיע ל כ280 מעלות במד חום במכסה, טוב יותר מתנור?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • Create New...