Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם נופים וטבע, אז צפון צ'כיה באיזור הגבול עם פולין מדהימה. גם סלובקיה עם הרי הטטרה, מאד שונה, זול יותר.

את התמונה המצורפת צילמתי בצ'כיה עם הטלפון.

13781992_10209815265238813_7608836958139335890_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופציה נוספת שהציעו לי היא פראג, וגם לגביה אני לא בטוח בנוגע לרלוונטיות.

פראג עונה על כל הדרישות - יש ישירה מהארץ למיטב ידיעתי, יש מה לראות (3 ימים מלאים בקלות), יש טיסה לפרנקפורט, יש עלויות נמוכות, יש נופים, מוזיאוני רכב, טכנולוגיה ותעופה (יותר נכון - מוזיאון אחד ממש יפה) ויש אתרים מעניינים. יש גם אוכל מצוין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חזרתי עכשיו מסלובקיה

ירוק ירוק ירוק ירוןק ירוק

מים מים מים מים

הרים הרים הרים

מערת קרח מערת נטיפים מצודות אוכל טוב

זול זול זול.

יש טיסות ישירות יש טיסות לוינה משם שעה ואתה בברטיסלבה בירת המדינה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין אולי טיסות שכר לשם? אני אוהב לטוס, אבל מעדיף את האופציה הישירה מאשר טיסה עד אוסטריה וטיסה נוספת משם, זה גוזל זמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אם אתה מעוניין בסלובקיה ולא מוצא טיסות - טוס לוינה, משם לברטיסלבה זה פחות מאשר מב"ש לת"א.

מסכים לגבי מערב אוסטריה, אישית התחברתי יותר לאיזור זלצבורג מאשר לטירול (אינסברוק וסביבתה) . לגבי טיסות ישירות - חפש את הזול מבין השלוש - מינכן, ציריך ווינה (הרחוקה ביותר) בחישוב של עלות הטיסות + שכירת הרכב. קרוב לודאי שבגלל ההחזרה בפרנקפורט הטוב ביותר יהיה לטוס למינכן ולנהוג שעתיים לזלצבורג (או לאינסברוק, שקצת יותר קרובה).

לא הבנתי לאיזה יעד התכוונת כאשר כתבת על טיסות - מכל מקום , אם יש טיסות לברטיסלבה הן טיסות שכר. טיסות לפראג קיימות במתכונת LCC עם ויז או עם OK/QS (שזו אותה חברה המופיעה בשני מותגים, ומוכרת כרטיסים בשני הקודים לאותן טיסות, עם הבדל במחיר ואולי בצבירת מיילים בסקייטים).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

RS הציע לי להצטרף אליו לאוסטריה ולפרנקפורט, יכול להיות שזה מה שאעשה.

מצד אחד הביקורים שלי באוסטריה לא היו מעמיקים במיוחד, ויש עוד הרבה מה לראות. מצד שני אני רוצה לגוון קצת.

מה לגביי איטליה למשל, איזור אגם גארדה עם רכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בהחלט שכן. במיוחד אם אתה טס לוורונה או וונציה. אבל, שוב, תלוי מה אתה מחפש.

מרכזי רכבי העל לא רחוקים, יתכן שישתלבו לך. אישית לא בדקתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ורונה לא טוב, לפחות עד כמה שידוע לי יש שם איסור להעלות מצלמות לטיסה ואין לי שום כוונה לשים ציוד שעולה מעל 10 אלף ש"ח במזוודה.

בדקתי טיסות למילאנו, מהארץ מחיר סביר, אבל הבעיה זה הטיסה ממילאנו לפרנקפורט - המחירים הזויים ממש, קרוב ל-200 יורו.

אני אבדוק את ונציה, אולי משם תבוא הישועה.

עריכה: טיסה מהארץ לשם מייקרת את העסק וגם בשעות לא נוחות ממש, גם טיסות פנים לא זולות בהרבה. יש RyanAir מ-BGY אבל בסיקסט אין אפשרות להחזיר לשם את הרכב משום מה, והם מציעים מחיר טוב יחסית.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

משהו כמו 8-9 ימים באיזור אמצע - סוף ספטמבר, המטרה היא להגיע לפרנקפורט ב-22/23.9.

ובהקשר להודעה הקודמת, אפשר להחזיר את הרכב לברגמו. נשמע כמו אופציה מעניינת למדי.

פורסם
פורסם

תודה,

אכן יש שניים - FRA המוכר ופרנקפורט Hahn שממה שראיתי נועד בעיקר לטיסות לואוקוסט, למרות ש-Ryanair נוחתת ב-FRA.

פורסם

בן שלי הזמין כרטיסים לפראג לאוגוסט לעצמו ולזוגתו - 250 דולר לאדם הלוך בויז וחזור ב-smartwings (שזה ה-LCC של QS/OK).

סיפור המצלמות בוורונה דורש בדיקה, היה נכון לפני 13 שנים אבל דברים משתנים. חזרתי הללה מסין, ושם יש היסטריה חדשה: דווקא לא מרשים להכניס לבטן שום מכשיר המכיל סוללת ליתיום - זה חייב לעלות במטען היד. במאמר מוסגר - היה לי סיפור הזוי לגמרי, בבדיקה לפני נסיעה ברכבת מהירה דרשו מאנשים להשליך בקבוקי דיאודורנט בטענה שמהירות הרכבת עלוה לגרום להתפוצצותם. קצת מוזר, בהתחשב בכך שאותם מיכלים עברו שבוע קודם טיסה של 10 שעות מנתבג להוננג קונג, ומיכלים ש"הוברחו" לרכבת עברו את הנסיעה בשלום, וכמובן שבהמשך עוד 2 טיסות פנים, נסיעה למרחק כפול ברכבת יותר מהירה (משום מה בשנחאי לא החרימו אותם) וכמובן שבו בשלום לבסיסם הלילה עם אלעל.

פורסם

נדמה לי שאצטרך להזמין את הכרטיס מאותה חברה, ואני מגיע ליעד אחד וחוזר מיעד אחר לחלוטין, בנתיים היחידים שהציעו מחיר סביר לזה היו אלעל, אם אטוס עם RS אז זה יהיה אולי לופטהנזה כי מדובר במינכן בהלוך ופרנקפורט בחזור.

פורסם

לא שייך. אתה יכול לטוס עם חברה אחת מת"א לרומא, חברה שניה מרומא למינכן וחברה שלישית מפרנקפורט לת"א, כל אחד בכרטיס נפרד. הבעיה היא כאשר מדובר בטרנזיט רציף, כיון שבמקרה כזה פיצול הכרטיסים מחייב אותך לבצע צ'ק אאוט ושוב צ'ק אין בנמל המעבר, וכן, אם הטיסה הראשונה מתאחרת, זב"שך למצוא טיסת המשך - בעוד שבטיסה בכרטיס אחד זו מחוייבות של חברת התעופה. כאשר מדובר במרווח של ימים ושבועות הסיכון הרבה יותר קטן.

כמובן - רכוש ביטוח מתאים, ושמעתי שלאחרונה יש גם ביטוח לביטול נסיעה מכל סיבה שהיא.

• תוכן חדש...