Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם DSG וגם-TFSI וגם נראה ככה ?

איפה חותמים (וכמה עולה) ?

נ.ב. אל תספרו לנוכחית שלי שאמרתי את זה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אוטו יפיפה, ממש אהבתי את האגזוז באמצע!

האוטו קצת מזכיר את התמונות של ההונדה סיוויק החדשה (האב טיפוס שפורסם לא מזמן)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה בדוק יפה באוטו הנ"ל? :? זה מין שילוב מוזר של אלפא רומיאו ועוד משהו בלתי מזוהה. העיצוב הזה מאוד מאוד דומה לאלפא, במיוחד רעיון הידית על החלון. רק שאלפא עצבו את ה147 שלהם הרבה הרבה יותר יפה מלאון הזאת.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

שילוב מוזר של מאזדה3 + גולף + סיוויק האצ'בק.

האגזוז האמצעי פשוט מכוער.

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

ממש יפהפיה. בטח בנויה על בסיס גולף?

פורסם
ממש יפהפיה. בטח בנויה על בסיס גולף?

גם אני חושב שהזהו אוטו מדהים

בעל עיצוב קרבי משהו וזה מיפה אותו פי כמה

אבל לא רק שהיא על בסיס הגולף היא גם נורא מזכירה אותה

מת את האגזוז שלה זה פשוט עושה לי את זה(טוב אולי הייתי פיוטי מידי, אל תעלו מחשבות לראש)

נקווה שבקרוב בכבישי ארצנו

יהיה מדהים ליראות דבר כזה נוסע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

הישבן קצת מוזר...

אבל בכל זאת מדהימה! הסלון והג'נטים עשו לי את זה במיוחד...

נראה איך תראה הגרסה הסדרתית לעם ה"פשוט".

פורסם

לי היא נורא מזכירה את הגולף,במיוחד באזור הדלת הקדמית.

העיצוב בסך הכל יפה לטעמי ומשדר ספורטיביות,נשאר לראות אם היא רק משדרת ספורטיביות או שבאמת יהיו לה יכולות...

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ובכן, ראיתי אותה בג'נבה, ועלי לומר ש:

אז נכון (מלווה בנפנוף ראש) שהיא מאוד זורמת ומיוחדת-עלק, ונכון (נפנוף ראש גרנדיוזי לצד השני) שהיא דומה לאלתיאה שהיתה גם כן זורמת ומיוחדת-משהו-סוף, אבל...

היא כל כך לא מרגשת למראה שזה מדהים. הליאון הקודמת, trust me, יפה ממנה בכל מובן ומכל זוית. הליאון הקודמת נראית כמו שמכונית צריכה להראות, עם פרופורציות ולוק קלאסיים. החדשה נראית כמו כל הסיאטים החדשות, שכולן (ליאון, אלתיאה, והשלישית ששכחתי את שמה אז נקרא לה "אלמודוברה") נראות אותו דבר בול רק שבפוטושופ שינו קצת את היחס גובה-אורך ביניהן, מין בועה מיניוואנית אולטרא-מודרנית שדגם החימר שלה, אשר נוצק לניסויי מנהרת הרוח, הוחלק כנראה בידי ישבניהם של מאות תינוקות ספרדיים חלקלקים במיוחד.

או כפי שהיה בארט סימפסון מסכם: Boring...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הרכב נראה מוזר אפילו קצת מכוער במיוחד האגזוז במרכז...

אבל אהבתי את הבפנים... :-)

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...