Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

לפני 9 שעות, ik3 כתב:

הייתי אמור תזרוק, זה אמור להיות תהליך דיי פשוט היצירה של הפוליש.

תעשה בדיוק לפי הצעדים שויטו מסביר- לא אמור לקחת יותר מ10 דק עבודה.

 

 

לא חושב ששווה להתעסק עם לנסות להציל את זה, במיוחד שהסיכוי שהתוצר הסופי יתפקשש הוא גבוה, חוץ מזה שהעלות של הפוליש הזה היא גרושים, זרוק ותמשיך הלאה.

 

קיצר לא היה לי כוח להתעסק בלחכות לעוד אחד אז השתמשתי בו.

שעה אחרי ההוצאה מהמקרר הוא תפח חזרה ונראה יותר טוב לכל מקרה הוספתי כפית שמרים למים שמערבבים בשלב הבא.

הורדתי גם את הכמות המים נשארו לי בערך 150 מ"ל לא משנה כמה לשתי זה היה בוץ דביק שאי אפשר לעבוד איתו.

בסוף יצא פשוט מעולה, ויזואלית הוא לא נראה שונה בהרבה מהמתכון הקודם של הבחור אבל בטעם הבצק טעים ולעיס יותר. 

הכמות מלח לדעתי מוגזמת גם חברה שלי אמרה שהבצק מאוד מלוח למרות שלא השתמשתי בכל המלח.

 

אני חושב שחלק גדול מהקצוות שמתמלאים אוויר קשור לאיך פותחים את הבצק, ממש הרגשתי איך אני הורס את כל האוריריות של הגוש כשאני פותח אותו וגם בפיצה הרביעית לא הצלחתי לדחוף את האוויר מהגוש לקצוות והוא התפזר על כל הבצק כמו שרואים בתמונה

 

P11213-205537.jpg

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב נישברתי, חוזר להכין פיצות השבוע... 

 

  • מצחיק 1

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפוליש כבר במקרר...

 

דרך אגב, קנינו לא מזמן את המיקסר עומד של בוש בשביל כמויות בצק גדולות, הבעיה שלי זה החלק לעירבוב בצק שעשוי מיציקת אלומיניום שלאחר כל הכנת בצק יש מתחתיו כתם אפור של שאריות אלומיניום- מה אני עושה עם זה? הבצק תמיד מיסתובב סביבו וניכנס מתחתיו, כמה אלומיניום זה בטוח לאכילה ביכלל?

ממש מעצבן שלא רושמים את החומרים לפני הקנייה,  לא הייתי רוכש אם הייתי יודע שזה מאלומיניום, המוטות הם פלדה, רק הבסיס עם הסנפיר זה יציקת אלומיניום אז זה בילבל אותי.

image.thumb.png.41b4ab3a5702463a3dae65f89c2428be.png

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקילו קמח במיקסר פשוט מאושר עד, בבוש ללחם לשבת של 2 קילו קמח .

לא סובל להכין בידיים, התחלתי להכין בצקים רק ביזכות המיקסר.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, hwgeek כתב:

רק הבסיס עם הסנפיר זה יציקת אלומיניום אז זה בילבל אותי.

הייתי מנסה לראות אם יש רווח אולי אפשר להשים שייבה על בסיס פוליאתילן שמיועד לתעשיית המזון. בכך לצמצם את השחיקה של יציקת האלומניום

 

  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

הגרמנים והאמריקאים עובדים עם המיקסר הזה כבר עשרות שנים - אז כנראה לא נורא.

 

(היה גם לי בעברי).

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודש מאוחר יותר...

ראיתי אתמול במקרה פרק של תכנית בישול כלשהו של אהרוני ואחת המנות היתה "הפיצה המושלמת". אמרתי יאללה, נראה איך יצליחו לחרבן את זה

 

הגיע אחד "פיליפ" מפיצה פיליפ (שמעתי פעם ממישהו שאני לא סומך עליו שזו "הפיצה הכי טעימה בארץ". נעזוב את זה שפיצה *צרפתית* לא תוכל לזכות בתואר הזה אבל שיהיה) והוא היה זה שהכין את הפיצה.

מה אני אגיד לכם, בזיון ובושה. בצק בהידרציה של 48%!! הבצק שיצא להם נראה כמו בצק פריך לעוגיות, הם בקושי הצליחו ליצור ממנו כדורים מרוב שהוא היה קשה ויבש. כמובן שאחרי ההתפחה (של "4-8 שעות בטמפרטורת החדר" WTF) הכדורים שיצאו בפירוש היו של בצק אחר ולא בצק של אותו מתכון.

המשיך בזה שהם עשו פיצות הזויות, משהו מוזר עם חצילים. אבל זה מילא. אהרוני הגאון אמר לשים את הפיצה על האבן בתחתית התנור וחרטט איזה משהו שעלק מצדיק את זה (WTF). בקיצור זה היה נורא ואם ככה הפיליפ הזה עושה את הפיצות שלו (ברור שלא, אבל בכל זאת הוא שם את השם שלו על ה"מתכון" הזה) אז וואלה זוועה.

 

ובנושא אחר קצת משתעמם מפיצה נפוליטנית אז ניסיתי הפעם להכין בצק ניו יורק סטייל של ויטו. מישהו ניסה פעם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, Blaz00r כתב:

הגיע אחד "פיליפ" מפיצה פיליפ (שמעתי פעם ממישהו שאני לא סומך עליו שזו "הפיצה הכי טעימה בארץ". נעזוב את זה שפיצה *צרפתית* לא תוכל לזכות בתואר הזה אבל שיהיה) והוא היה זה שהכין את הפיצה.

 

זאת פיצה בת״א ליד הסודוך בקרליבך, לא זוכר שום דבר מיוחד חוץ מביצת עין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, Blaz00r כתב:

 

המשיך בזה שהם עשו פיצות הזויות, משהו מוזר עם חצילים. אבל זה מילא. אהרוני הגאון אמר לשים את הפיצה על האבן בתחתית התנור וחרטט איזה משהו שעלק מצדיק את זה (WTF). .

 

 

אם אתה עושה בתנור ביתי ולא רוצה פרי בייק, this is the way.

 

image.thumb.png.ae118a696e2a6aa55eea8582752598e3.png

 

 

ככה או ככה, 48 אחוז הידרציה זה בצק לקרקרים אם אתה על טמפרטורות/זמנים של פיצה, ופיליפ זה בערך כמו הויטרינה להמבורגרים- רק עם פיצה. התל אביבי הממוצע ישבע שזה מקום אלוהי, בפועל זו יומרה בפיתה.

סליחה, בפיצה. (בערך.)

  • מצחיק 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתם אותי שוב רעב לפיצה...

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

לא יודע מה עפים על הפיליפ הצרפתי הזה. הייתי שם פעם אחת, הפיצריה השכונתית אצלנו טובה יותר לטעמי.

ובכלל "פיצה צרפתית על גחלים" זה נשמע יותר מדי דברים לא קשורים, כמו "ג'חנון איטלקי בסו- וויד".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

"ג'חנון איטלקי בסו- וויד"

חצי מ "סודות המעשנה והסו-וויד" שמכינים ג'חנון בסו-וויד כדרך קבע:

Meme Shock GIF by Evan Klar

  • מצחיק 1
SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...