Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקי לגולש המתחיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי בלקחת שיעורים ראשונים בסקימולטור על מגלשיים.

יש מרכז למידה כזה בהרצליה או ת"א?

מה אפשרויות הגלישה הקרובים והזולים (לפחות בהתחלה) לגולש המתחיל על שלג אמיתי.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ואיפה אתה כרגע בחולון?

היה פעם בהרצליה מתחרה לסקימולטור והוא נסגר

גם אם יקר סקימולטור זה רעיון מצויין ללימוד, 15 שיעורים ואתה מגיע לשלג ברמה שאף אחד לא יאמין שמעולם לא גלשת.

אם אתה רוצה ראש שקט וחבילה זולה ברר מול סקי-דיל, אני לא מת עליהם אבל בגדול אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו והם בסדר, יש חבילות למזרח אירופה לא מאוד יקרות וזה כולל גם טיסות והעברה וראש שקט שסידרו לך את הכל.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בשביל שבוע ראשון, תזמין חבילה עם שיעורים באתר קטן במזרח אירופה, אני אישית ממליץ על בנסקו. אחרי זה כבר יהיה לך בסיס, תדע איך החופשות האלה עוברות ותוכל גם להרכיב לבד לאתרים גדולים ומתקדמים יותר.

פורסם

מה רע להתחיל בחרמון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תתחיל במקום עם ציוד טוב ושלג טוב.

חרמון זה אתר או למקצוענים או לשקיות נילון. השלג בו טוב כמה ימים בודדים בשנה (בשאר הזמן זה קרח שהופך למים וחוזר חלילה).

בשביל שבוע ראשון ממליץ על אתר קטן\בינוני אבל גבוהה באוסטריה, איטליה או צרפת. בסיס של 2000 מ' +.

בשנים האחרונות עונות השלג מאוד לא צפויות ולעיתים רק בפברואר מגיע שלג טוב. לפעמים בפברואר כבר הטמפ' מעל 10 מעלות. התותחים עוזרים אבל לא עושים נסים.

אופציה אחרת היא לסגור טיסות למינכן\מילאן\ג'נבה - אבל לא לסגור מלון אלה רק ברגע האחרון (או לקחת מלון ב-2\3 אזורים עם אופציה לביטול ברגע האחרון).

אל תתפשר על ציוד - ותשכיר אותו באתר (רק דברים שהם מאסט תביא מהארץ).

עוד אחת מהסיבות למה לא להיות בחרמון - ציוד מזעזע להשכרה...

לגבי מזרח אירופה - יכול להיות מדהים ויכול להיות פחות. אחרי הטיסה האחרונה והטיפול הרפואי שבה בעקבותיה - בשבילי רק מערב אירופה. אף בית חולים בבנסקו או בבורובץ לא מתקרב לבית חולים אוסטרי...

פורסם
מה רע להתחיל בחרמון

שלא תמיד יש שלג, וכמו שכתבו, רב הזמן הוא מחורבן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ואיפה אתה כרגע בחולון?

אני באמצע אז נגיש לי חולון ועמק-חפר.

באופן מצחיק באפריל היינו בטיול באוסטריה, ביקרנו גם בקיצ(שטיי)נהורן ובדכשטיין, האתרים היו פעילים מאד מבחינת גולשים.

הקיצנהורן היה עם מזג אויר מצוין, מפוצץ בגולשים ואנחנו היינו הטוריסטים היחידים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני לא רוצה להשתלט על הדיון.

אבל אני גולש סקי מתחיל ואשמח לקבל המלצות איפה לקנות כפפות מעיל ומכנס סקי

שיהיה משהו טוב משתלם

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

ציוד סקי: לטוס לאתר הסקי, ולרכוש שם.

מבחר טוב יותר, מחירים טובים יותר, לא רואה סיבה לרכוש כאן. בלאו הכי אתה בד"כ מגיע לחופשה יום לפני תחילת הגלישה בפועל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אבל אני גולש סקי מתחיל ואשמח לקבל המלצות איפה לקנות כפפות מעיל ומכנס סקי

שיהיה משהו טוב משתלם

אני חושב שהמחירים לציוד סקי בארהב טובים אבל אני לא הזמנתי משם

בארץ שווה לחכות לסיילים של סוף עונה של סקי-פס ודומיו (גם לסקימולטור יש חנות גדולה לציוד)

אם אתה רוצה משהו משתלם חפש מותגי-בת של חברות גדולות ולא את המותג עצמו (ז"א לא ללכת על ספיידר ברטון נורט-פייס), ההבדלים באיכות נמוכים והמחיר משתלם הרבה יותר

אם אתה מזמין מחול וזה מצליח לך תעלה לינקים מה הזמנת ואיך זה הגיע

"סקי בגלבוע" בצומת יזרעאל שווה משהו? אפשר ללמוד ככה?

ללימוד? לא מוצלח, הסקימולטור שווה הרבה הרבה יותר.

מה רע להתחיל בחרמון

התשובה הקצרה: כי כולם שם ישראלים!

בסקי יש חוק אחד, רק אחד, מי שבא מלמעלה אחראי עם מי שגולש תחתיו!!!

אתה יודע במה ישראלים טובים? בלא לשמור על החוקים

זו זוועת עולם הגולשים בחרמון, אין להם יכולת שליטה על הסקי וחושבים שהאתר של אבא שלהם, אני גולש הרבה יותר ממתחיל ואני פוחד להגיע לשם.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...