Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

אני משתמש במתכון שלו, הבצק הכי טוב שיצא לי לפיצה. 

כתבתי על זה מוקדם יותר בתרד. 

 

ממה שהבנתי, בPOOLISH הבצק עם יחס נוזלים גבוה יותר מ BIGA. 

 

לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

מתנצל אם כבר דובר על זה.
אני רוצה לעשות לפי השיטה הזו ורוצה לדעת מה דעתכם על שימוש בPOOLISH?
איך יצא הבצק לעומת השיטה הרגילה?


image.thumb.png.ab73326c532a43e0886c0f3a88aa0ce9.png

 

 

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הכנתי לפי השיטה שלו- באמת הבצק התנפח הרבה יותר מהמתכונים הקודמים (השתמשתי בקמח רב שימושי).
הטבעת מסביב קריספית ומלאת אוויר :-)

1314186564_WhatsAppImage2021-01-26at17_54_24.thumb.jpeg.c638108bc4f18b5078c6cdaa2933ffbc.jpeg

  • אהבתי 6

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה!
לא הספקתי, חטפו ברגע שיצא מהתנור חח, אבל היה עשוי היטב בתחתית והיה קריספי ורך, שבוע הבא מקווה להזמין אבן שמוט ולנסות שוב.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת אני לא יכול לראות את הסרטונים שלו בגלל המבטא המזוייף שלו.

משחק אותה עם מבטא איטלקי כשמדבר אנגלית ואחכ שוכח ומדבר אנגלית בלי מבטא.

 

פיצה יפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, hwgeek כתב:

תודה!
לא הספקתי, חטפו ברגע שיצא מהתנור חח, אבל היה עשוי היטב בתחתית והיה קריספי ורך, שבוע הבא מקווה להזמין אבן שמוט ולנסות שוב.

ע"פ התמונה יצא לך פיצה טובה.

 

אם יש לך GIFTCARD מאובק שלא מצאת לו שימוש, 

יש לך אחלה אבן ב50 ש"ח בFOX HOME , 

מבחינתי עושה את העבודה, החליפה אבן קודמת שנסדקה מרוטב שנשפך עליה.

היא גם טובה יותר מהאבן המינרלית שרכשתי לפניה. 

עריכה אחרונה על ידי shimta
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, hwgeek כתב:

היום הכנתי לפי השיטה שלו- באמת הבצק התנפח הרבה יותר מהמתכונים הקודמים (השתמשתי בקמח רב שימושי).
הטבעת מסביב קריספית ומלאת אוויר :-)

1314186564_WhatsAppImage2021-01-26at17_54_24.thumb.jpeg.c638108bc4f18b5078c6cdaa2933ffbc.jpeg

 

נראה טוב וכן יש לו מתכונים טובים

תנסה מתכון של 72 שעות שלו

נראה לי שיש לו איזה משהו עם ביגה 

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לפיצריות טובות - לא מזמן פתחו בראשל"צ סניף של PAPA JONES והיא באמת פיצה טובה וטעימה.

גולת הכותרת זה הרוטב שום חמאה שלהם שזה פשוט מעולה.

ממליץ למי שבאיזור (יש גם באשדוד ועוד כמה מקומות).

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, במיוחד שאחרי שלומדים להכין- מתחילים להשתפר/לשפר וגם להשקיע במצרכים ואביזרי אפייה.

בנוסף התחלתי להינות מההכנה, זה באמת כיף.

 

 

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מעניין 2

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

אני מנסה לשפר את הרוטב, עם כמה שה-mutti לפיצה הוא סבבה, עדיין לא יוצא רוטב עשיר כמו בפיצריות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

תכין רוטב עגבניות כמו שעושים רוטב לפסטה. מטגנים שום מעוך בשמן זית, מוסיפים לזה עגבניות שרי חתוכות, מוסיפים פחית של הmutti (וכפית סוכר אם העגבניות שרי חמצמצות) ומבשלים את זה על אש קטנה עד שיוצא כמו מטבוחה.

  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...