Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

אני חושב שזה גם תלוי בתנור שלך אני עושה עם תבנית פיצה סטנדרטית בקוטר 30 סמ +- עם תנור שמגיע ל300 מעלות (עם מצב פיצה, שאני לא יודע מה הוא אומר).
יוצא מעולה אבל התמונות אצל אשתי בטלפון [emoji23] אז אערוך אחכ עם תמונה להמחשה


Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיצה של שבת בצהריים ... מוצרלה של גד (מגורדת + בכדור שנפרס), רוטב של MUTTI, רבע שעה בתנור.

 

טיפ - כשהתנור לא מחמם גבוה אז אחרי שמשמנים קצת את תחתית התבנית מפזרים קמח סמולה ואז הפיצה לא נדבקת לתבנית והתחתית נאפית טוב יותר ...

 

pizza.thumb.jpeg.8f1ba5e4a0e7fe377bba76008db893a4.jpeg

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר קונה פיתות עיראקיות במאפיה, מקפיא ובזמן הרצוי מפשיר, ועל זה מורח רוטב פיצה גבינה ותוספות. יוצא מושלם

  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום
בתאריך 4.8.2020 בשעה 19:58, flytomars כתב:

 

אתה מתכוון לזה?

 

 

 

יופי, הרגתם את פופי.

לזכרו נשתין על הספה היום.

 

  • מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 4 שעות, itaysamurai כתב:

יופי, הרגתם את פופי.

לזכרו נשתין על הספה היום.

 

 

שיט, אשכרה שמתי את הלינק ביום שהוא מת? דאמן...

  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקורס הזה הוא חינם, למי שמעוניין:
https://www.mybluprint.com/playlist/186/1596

 

Learn how to make pizza in this fresh, flavorful, FREE mini-class with baking guru Peter Reinhart!

 

בעבר ניסיתי את אחד הבצקים, יצא נחמד מאוד (למרות שלא עקבתי אחרי המתכון אחד לאחד)

אבל ב PDF יש מתכון לבצק פיצה נפוליטנית, לעצלנים:
 

ציטוט

CLASSIC NAPLES-STYLE “NAPOLETANA”
PIZZA DOUGH
• 22½ oz. (638 g / 5 cups) unbleached all-purpose
or Italian 00 flour
• ½ oz. (14 g) salt; or 2 teaspoons (10 g) kosher
salt; or 1½ teaspoons (7.5 g) table salt
• 1 teaspoon (5 g) instant yeast; or 1¼ teaspoon
(6.25 g) dry active yeast dissolved in ¼ cup (60
mL) warm water – the water should be deducted
from the total water, below
• 14 oz. (397 mL) water, room temperature. Note:
if using Italian 00 flour, start with 12 oz. (340 g)
of water and add more as needed

 

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.donnaitalia.co.il/our-products

 

אני כבר שבועיים אוכל בים המלח את הפיצה הזאת ונהנה מכל רגע.

כל יום.

אני אומר לזה שמכין אותה במלון, או שאני משגע אותך כל דקה שתביא לי עוד או שתעשה לי משפחתית ואני מתחייב לאכול את כולה.

כבר הבין לתת לי אחת ושאלך מחייו.

 

הזוי.

אמור להיות משהו מעפן אבל היא ממש טעימה.

נראה שלא מוכרים למשתמש הביתי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 3 חודשים מאוחר יותר...

כתבה רלוונטית מהיום:

https://www.ynet.co.il/food/recipies/article/rk8eME00Kw

 

נראה שהמתכונים מפורטים, שזה נחמד.

 

 

לא הרמות של המקצוענים פה, אך בהתחשב בזה שאני לא יודע מה אני עושה, ואני עושה את זה בטוסטר אובן של 200ש"ח בן 8... אני מרוצה. ואפילו אכיל!

 

 

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

עריכה אחרונה על ידי method
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.8.2020 בשעה 19:52, dani666 כתב:

זו טמפרטורה סבירה בהחלט לאפיית פיצה.  רק זכור ש 600 מעלות פרנהייט הן 315 מעלות צלזיוס והכל מסתדר.

 

עבדתי בעבר(שנים רבות) בפיצריה איכותית והייתי מכין בצק

טמפ הייתה סביב 240-260 ל 4.5 דקות לפיצה עבה

אפשר גם ב 275 לשים 3 דקות פיצה דקה

לשים חתיכה עבה שם גבינה כדי שתישאר כמו שצריך ולא לשים יותר מידי רוטב וגבינה.

ברוטב לשים בזיליקום ואורגנו עם שמן זית-משפר פלאים

 

חייב להתפיח את הבצק  כמה שעות טובות

 

עריכה אחרונה על ידי vogel
  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

ניסיון מס' 2 ב-ooni, אם כבר הקפצתם.

הרבה יותר מוצלח. מחמם את הטאבון למקסימום ובעת האפייה מוריד לאמצע תו"כ סיבוב כל כ-20 שניות. 2-3 דקות וזה מוכן.20201121_140837.thumb.jpg.5e4e2521e0df0c68bfeb6759050b6f6f.jpg

  • אהבתי 5

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 
עבדתי בעבר(שנים רבות) בפיצריה איכותית והייתי מכין בצק
טמפ הייתה סביב 240-260 ל 4.5 דקות לפיצה עבה
אפשר גם ב 275 לשים 3 דקות פיצה דקה
לשים חתיכה עבה שם גבינה כדי שתישאר כמו שצריך ולא לשים יותר מידי רוטב וגבינה.
ברוטב לשים בזיליקום ואורגנו עם שמן זית-משפר פלאים
 
חייב להתפיח את הבצק  כמה שעות טובות
 

אני לאחרונה בקטע של ״פיצה נאפולטינית״ אמיתית עד כמה שאפשר בלי טאבון...
התפחה ארוכה (מינימום 24 שעות) בצק ללא שמן בכלל.
רוטב שעשוי מעגבניות מרוסקות, שמן זית, וקצת עשבי תיבול (חס וחלילה לא רוטב מבושל)
האמת שזה הרבה יותר טעים מאשר איך שהייתי מכין בעבר (בצק עם שמן, התפחה קצרה וכו..)


Sent from my iPhone using Tapatalk
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל העניין בפיצות זה הכנה של הבצק + טמפרטורה גבוהה מאוד אפייה

יש ביוטיוב סירטונים על ההכנה של הבצק

לפני הסגר הזמנתי טאבון למרפסת ואז הודיעו לי שלא יוכלו לספק לי אותו בזמן וביטלתי את ההזמנה. 

עכשיו מחפש טאבון יותר מקצועי

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...