Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

בשעה טובה הגיע הטאבון, בלון גז וחיבורים בדרך, עכשיו צריך למצוא שולחן 60x40 שיחזיק את הדבר הזה, צפו פגיעה

 

בתאריך 13.2.2022 בשעה 23:59, Pika007 כתב:

תוך כדי שמנשנשים חתיכות פה ושם כי ראבק, מוצרלה זה פשוט טעים

 

בתאריך 14.2.2022 בשעה 08:41, hwgeek כתב:

נ.ב: גם אני אוהב לנשנש מוצרלה טרייה, אוהב לגרד שכבה שכבה, זה פשוט טעים בלי כלום.

 

what

מוצרלה זו גבינה כמעט ללא טעם, איך אפשר לנשנש אותה?

 

בתאריך 14.2.2022 בשעה 00:09, Transporter כתב:

מחלבות עברי מוכרים גם גבינות ברמה גבוהה וגם מחירים טובים ממה שאני זוכר

2 קילו ב 90 נראה לי

אחרי בדיקה, עם כמה שהמחיר זול (והוא זול) הפלצנים האלה עובדים רק דרך "קבוצות רכישה" למקומות נורא ספציפיים ובזמנים עוד יותר ספציפיים, שילכו לחפש. כולה מוצרלה

  • לא הבנתי... 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מהיכן רכשת, אני רוכש מחנות גבינות פה בראשון והוא נימכר כסולגוני (גבינה גרוזינית) למרות שעל האריזה כתוב מוצרלה, היה לו מספיק טעם לנישנוש חופשי, בכיך יכול לנשנש אריזה שלמה בלי כלום.

אולי הטעם (מתכון?) טיפה שונה בגבינה הזו ספציפית מאשר מוצרלה נטולת טעם כמו שציינת.

 

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Blaz00r כתב:

what

מוצרלה זו גבינה כמעט ללא טעם, איך אפשר לנשנש אותה?

 

 

למוצרלה יש טעם עדין ומאוד מאוד טעים. ככל שאתה צורך פחות מלח בחיים- תהנה יותר מדברים כאלו, אישית אני מסוגל אלכול גוש מוצרלה כמו שהוא

 

כמובן שזה משודרג כמה רמות מעלה עם משהו שמכתים את המוצרלה בטעם

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזו מוצרלה מדובר (במילים אחרות מה אתה קונה)? חלב בקר/בופאלו?

  

לפני שעתיים, hwgeek כתב:

תלוי מהיכן רכשת, אני רוכש מחנות גבינות פה בראשון והוא נימכר כסולגוני (גבינה גרוזינית) למרות שעל האריזה כתוב מוצרלה, היה לו מספיק טעם לנישנוש חופשי, בכיך יכול לנשנש אריזה שלמה בלי כלום.

אולי הטעם (מתכון?) טיפה שונה בגבינה הזו ספציפית מאשר מוצרלה נטולת טעם כמו שציינת.

 

אכן סולוגני היא לא בדיוק מוצרלה, יותר בת דודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

יש לכם המלצה למוצרלה שאפשר לקנות בטיב טעם או קשת?

המחירים והמשלוחים המורכבים האלה ממחלבות בוטיק זה לא לעניין, כבר יותר קל וזול להזמין קוקאין ממחלבות אסקובר.

סה"כ מה שמגיע מהסופר (במשקל, no name) הוא בעל טעם לא רע, אבל רוצה לשפר.

אני עם בלזור בענייני הטעם מהמוצרלה הלא אפויה, גבינה מאוד שטוחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום דבר פאנסי. גד 22% ("נקניק") מהמעדניות, אני מוצא שהיא טעימה מאוד. ניסיתי כמה סוגים שנמכרים גם במעדניות וגם במחלבות, בסופו של דבר בשקלול VFM+טעם שמבחינתי טוב מספיק, היא מנצחת.

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי המלצה ספציפית, לשופרסל יש נקניק מוצרלה סבבה, אם אתה קונה no name כמו שאתה אומר סביר להניח שזה של גד שהיא גם סבבה.

