Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

הוא לא גר בארץ.

 

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 11.2.2022 בשעה 00:39, Blaz00r כתב:

עדיף לטגן (לבשל) את שניהם בשמן זין ואז להוסיף את העגבניות, אתה מאבד ככה שכבה שלמה של טעם


@Blaz00r אני לא בטוח שזה עדיף ..... או שאתה מאבד שכבה שלמה של טעם 🤣

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

…אוי… 😂

 

עוד ניסוי של ניו יורק סטייל פיצה, גם כן תנור

נראה לי שאני אוהב יותר את הצורה הזאת (מוצרלה מגורדת) מאשר את המוצרלה חתוכה לקוביות של נאפוליטנית

 

PXL_20220211_184605798.jpg

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה טעים ורביעיית פיצות נעלמה בשניות חח

image.thumb.png.568ab83ecabd599cadf06ed684a8b326.png
 

אחיין שלי פחות אוהב את סיגנון הטבעת המנופחת אז ניסיתי להשטיח עם מערוך ממש דק דק, עדיין התנפח כמו בלון חחח (בצק של 48 שעות במקרר), הגבינה מחליקה לכיוון המרכז כל פעם.

image.thumb.png.d058b16a3958edf99f8221d7463c5f40.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה טוב, זו מוצרלה מגורדת נכון? הגבינה בפיצה השניה נראית ממש כמו גבינה על פיצה האט (שלא נדע), בקטע טוב

 

לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

אישית אני מחבב את זה יותר מקוביות, למרות שממגורד לא תקבל cheese stretch. יש איזשהו ערך באחידות הזו.

תשים כמויות של גבינה, תקבל גם תקבל 🤣

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוצרלה לפיצה של גד, שיש במבצע ב19.90 בעושר עד קונים כמות ומקפיאים.

  • רעיון טוב! 1

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, hwgeek כתב:

מוצרלה לפיצה של גד, שיש במבצע ב19.90 בעושר עד קונים כמות ומקפיאים.

19.90 לאיזו כמות?

וחוץ מזה- לא קונים מוצרלה מגורדת בשקית!

זה גם כולל כל מיני חומרים בשביל למנוע הידבקות, וגם שטח הפנים הגדול והחשיפה לאוויר מורידים את האיכות מאוד. קונים בבלוק ומגרדים קצת לפני ששמים על הפיצה. (תוך כדי שמנשנשים חתיכות פה ושם כי ראבק, מוצרלה זה פשוט טעים)

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחלבות עברי מוכרים גם גבינות ברמה גבוהה וגם מחירים טובים ממה שאני זוכר

2 קילו ב 90 נראה לי

 

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע טוב, 4.5 שח ל100 גרם כדור מוצרלה טרי זה מחיר בדיחה (+10 שח משלוח עד הבית), יש גם קילו נקניק מוצרלה ב50

שווה לנסות

 

אגב להכין מוצרלה איכותית בבית זה עניין של עשר דקות. הבעיה שצריך אנזים וחלב לא הומוגני וזה לא הכי קל להשיג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Pika007 כתב:

19.90 לאיזו כמות?

וחוץ מזה- לא קונים מוצרלה מגורדת בשקית!

זה גם כולל כל מיני חומרים בשביל למנוע הידבקות, וגם שטח הפנים הגדול והחשיפה לאוויר מורידים את האיכות מאוד. קונים בבלוק ומגרדים קצת לפני ששמים על הפיצה. (תוך כדי שמנשנשים חתיכות פה ושם כי ראבק, מוצרלה זה פשוט טעים)

500 גרם, נכון זה לא כמו המוצרלה הטרייה שקניתי בחנות גבינות אבל זה זול מאוד ומשמש בעיקר בשביל חאצ'פורי יחד עם גבינה קשה אחרת :-)

נ.ב: גם אני אוהב לנשנש מוצרלה טרייה, אוהב לגרד שכבה שכבה, זה פשוט טעים בלי כלום.

image.thumb.png.b26d5f15cb096f0a47d960dd0696b291.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 1

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום שברתי שיא אישי עם הפריכות והאוריריות של הקצוות.

 

שאלה... אני מרגיש קצר חוסר טעם בבצק, האם אני עובד עם פוליש לפי המתכון של ויטו ועושה כדורים, אפשר לשמור את הכדורים במקרר כדי לתת להם להתפתח עוד בטעם? או ברגע שהוצאתי מהמקרר ונתתי לתפוח חייבים להשתמש בו?

 

עוד בעיה שהיינו היום במסעדה ומתוך 6 פיצות שהכנתי 5 הלכו למקרר ומחר הן כבר לא יהיו כאלו טעימות....

P20214-232551.jpg

P20214-232435.jpg

P20214-232513.jpg

  • אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שאתה יוצר מהבצק כדורים (עם/בלי פוליש/ביגה) אתה יכול לשים את הכדורים להתפחה נוספת במקרר של עד 72 שעות. רק שים לב שבהוצאה מהמקרר לתת לבצק לפחות שעה בטמפרטורת החדר.

 

לא הבנתי איך הייתם במסעדה ואתה זה שהכין את הפיצות? תדע להבא שאתה יכול להקפיא את הכדורים (אחרי ההתפחה הסופית, מייד למקפיא), הם יכולים להישמר ככה חודשים והבצק לא נפגע (פיצה מוכנה לעומת זאת…). רק להעביר מהמקפיא למקרר לילה לפני השימוש ואז שעה-שעתיים מכוסה בטמפרטורת החדר לפני שמכינים (המהדרין מכדררים לכדור חדש אחרי ההוצאה מהמקרר ונותנים 3-4 שעות לפני ההכנה)

  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנור, מקסימום של 225 מעלות, 6-7 דקות. במצב רגיל, אם אני שם מצב של רק ספירלה עליונה אז אני מקבל שרוף למעלה ולא מוכן למטה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...