Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות גיר במאזדה 5 2007 270,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אנחנו מתנהלים כבר שנה, בהלוך וחזור מהמוסך, עם בעיות גיר במאזדה הנ"ל.

הגיר כאילו "נתקע" בהילוך שלישי.

החלפנו פעמיים שמן גיר, אח"כ גיר(!) ועדיין לא נפתרו הבעיות.

הרכב עדיין תקול ונראה שהמוסכניק .. אין לו מושג?

רעיונות הערות? הצעות מה עושים?

תודה

פורסם

ברשותי מאזדה 5 סוף 2008. זה גיר שונה משלך, אבל בכל מקרה, כשהייתה לי בעיה באחד ההילוכים, באזור ק"מ 200 אלף, הבאתי את הרכב למכון גירים ספי כהנוביץ בפתח תקווה. הוא ביצע שיפוץ לשביעות רצוני. תהייה מוכן להפרד מכמה אלפים, אבל אחר כך יניה לך כנראה ראש שקט. לעומת זאת, החלפת גיר לא תמיד תפתור את הבעיה - מי יודע איזה גיר שמת ומה באמת מצבו? שתדע, שמוסך רגיל בדרך כלל לא באמת יודע מה לעשות, ובכל מקרה ישלח למכון גירים חיצוני, אז חבל על התשלום המנופח והעמלה המיותרת שהמוסך יסדר לעצמו.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

איפה אתה גר? למה הוא לא לוקח אחריות? האם הוחלף גם מחשב? (ממה שידוע לי המחשב במזדות מחובר למחשב ניהול מנוע ומשם גם לאימובילייזר מה שמחייב החלפה קצת נאחסית, לא יודע אם זה תופס לגבי ה5, אבל זה יכול להיות כיוון הגיוני)

• תוכן חדש...