Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

לא הבנתי באיזה עיר הוא מחפש.

פיליפ הכי טעים

 

בשביל להכין בבית צריך תנור לפיצה אחרת זה לא יוצא טוב.

משהו כזה

https://www.grilltown.co.il/product/subito-coto-n---60-zio-ciro-1?aff=GoogleMerchant&aff_a=1&gclid=CjwKCAiAtej9BRAvEiwA0UAWXmBZUrNnA_UAbSBd8ia07g0_QSowASI5sbeX6zIwwzYVGXeqO36cUhoCgHcQAvD_BwE

 

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

מאוד לא נכון, אפשר להכין אחלה פיצה גם בתנור רגיל (ואפילו אחד די מעאפן!) בלי שום עזרים, זה פשוט דורש יותר התעסקות.

שלב אחד הלאה- אבן שמוט לתנור, להניח על התחתית. מצד אחד זה דורש חצי שעה חימום מראש, מצד שני- זו כבר קפיצת מדרגה רצינית.

עוד שלב הלאה- 2 אבני שמוט. כן כן, 2. אחת על התחתית, ואחת שתהיה מונחת על רשת מעל. זמן החימום קופץ ל 40 דקות, אבל יצרת בעצם תא מחומם בתור התנור שלך. בתנור ממש טוב תקבל תוצאה דומה לשל טאבון עם השיטה הזו. 

 

בהתחשב בזה שאבן שמוט עולה 100-120 ש"ח, אתה יכול לקבל את רוב התוצאה בעשירית מהמחיר. רק להקפיד לקנות את השמוט הכבדות, לא אבני הקוורץ הדקות, זה פשוט לא זה. לא מספיק מסה תרמית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.8.2020 בשעה 15:59, m3x7r3m3 כתב:

פיקה צודק, ואני אציין שאפילו אם מכינים בבית, אבל נניח אם קונים בצק מרודד מוכן מקורר:

7290000453408.jpg

מוסיפים לו רוטב מוכן:

_8005110551253.jpg

 

ושמים שילוב של מוצרלה מגורדת וגאודה מגורדת:

H6810327_500x500_1.png

7296073387718.jpg

 

זה יוצא מצוין.

 

לאט לאט שיפרתי את הסיפור ע"י מעבר על הבצק עם כזה:

1611845.jpg

 

כל הסיפור לוקח אולי, אולי 6 דקות מקצה לקצה, ויותר טוב מרוב הפיצריות.

 

אני רואה שהתמונה לא עובדת שם ואנשים עדיין קוראים ומגיבים על ההודעה הזו, אז המעבר על הבצק עם גלגלת קוצים כזו:

b58562f9c8b51497bca6364ef3fa2a2a.jpg

  • מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודש מאוחר יותר...

יש לי גם את זה, אבל אני לא מרוצה כל כך, לא יודע עם הגריל שלי לא הכי אבל לפיצה לוקח כמעט 40 דקות להעשות, מה שמגביל אותי לכמות שאני עושה.

בעקרון רציתי לבנות תנור פיצה אמיתי לגינה, אבל אני מתעצל לבנות (באמצע לימודי MBA), ועדין לא יודעים איך אנחנו רוצים לסדר את הגינה, אז בניית תנור לא באה בחשבון (ואז כבר יבוא מטבח מנירוסטה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש  מוצר מושלם !!!

OONI מספר אחד בטאבונים

 

לפני 4 שעות, קאררה כתב:

חשבת על להשתמש בגריל גז ואבן פיצה ? אני עושה את זה בבית ויוצא לי מעולה.

 

 

זה לא אותו דבר.

יש לי נפוליאון ויש לי טאבון 

אין כמו טאבון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום
לפני 15 שעות, renaultfreek כתב:

טוב נשברתי, התחדשתי לי ב ooni, האם האיכות של הגחלים והעץ משנה? או הפשוטים ביותר יעשו גם את העבודה?

תתחדש! למה לא גז?

לפני 9 שעות, Transporter כתב:

תתחדש  מוצר מושלם !!!

הוא טוב מאוד, אבל לא מושלם. לפיצות ומאפים שצריכים טמפ' גבוהה לזמן קצר, הוא מצויין אך מצריך למידה וסיבוב קבוע ותכוף.

לפיתות למשל הוא פחות טוב מתנור ביתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרנספורטר נראה סוף הדרך.

קניתי עם מתאם לגז במקרה ולא יהיה לי כוח לכל הגחלים והעצים.

הOoni הולך להוות חלק חשוב במטבח שאני עתיד לבנות  (הגריל שיש לי Campingaz 4 Series Classic LXS הולך לפח). 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שיוצא מטוסטר אובן ב200 שח.

יחסים בבצק- על כל 100 גרם קמח מוסיפים 65 גרם מים, 3 גרם מלח ו1.5 גרם שמרים יבשים.

תפיחה ראשונה של 3 שעות ושנייה סביב שעתיים. אם אני ״ממהר״, אני מוסיף לבצק קצת סוכר ואז תפיחה ראשונה אורכת שעה ושניה חצי שעה-45 דקות.

אפייה על טמפ מקסימלית (250 מעלות) במרכז התנור למשך 12-13 דקות.

 

pizza.jpeg

עריכה אחרונה על ידי עידן.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

מישהו ניסה לעשות בצק מקדים? יענו ביגה בעברית?

השיטה בה מערבבים את השמרים עם רוב או כל המים ועם חלק מהקמח לתסיסה מקדימה ואחרי כשעה מוסיפים את שאר הקמח.

טוענים שזה משפר את התוצאה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 23.11.2020 בשעה 00:26, LotusElise כתב:

 

אם יודעים להכין בצק טוב ולעבוד נכון  אפשר לעבוד גם עם תנור רגיל \ טוסטר

פשוט תקרב את האבן כמה שיותר לגוף חימום העליון

 

נכון שזה לא יהיה מוכן תוך 40 שניות כמו בטאבון

אבל זה יהיה יותר טעים מפיצה שתקנה בחוץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...