Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ברכב הפרטי שלי ובטעות שפשפתי רכב חונה של חברת השכרת רכב. השפשוף  רק שטחי (יש לי תמונות).  חברת ההשכרה שלחו לי דוח משמאי שכתב שהתיקון עולה 2400 ש"ח שזה כולל ירידת ערך על שיפוץ מגן קדמי וצבע.  ברור לי שהגזימו כדי לקבל כסף אבל על זה לא נראה לי שאני יכולה לעשות שום דבר. אבל  האם זה חוקי להוריד ערך על דבר כזה?

פורסם (נערך)

יש לך דו"ח שמאי? אם כן, העלי אותו לכאן (בהשמטת פרטים מזהים של הרכב, בעליו והמעורבים בארוע).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה תיקון של 450 ש"ח מקסימום 800 ש"ח לצביעת כל הטמבון.

אין שום ירידת ערך בתיקון טמבון. (אם הנזק הוא כמו בצילום)

פורסם (נערך)

אתה יכול לדרוש שמאות נגדית מטעמך. אבל זה עולה כמה מאות ש"ח, ואז כנראה ימים בבית המשפט  וההצלחה לא מובטחת - עשה את החשבון שלך.

כאשר מעורב ביטוח יש נטיה לנפח את החשבונות. זה טוב לכולם, חוץ מאשר למי שמאבד את ה-הה"ת. 

דרך אגב, על 2400 ש"ח לא הייתי תובע את הביטוח אלא משלם מכיסי. קרוב לודאי שהסכום של השתתפות עצמית ואבדן הה"ת ל-3 שנים יותר גבוה, אם כי עליך לבדוק את תנאי הביטוח האישי שלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם יש חוקים על איך קובעים ירידת ערך?  בטוח שכדאי לי לשלם מכיס לכן אני מבררת ולא נותנת לביטוח שלי לעשות. 

פורסם

יש חוקים מאד ברורים, ומה שכתוב בדו"ח די הגיוני. לא שווה לך להביא חוות דעת נגדית כי גם זה יעלה לך כמה מאות שקלים.

העלויות המ]ורטות בדו"ח השמאי הן סבירות לחלוטין (נכון שתיקון במוסך בלי השמאי היה עולה פחות, אבל לא על זה הדיון).

יש פוליסות שעל תביעה צד ג' לא מאבדים העדר תביעות - תבדקי עם חברת הביטוח שלך (תלוי גם בגובה ההשתתפות העצמית)

מה שכן - אם בחשבון הסופי שקיבלת יש גם מע"מ תבקשי מהם להוריד אותו, כי להם זה מוכר, והם מקבלים את המע"מ חזרה מהמדינה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על צביעה של מגן קדמי יכולת להיות ירידת ערך. ובכל מקרה ירידת הערך שנפסקה שם זניחה, וגובהה נמוך משכר טרחת שמאי שניתן חוות דעת נגדית שאין בטחון שתתקבל.

לכן אני הייתי מניח לעניין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...