Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון. מה זה מסווג מזוודה?

וכן אני מגיע לחו"ל אז אני מתפנק בחלק מהדברים, אני לא לוקח מלונות יקרים או אוכל גורמה, אז אני מעדיף "להשקיע" ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתקן הכתיב מקלקל

התכוונתי לכך שלא יקרה לך דבר אם תסחוב או תגרור מזוודה.

מצד אחד אתה מחפש טיול זול, מצד שני מתפנק בעניין שכירת הרכב. סורי, אתה צריך לקבוע סדר עדיפות. אצלי הוא ברור מאד: בעיר הגדולה אני מתנייד בתח"צ. אז אם זוג בגיל של הוריך יכול לגרור מזוודות משדה התעופה ברכבת/אוטובוס למרכז העיר, ומשם על המדרכה למרחק קילומטר ויותר, בודאי שבחור בו 24 יכול לעשות זאת.

ברור לי ש"מתחשק" לך לשכור רכב. כיון שיש לך מגבלה תקציבית עליך לקבוע סדר עדיפות. עצתי - בעת השהות בפרנקפורט שים את הכסף במקום אחר. את ההתפנקות שמור לגיל 70.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
"הבעיה" שהשכרה לטווח קצר עולה כמעט כמו השכרה לטווח ארוך, ואני לא יודע אם יום אחד בתערוכה מספיק (RS אומר שכן) או שצריך יומיים (לפי משתמש אחר שכתב כאן את זה) ולכן אני גם לא יודע למתי להזמין את הרכב.

מה גם שלא כל כך מתאים לי להיסחב משדה"ת או מתחנת הרכבת עם מזוודות ברכבות פנימיות או לשלם הרבה כסף למונית.

קודם כל רכבת זה ממש לא נורא ודי נוח. שנית, מונית משדה התעופה למרכז העיר זה כ 25 יורו.

בטיולים או נסיעות עבודה של ערים גדולות אני משתמש בתח"ץ. יותר נוח מרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מתקן הכתיב מקלקל

התכוונתי לכך שלא יקרה לך דבר אם תסחוב או תגרור מזוודה.

מצד אחד אתה מחפש טיול זול, מצד שני מתפנק בעניין שכירת הרכב. סורי, אתה צריך לקבוע סדר עדיפות. אצלי הוא ברור מאד: בעיר הגדולה אני מתנייד בתח"צ. אז אם זוג בגיל של הוריך יכול לגרור מזוודות משדה התעופה ברכבת/אוטובוס למרכז העיר, ומשם על המדרכה למרחק קילומטר ויותר, בודאי שבחור בו 24 יכול לעשות זאת.

ברור לי ש"מתחשק" לך לשכור רכב. כיון שיש לך מגבלה תקציבית עליך לקבוע סדר עדיפות. עצתי - בעת השהות בפרנקפורט שים את הכסף במקום אחר. את ההתפנקות שמור לגיל 70.

לא מחפש טיול זול, אם הייתי מחפש ממש זול הייתי תופס איזה דיל ל-4-5 ימים ביוון/בולגריה או משהו בסגנון, אבל אני מחפש משהו אחר.

יש תקציב סביר לטיול, אבל אני לא בקטע של להוציא עכשיו 10 אלף ש"ח.

לכן בפראג חשבתי להסתדר עם תחבורה ציבורית ובפרנקפורט והסביבה עם רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם תחליט בסוף לישון בברגמו לך למסעדת MIMO (מיד אחרי הכניסה לחומות מצד ימין. יש להם חניה צמודה) האיטלקית הכי טובה שהייתי בה אי פעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון לעכשיו ירדתי מאיטליה בגלל עלויות השכרת רכב וכבישי אגרה.

פורסם

אני מתעתד לסגור בקרוב את הנושא.

אז מה מומלץ בלי לקרוע את הכיס? פראג? קרקוב והאיזור? וורשה והאיזור? (פחות טיול מחנות בפולין כפי כמו שאמרתי, כי הייתי רק לפני כמה חודשים במשלחת, אם החבר שנוסע ירצה לבקר במחנה כלשהו אז לא אבאס אותו כמובן)

אולי בכלל יש הצעה ליעד אחר באירופה?

פורסם (נערך)

לא יכול להשוות.

יכול לומר לך שבני מתעתד לנסוע לפראג בעוד מספר שבועות, לצורך חסכון מפצל את הטיסה בין ויז בהלוך לסמארטוינגס (ה-LCC של QS/OK) בחזור.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רכשתי לפני שבוע כרטיסים לפראג. היה יום עם 20% הנחה לחברי מועדון אז כרטיס עלה 422 ש"ח לכיוון אבל עבור תיק קטן. הגדלתי לתיק גדול (שני אנשים), הלוך חזור והכל עם עלייה מועדפת יצא 1992 ש"ח לשבוע אחרון של אוגוסט (שישי עד שישי).

זה די זול.

אז אם אתה מתכנן, אולי שווה לבדוק את פראג. לא עברתי על כל ה-5 עמודים אז לא ראיתי תאריך מסוים שאתה רוצה, אבל שווה לעקוב בוויז אייר על הטיסות. במיוחד אם יש לך חבר מועדון.

כמובן גם לעקוב בSKYSCANNER כי אולי יהיו טיסות אחרות שישתלמו יותר אם כוללות מזוודה וכו'.

ממה שהבנתי, פראג זה כמו רומא, לא צריכים רכב. יש תחבורה ציבורית (מטרו, חשמלית וכו') כמו שצריך ואפשר גם ברגל.

אז אתה יכול לחסוך בפראג (בטיסה ולא צריך רכב) וגם מלון/דירה זולים ובגרמניה יהיה לך יותר תקציב לרכב, דלק וכו'.

פורסם

הבעיה שאני משלב שני יעדים ואז אני חייב חברת תעופה אחת, כי אחרת כרטיס One way מפרנקפורט לארץ עולה המון.

מה שמחייב אותי כנראה לטוס עם UP ועם אלעל.

פורסם

בסוף השבוע כנראה סוגר את הנושא,

מחפש המלצה למלון לא יקר בפראג. לא צריך משהו מטורף - שיהיה נקי, קרוב יחסית לאתרים המרכזיים (2 ק"מ ממקום מרכזי זה סביר עבורנו, עדיף כמובן פחות), שתהיה ארוחת בוקר סבירה, רצוי שיהיו WIFI בחדרים וכספת בחדר. רמת הפאר של המלון לא קריטית, אבל כן חשוב שזאת לא תהיה אכסניה או הוסטל עם מיטות משותפות.

פורסם

לא ציינת תקציב... תחפש ברובע 8 עדיין במרחק הליכה סביר ממרכז העיר ואם עייפים יש תח"ץ מצויינת.

אני הייתי בjuris inn אבל יש לי הרגשה שאתה מכוון יותר נמוך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מיטות משותפות? התכוונת לשירותים משותפים.

פורסם (נערך)

כן, הכוונה לשירותים ומקלחות משותפים, רוצה את זה בתוך החדר.

כבר נתקלתי בבוקינג ובשאר האתרים במלונות זולים שהשירותים והמקלחות משותפים. אני לא נוסע לחו"ל כדי להרגיש בצבא, מספיק יש לי את זה מדי פעם במילואים.

borsood - עדיף כמה שפחות, משהו בסגנון 200₪ ללילה, גג 300₪.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

• תוכן חדש...