Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בשעה טובה התחדשתי במאזדה CX5 מודל 2016. כרגע ישנה יחידת הראש המקורית, שיש לה גם פונקציות של שליטה במערכות הרכב.

ברצוני לחבר מגבר שכבר קיים אצלי, לשדרג את הרמקולים הקיימים לקומפוננט ברמת כניסה, ואולי לשדרג גם את יחידת הראש הקיימת.

האם יש יחידת ראש אחרת תואמת מקור שתשמור לי על כל הפונקציות הנ"ל, וגם תתמשק עם הג'ויסטיק בקונסולה ועם הכפתורים על ההגה?

במידה ואין, האם ליחידה הנ"ל יש חיבור RCA? כי ארצה גם לחבר את היחידה למגבר הקיים אצלי.

אשמח לקבל המלצות ליחידת ראש וגם לקומפוננט, התקציב 1500-2000 ש"ח.

תודה

פורסם (נערך)

היי טום

יש לי כבר פרוססור MS8 שנשאר לי מההתקנה ברכב הקודם (בנוסף לסאב ומונו), ואני מעוניין לעבור לסאטפ אפ פשוט יותר ללא הרכיבים הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי FireStar
פורסם

איני יודע לעזור לגבי מערכת חליפית, ולדעתי במערכת המקורית אין יציאות RCA (לא מכיר מערכות מקוריות שיש להן כן).

האם המערכת ברכב היא גנרית או של Bose? רוצה לשאול, האם יש מגבר מובנה מקורי כלשהו או לא שיש צורך לעקוף.

לא זוכר גם אם ה-CX-5 זה הדגם שמאפשר ברמת העיקרון התקנה של רמקולים קדמיים בקוטר "8 או לא. אבל גם משהו ששווה בדיקה.

מדוע אתה רואה ב-MS8 משהו מורכב?

יש הרבה עדכונים בשוק מאז, אם כי הם לא בהכרח מפשטים תהליכים, והם גם לא זולים בהכרח. אבל יכולים להציע איכות סופית עדיפה והתממשקות למקורות אודיו נוספים באיכות גבוהה.

אם רוצה פשוט, אז מנחת איכותי והחלפה של הרמקולים. חשוב לבצע התקנה איכותית.

אגב, כשהתייחסת ל"מגבר הקיים" התכוונת למונובלוק? אם כך, אז רצוי אולי גם מגבר עבור הרמקולים הנ"ל.

אבל השאלה היא גם מה בדיוק חסר לך במצב הקיים? אולי רק מגבר צנוע שיתחבר ישר על הקו (לדוגמה סדרת ה-Power Pack של אלפיין) יספק?

ובכלל, מציע לפנות למתקין ברמה שיוכל להתאים לך משהו עבור התקציב ולשמור על הרכב מקורי ככל הניתן.

מתקין כדוגמתו של יוסי אלפיין מסדנת ECA באור יהודה.

• תוכן חדש...