Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי ברכב יד שנייה עם נתונים טובים שאני שוקל לקנות.

המוכר שלח לי את הטופס בדיקה שהוא עשה וציין שהרכב עבר תאונה עם פגיעת שלדה אצל היד 1 (הם יד שנייה).

אשמח לשמוע את דעתכם, כמה הפגיעה הזאת רצינית והאם כדאי לוותר על הרכב.

Screen-Shot-2019-10-26-at-10-46-12.png

תודה

פורסם

איזה רכב? איזה שנה?

פגיעה בשילדה מעבר לירידת ערך מחלישה את המרכב.

אני הייתי מתקדם הלאה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה רכב? איזה שנה?

פגיעה בשילדה מעבר לירידת ערך מחלישה את המרכב.

אני הייתי מתקדם הלאה.

הונדה ג׳אז 2017

פורסם

אישית הייתי מוותר במיוחד ברכב די חדש.

אגב בכמה הרכב מוצע מתחת למחירון? בדקתם ירידת ערך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף אז יש את אתר סליקה ושם המוכר יכול לקבל את הדוח תמורת סכום סמלי של 10 שח.

בלי קשר,הסיפור מסריח -מדוע המוכר ביצע בדיקה ? האם עבור טרייד אין שרצה לבצע איתו עסקה או שבכלל מדובר בסוחר/מגרש.

אני אישית לא הייתי מבזבז את זמני וכספי בידיעה,שבדיקה משלי עלולה להעלות תוצאות חמורות יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף אז יש את אתר סליקה ושם המוכר יכול לקבל את הדוח תמורת סכום סמלי של 10 שח.

בלי קשר,הסיפור מסריח -מדוע המוכר ביצע בדיקה ? האם עבור טרייד אין שרצה לבצע איתו עסקה או שבכלל מדובר בסוחר/מגרש.

אני אישית לא הייתי מבזבז את זמני וכספי בידיעה,שבדיקה משלי עלולה להעלות תוצאות חמורות יותר.

אין שם דבר מסריח. דווקא אנשים נחמדים מאוד.

הרכב יד שניה, שתי הידיים פרטיות.

לפני הרכישה משהו כמו שנה + הם גם עשו בדיקה לרכב.

מי שמתעניין לגבי הרכב למען גילוי נאות ועוד לפני המו״מ הם מציגים את הבדיקה שהם עשו.

בתאונה שכזאת, לא ניתן לגשת למוסך הונדה ולקבל פירוט על התיקון ואיזה חלקים הוחלפו?

אני מניח שהתיקון בוצע במוסך הונדה היות והוא היה עוד באחריות.

פורסם

תבדוק באתר הסליקה לגבי ירידת ערך, כמו כן אפשר להוציא דוח שמאי.

פורסם

הרכב יד 2 ואחרי פגיעת שלדה - אם זה מה שאתה קורא לו ״נתונים טובים״, אתה מוזמן לרכוש את הרכב.

פורסם

עבור הלאה. רכב שהשלדה נחלשה עקב התאונה ולמרות התיקון, אין טעם . חפש רכב ללא תאונות עם מה שבאמת נחשבים כנתונים טובים. תאונה זו לא בהגדרה של "נתונים טובים" גם ואף אם המוכרים נדיבים מאוד ישרים ומנומסים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מבין כל התפשרות שקונה מוכן לקבל, חוץ מהתפשרות על בטיחות!

הרכב הזה כבר לא בטיחותי כפי שהיה בצאתו מהמפעל. יהיה התיקון איכותי ככל שיהיה.

אני מניח שאתה פועל מתוך שיקול כלכלי נטו.

אז אמליץ לרדת שנה בשנתון ולהרוויח את בטיחותך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זו נראית פגיעת שלדה רצינית ולא רק קצה שלדה. הרכב הזה יימכר בלפחות 35% מתחת למחיר המחירון. וגם לך יהיה קשה למכור.

והכי חשוב כמו שאמרו פה, שהרכב כבר לא בטיחותי כמו שהיה. אם זו סתם הייתה מכה קלה בקצה שלדה, במחיר הנכון אני עוד הייתי יכול לומר איכשהוא סבבה. אבל זו נראית חתיכת פגיעה...

• תוכן חדש...