Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת מאזדה CX5 החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי הקרוב (מחרתיים, לפגועי החופש הגדול שלא מבינים איזה יום היום) אנחנו פוגשים את מאזדה CX5 החדש. הדור השני של הרכב שבגדול היה נושא הבשורה של פילוסופיית ה-SkyActiv של מאזדה.

אני חייב לציין, שמאזדה החליטו להשיק את הרכב במהלך מעניין מאוד: ברביעי אנחנו נבלה איתו את כל היום, אבל זה לא החלק המעניין, החלק המעניין הוא שהם החליטו שבערב לפני זה - כלומר מחר בערב - ניקח את הדור הנוכחי שלו, כדי לקבל "אמת מידה" לשינויים והשיפורים שמאזדה עשו.

אז הפניה אליכם היא כפולה. קודם כל, וכרגיל, מה אתם רוצים על ה-CX5 החדש ומה אתם רוצים שנשאל את אנשי היבואנית, והדבר השני הוא האם יש משהו שמעניין אתכם בנוגע לדגם היוצא.

תנו בשאלות, נשתדל לענות על כולן.

מאזדה CX5 1.jpgמאזדה CX5 4.jpgמאזדה CX5 2.jpgמאזדה CX5 3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מעוניין מאוד בדגם הזה ואשמח אם תבדקו כמה דברים. איך הביצועים והתנהגות על הכביש ביחס לדגמים היוצאים ולמתחרים. שמעתי שעשו עבודה מדהימה בקשר לבידוד ראשים, נא לבדיקתכם.

שאלה ליבואן מתי הדגם יתמוך ב ANDROID AUTO ו CAR-PLAY והאם תהיה עדכון לרכב מדגם זה שכבר עלה על הכביש, כרגע זה חסרון הכי גדול ביחס לתחרים שכבר כולם תומכים בקישור אם הנייד.

תודה רבה

פורסם

איזה מערכות בטיחות אקטיביות מגיעות עם הרכב? איך מתנהג המנוע ביחס למתחרות "המטורבטות"? האם יש שינויי בהיבט זה ביחס לדגם היוצא? האם יש שיפור בצריכת הדלק של הרכב?

פורסם

עם איזה מנועים ורמות גימור הוא יגיע? ומה הן כוללות?

איזה מערכות בטיחות אקטיביות/פסיביות יהיו בכל רמת גימור?

וכמו ששאלו לפני: יש כבר תאריך מדויק להגעת ה-CX-9?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

האם המושב האחורי מרווח יותר בדגם החדש מבחינת רוחב מושב ומקום לברכיים והאם סידור החגורות השתנה?

למי ששואל על ה-CX9, ממליץ לכם בחום לחפש מבחני ריסוק שלו של מכון IIHS...

פורסם

אני מאוד מתעניין בדגם ואלו השאלות שלי:

מה רמת בידוד הרעשים ביחס למשפחתית רגילה כמו מאזדה 3 למשל, ומה הבידוד ביחס לדור הקודם שנחשב לרכב דיי רועש (לפחות בביקורות).

האם יש אפשרות לוויז במסך המולטימדיה וכמה עולה התענוג.

מדוע מאזדה לא מייבאת לארץ מנועי דיזל.

האם הבקרת שיוט האדפטיבית (אמורה לבוא עם הרכב) פועלת כמו במאזדה 6 רק מ25 קמ"ש ומעלה.

אולי יהיו לי עוד בהמשך - תודה מראש!

פורסם
שמעתי שעשו עבודה מדהימה בקשר לבידוד ראשים,

אוי ואבוי. גם ככה אנשים פה לא נוהגים עם הראש אז מה יהיה כשהראשים שלהם יבודדו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אשמח שתבחנו את הגרסה הבסיסית, הן מבחינת המנוע 2.0 והן מבחינת האבזור והרושם הכללי שגרסת הבסיס מותירה ביחס למתחרות ברמת המחיר ( מניח סביב ה- 165k), כגון 3008 פרמיום, טיגואן טרנדליין, קוגה טיטניום וכדומה. דעתכם בלבד.

תודה!

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
האם המושב האחורי מרווח יותר בדגם החדש מבחינת רוחב מושב ומקום לברכיים והאם סידור החגורות השתנה?

למי ששואל על ה-CX9, ממליץ לכם בחום לחפש מבחני ריסוק שלו של מכון IIHS...

ה2017 קיבלה ציון GOOD

אתה בטח מדבר על הדור הקודם

פורסם
ה2017 קיבלה ציון GOOD

אתה בטח מדבר על הדור הקודם

צודק, טעות שלי.

בשנת 2015 היא קיבלה ציונים עלובים בזמן שה-CX5 קיבלה ציונים מעולים.

זה היה דיי מצחיק שהדגם הבכיר נכשל כישלון חרוץ בזמן שהדגם הזול עובר בגדול.

אני שמח לראות שהם שיפרו את זה מקצה לקצה, טוב שיש ארגונים כמו ה-IIHS!

פורסם

כמו ששאלו לפני, איך בידוד הרעשים ביחס למתחרות ובכלל?

האם נזכה לראות את מנוע הדיזל? אם לא, האם יש סיכוי שתתארגן קבוצה אז כן יביאו?

תודה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...