Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישה של קיה נירו חדשה מהיבואן.

ברשותי קיה ריו 2013 דגם EX ( מחירון 54000) יד שנייה הכל פרטי עם 51000 ק"מ סה"כ, שעבורו מוכנים לתת לי אחרי בדיקה שכבר נעשתה 46000 ( 15% פחות מהמחירון) - מה דעתכם?

בשבועיים שפירסמתי את הרכב באו 2 לראות וחשבו שיקחו אותו ב42000 מקסימום.. אחרי ששיגעו אותי לא מעט

יש טעם להמשיך לפרסם בשוק הפרטי או ללכת על הטרייד אין ולגמור עם זה?

פורסם

לדעתי, קיבלת הצעה נורמלית מטרייד אין - הרכב הנוכחי שלך נסחר מתחת למחירון בשוק המשומשים.

כמובן, טרייד אין כדאי בתנאי שאין הפסד הנחה כלשהי בקנית נירו במזומן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באם אתה לחוץ למכור את הרכב הנוכחי מאחר

והסכום שתקבל במכירתו עוזר בקניית הקייה נירו החדשה

תמכור באמצעות הטרייד אין המוצע לך ב- 46,000 ש"ח.

באם אתה סבלני ומוכן שימשיכו לשגע אותך רוכשים נוספים

בתקווה שאולי בסוף תצליח לגרד עוד כמה אלפי שקלים עבור הרכב הנוכחי.

אך נראה לי כי לא תצליח למכור במחיר מחירון (כמצופה על ידך).

באם הטרייד אין מוכן להמתין לקבלת רכבך הנוכחי

עד בסמוך למועד קבלת הנירו החדשה,

יש לקחת גם זאת בחשבון מאחר ואתה לא תשאר תקופה ללא רכב.

פורסם

תודה חברים. אני מקבל גם הנחה של 5000 ש"ח עבור הנירו מהמחירון.

לגבי רכב אחר, אני מסתדר עם רכב נוסף שיש לנו..

אז לדעתכם ללכת על העסקה? בהתחלה הציעו לי 48000 אבל לאחר הבדיקה שהייתה טובה דווקא, מינוס כל הכסתח הרגיל של המכון, הם ירדו ל46000

פורסם

תרוץ על ההצעה. רוב השוק של קיה ריו הוא של ליסינג מהעבודה או מהצבא.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אין מה לעשות - הרכבים מליסינג שנמכרים במחירים נמוכים מאוד פגעו גם במוכר פרטי וגם ברכבים יותר מאובזרים, כי יש גבול כמה מוכנים לשלם יותר על רכב פרטי ומאובזר יותר מאותו השנתון ( אבל ללא השבחה, אחריות ותשלומים נוחים ). כמובן, הרכב שלך שווה יותר מרכב ליסינג ברמת אבזור נמוכה יותר, אבל עדיין לא תקבל מחיר מחירון.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי תחטוף את ההצעה של הטרייד אין! ראית כבר בעצמך מה השוק מציע, הסיכוי שיבוא מלאך וייתן לך עוד אלפיים שקל קלוש ולא שווה את ההתרוצצות שלך ואת הסיכון שתקבל בסוף 40. ולא, אין דבר כזה "מפואר" בקיה ריו, מבלי להעליב. תתחדש על הנירו.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

רכישת הקייה נירו - עיסקה מוצלחת.

במיוחד לאחר ביצוע הליך טרייד אין

וקבלת הנחה של 5,000 ש"ח ממחיר מחירון של הרכב החדש.

מקווה שתעלה רשמים כאן בפורום מהליך הטרייד אין/קניה/נסיעה לאחר תקופה.

פורסם

שמעתי על לא אחד ולא שניים שדחו הצעות שקבלו , השתהו ונתקעו.

הרבה פחות שמעתי על כאלה שהמתינו בסבלנות עד שהגיע הקונה - לא שאין כאלה אבל הם אינם רבים ובמיוחד לדגם שנפוץ בליסינג

פורסם

ד"א, תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם קיה נירו הוא רכב שרובו נמכר לליסינג. לא כדאי ללכת לסוכנויות רכבים שלא משתתפים בליסינג ולעשות אצלם טרייד אין? הרי בעוד מספר שנים כשתרצה למכור, עוד פעם יורידו לך 15 אחוזים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אתה טועה, נירו ( בשונה מיונדאי איוניק ) נמכר במספרים קטנים לליסינג וברובו לפרטי.

פורסם

מחירון לא תקבל אבל גם ההצעה של הטרייד היא לא המילה האחרונה.

תיגש לסוכנות ותגיד להם שאתה יורד מהעיסקה בגלל שיוצא לך להוסיף יותר כסף ממה שחשבת בהתחלה ופשוט אין לך..

תתפלא אבל יש סיכוי טוב שתקבל עוד "הנחה" על הרכב החדש או ש"ידברו" עם הטרייד וישיגו לך הצעה טובה יותר.

אל תצפה למחירון אבל לדעתי אפשר להשיג עוד 1000-2000 ש"ח.

פורסם
ד"א, תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם קיה נירו הוא רכב שרובו נמכר לליסינג. לא כדאי ללכת לסוכנויות רכבים שלא משתתפים בליסינג ולעשות אצלם טרייד אין? הרי בעוד מספר שנים כשתרצה למכור, עוד פעם יורידו לך 15 אחוזים.

על הכל יורידו 15% בבוא היום..

זה בעיקר תלוי ביבואן, יש כאלו שמוכנים כאילו לספוג זאת ולתת לך מחיר מחירון ואף מעל (כמו סובארו למשל) ויש כאלו שמחיר הרכבים שלהם מראש נמוך ביחס למתחרים אז הם לא מוכנים "לספוג" את עלות הטרייד-אין.

בפועל בכל עיסקה כזו מגולם איפשהו עלות הטרייד (בסביבות 15% מעלות הרכב המשומש).

יש גם מקרים חריגים של רכבים סחירים מאוד שם יורידו "רק" 5-10% מהמחירון..

פורסם

אם תגיד להם שהתנאי שלך הוא 47,000 זיכוי ושיתקשרו לקחת כרטיס אשראי אני מאמין שהם יתקפלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...