Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת הביטוח במקרה של אובדן מוחלט תקבל מחירון פחות 14 אחוז, מבחינת מכירה לשוק חופשי, אני יעדיף רכב בן שלוש עם 40000 ק"מ מאשר אותו הרכב עם מאה אלף ק"מ רק בלי רישום כזה, סתם שטויות.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

כן, יהיה מבוטח על 14% הפחתה מהמחירון.

גם במכירה יש הפחתה - נתון למשא ומתן. בקיצור - משתלם לתווך ארוך ולא מומלץ תאונות טוטל לוס/ גניבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התלבטות קשה.

מצד אחד ברורים היתרונות של רכב חדש.

מצד שני אני חוסך כמעט 20k ומקבל רכב קצת חזק יותר ועם 20000 ק"מ.

פורסם

אתה חייב לקחת את ה 1.6 לנסיעת מבחן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמע אולי תעלה בשנתון של הרכב המשומש? בפחות מ120 אלף אתה יכול למצוא אורבן טופ 2000 סוף 2017 או אפילו 2018 . ככה אתה מקבל רכב די צעיר במחיר רכב חדש שנחות ממנו משמעותית לדעתי בגלל המנוע - רמת גימור כזו או אחרת לא מפצה על הבדלי הכח בין המנועים.

פורסם
מה זה מאובזר הרבה יותר?
ההבדלים בין אורבן 2016 מנוע 2000 (בהנחה שזה החדש, היו בתחילת 2016 גם מהדגם הקודם) לאורבן טופ 1.6 שנת 2018 הם:

גג פנורמי בחדש.

בקרת אקלים דו אזורית בחדש.

תאורת לד בפנים הרכב.

מולטימדיה מקורית מסך 7" (8" מקומית ב- 2016).

מצלמה אחורית מקורית עם גרפים דינמיים בהתאם לסיבוב ההגה לעומת רגילה ב 2016.

ג'נט 17 במנוע 2000 לעומת 16 במנוע 1600.

בקרת שיוט במנוע 2000.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נשמע שלמעט הגג ההבדלים לא דרמטיים מבחינתי.

נראה לי שהנטייה לכיוון המנוע 2000.

יש לי עוד שנה אחריות.

בהנחה שהבדיקה תצא תקינה נראה לי שעדיף.

מאמין שבעתיד גם יהיה יותר קל למכירה.

אגב איך אני יודע בוודאות שזאת הצורה החדשה?

פורסם

צורה ישנה:

https://goo.gl/images/jxchzy

צורה חדשה:

https://goo.gl/images/ZhdyKn

פורסם
נשמע שלמעט הגג ההבדלים לא דרמטיים מבחינתי.

נראה לי שהנטייה לכיוון המנוע 2000.

יש לי עוד שנה אחריות.

בהנחה שהבדיקה תצא תקינה נראה לי שעדיף.

מאמין שבעתיד גם יהיה יותר קל למכירה.

אגב איך אני יודע בוודאות שזאת הצורה החדשה?

למה אם מותר לשאול אתה ננעלת על רכב מסויים מיד 2? הרכב נפוץ

פורסם
למה אם מותר לשאול אתה ננעלת על רכב מסויים מיד 2? הרכב נפוץ

כי הוא נראה טוב, הסתדרנו על מחיר טוב וקילומטרז נמוך.

פורסם

אל תוותר על בדיקת שלדה ומרכב +היסטוריה מהמוסך.

פורסם
אל תוותר על בדיקת שלדה ומרכב +היסטוריה מהמוסך.

היסטוריה קיבלתי.

בדיקה אעשה במכון שאני מכיר.

לאחר סומך על בבדיקה שהציגו לי בכלמוביל.

פורסם

אומנם אתה כבר נעול על המנוע 2000, בעיקרון על הנייר הוא יותר טוב מה1600 פרט לצריכת דלק.

נהגתי מספר פעמים על ה1600 הוא לא עגלה אבל לא מטוס אם משווים אותו למתחרים עם ה

מה שכן לא שה1.6 מצטיין בצריכת דלק אבל כך בחשבון שאתה תשלם טיפה יותר. אבל מה שכן חסכת הרבה כסף על הירידת ערך ועדיין הרכב חדש.

מה שכן דבר אחד שאני לא אוהב ברכב הזה (אומנם זה מהרגלים) זה שהוא טיפה רחב אבל זה כבר עניין של נוחות אישית שלי והרגלים. מאידרך הוא די מרווח לנוסעים מאחור והמזגן בו לא רע והמערכות בטיחות מצויינות.

פורסם
אומנם אתה כבר נעול על המנוע 2000, בעיקרון על הנייר הוא יותר טוב מה1600 פרט לצריכת דלק.

נהגתי מספר פעמים על ה1600 הוא לא עגלה אבל לא מטוס אם משווים אותו למתחרים עם ה

מה שכן לא שה1.6 מצטיין בצריכת דלק אבל כך בחשבון שאתה תשלם טיפה יותר. אבל מה שכן חסכת הרבה כסף על הירידת ערך ועדיין הרכב חדש.

מה שכן דבר אחד שאני לא אוהב ברכב הזה (אומנם זה מהרגלים) זה שהוא טיפה רחב אבל זה כבר עניין של נוחות אישית שלי והרגלים. מאידרך הוא די מרווח לנוסעים מאחור והמזגן בו לא רע והמערכות בטיחות מצויינות.

דווקא המרווח טוב לי.

שלושה ילדים מאחור.

• תוכן חדש...