 

לגבי הטעם, לא סתם שאלתי, למוצרלה מחלב בופאלו אכן יש טעם יותר דומיננטי (בהשוואה לחלב בקר כן? לא לגבינות אחרות), אבל אם מדובר על מוצרלה "רגילה" מחלב בקר זו לגמרי גבינה כמעט חסרת טעם לבד. ורק אוסיף ש:

 

לפני 9 שעות, Pika007 כתב:

ככל שאתה צורך פחות מלח בחיים- תהנה יותר מדברים כאלו

 באופן פרדוקסלי, מה שנותן למוצרלה את הטעם שלה בתהליך הייצור/הגבנה (מעבר לסוג חלב) זה המלח… מוצרלה זו גבינה של מרקם, לא של טעם

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, Blaz00r כתב:

 באופן פרדוקסלי, מה שנותן למוצרלה את הטעם שלה בתהליך הייצור/הגבנה (מעבר לסוג חלב) זה המלח… מוצרלה זו גבינה של מרקם, לא של טעם

 

זה לא פרדוקסלי בכלל, זו בדיוק הנקודה.

אם תיגמל ממלח, תיעשה הרבה יותר רגיש אליו- וגם במקומות שהוא כמעט לא קיים אתה תרגיש אותו (ועוד הרבה טעמים אחרים) היטב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלוואי והייתי מוצא את המוצרלה חסרת טעם, היה נשאר משהו לשים על הפיצה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי, להיגמל ממלח בשביל אחרי זה להרגיש יותר טוב את המלח :conf: ומה זה אומר בפועל להיגמל ממלח

 

אבל לא ענית, המוצרלה שאתה מנשנש היא הנקניק גד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביג אפל פיצה

פיצה שהולכת חזק מאוד בירושלים

לא זולה בכלל

גבינה צהובה טיראן על הפיצה

 

דודא לפיצה- עמק

פיצה שמש- צהובה של טרה -נועם

 

משפט המפתח" מה שאכלנו ברמלה חרXXו בלוד"

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.2.2022 בשעה 22:51, Blaz00r כתב:

לא הבנתי, להיגמל ממלח בשביל אחרי זה להרגיש יותר טוב את המלח :conf: ומה זה אומר בפועל להיגמל ממלח

 

אבל לא ענית, המוצרלה שאתה מנשנש היא הנקניק גד?

 

להיגמל ממלח= לא להוסיף מלח לאוכל מרגע שהוא בושל. פשוט להוריד את המלחיה מהשולחן.

הפחתה בכמויות המלח והסוכר שאתה מוסיף לאוכל יחדדו את חוש הטעם שלך.

ואז כן, ההיגמלות ממלח תוביל לזה שאתה תהנה מאוד גם מרמות נמוכות של מליחות, כמו במוצרלה. ותגלה שדברים שהחשבת לחסרי טעם בעצם מלאים בטעם (כמו אורז לבן פשוט.)

 

וכן, מנשנש את המוצרלה נקניק גד, אבל לצורך העניין- גם את האחרות, כשיוצא לי לקנות.

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

זה בדיוק אותו דבר כמו סוכר.

תפסיק לאכול מוצרים מלאים בסוכר ופתאום שוקולד מריר 85 אחוז ירגיש לך מתוק.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם תמיד מנשנש את המוצרלה מהקופסה לפני שהיא מגיעה לפיצה.

 

בזמן האחרון גיליתי שכל השנים האלה לא ידעתי שרחובות היא מעצמת פיצות איכותיות ומקוריות.

יש את אלה פלה שהיא כרגע הפיצריה המועדפת עלי. הכל פשוט מושלם לדעתי ועם תוספות וירטואוזיות ומעניינות, אבל בניגוד לפיצות מוגזמות אחרות שצצו לאחרונה בכל מקום, פה זה גם עובד טוב וכל התוספות משתלבות.

 

וגיליתי השבוע את קאנוטו, פיצריה מהסוג הנפוליטני הטיפה חרוך בטאבון, שעד עכשיו לא כלכך אהבתי, אבל הופתעתי. היה מדהים. רק חבל שממש יקר.

 

זאת היתה חוויה מתקנת אחרי שלא כלכך התחברתי לפיצות של פבריקה. פיצריה אחרת ברחובות שכולם מהללים שעשויה באותה הצורה, אבל לטעמי עשויה חרוך מידי ועם חלק גדול מידי של בצק חרוך בלי כלום.

 

רק בעסה שעכשיו שאחרי שגיליתי את הפיצות האלה הרף עלה וכל הזמנה של פיצות הביתה זה סיפור של 180₪.

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...