Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת מאזדה CX5 החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

green - קבל תיקון לנכתב על ידך לגבי החלוקה של המושבים האחוריים -

"החלוקה של משענת המושב האחורי היא 40-60-40".

מושבים אחוריים:

3 מושבים מתפצלים ומתקפלים 40-20-40.

אפשרות להטיית משענת גב כל אחד מהמושבים לאחור.

משענת יד מרכזית עם שקע USB ומחזיקי כוסות (משענת המושב האמצעי).

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי מערכות בטיחות אקטיביות, האמת שאני די בדילמה לגביהם, כאחד שנוהג עם רגל יחסית כבדה על הגז לרבות תמרונים בין מסלולים וקירבה יחסית לרכבים אחרים (בגבול הסביר- לא ערס :-)), אני די חושש מהתערבות של המערכות האלו ולמעשה אני די צופה שאכבה אותם בכל מקרה גם אם הן תהיינה ברכב אחר שארכוש (אפשר בכלל לכבות אותם?) אז ייתכן שהחיסרון במאזדה הוא לא חסרון, אבל זה אישית לגביי.

לגבי האיכות, היא מאד מדברת אליי אפילו תוך ויתור על משהו אחר, הפלסטיקה של ה- cx5 החדשה נראית בתמונות טוב מאד אבל ייתכן שבמציאות היא רק טובה מאד אבל לא פרימיום עדיין, כך זה היה במאזדה 6 לאחר מתיחת הפנים.

חד וחלק אני יכול לומר לך שאם הרגלי הנהיגה שלך עד כדי כך גרועים שהמערכות יתערבו לך כל הזמן, מציע לך (גם למענך, גם למען יקיריך וגם למען הסובבים אותך בכבישים) שתשנה אותם.

לגבי האיכות, היא מצויינת במיוחד בהשוואה לדור הקודם אבל היא לא פרמיום ולמה בעצם שתהיה פרמיום? זה רכב עממי, לא X3 או Q5 שעולות פי שתיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לגבי הרגלי הנהיגה שלי, התאונה האחרונה שלי הייתה לפני כעשרים שנה וגם לא באשמתי (לפני כן הייתי צעיר בריון על הכביש וזה לווה בכמה תאונות פח).

סגנון הנהיגה שלי מאד ערני וצופה את הבאות ואני לא מסכן אף אחד, זה יותר כמו דג במים, במקרה של המאזדה שלי כמו אבונפחה בפקק ועם כל שנה שעוברת הטמפרמנט יורד, הגיל עושה את שלו :-) אחרת לא הייתי רוכש ג'יפון אלא רכב ספורטיבי יותר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אבל היא לא פרמיום ולמה בעצם שתהיה פרמיום? זה רכב עממי, לא X3 או Q5 שעולות פי שתיים.

כי מאזדה רוצה שהרכבים שלה ילכו לכיוון הפרימיום ולטענתם הם מתקדמים לשם. לא ישבתי ברכב אז אני לא יודע לומר אבל בביקורות בחול (ולגבי הCX-5 ספציפית) טוענים שזה מאוד קרוב לשם/כבר ממש שם

פורסם

מוזר. בביקורות שאני קורא ספציפית על הcx5 אומרים שהאיכות עלתה כמה מדרגות בהשוואה לדור הקודם, והיא באמת מצויינת אבל עוד לא ממש פרמיום (כבר ציינתי שבשתי ביקורות שונות השוו לקודיאק וטענו שהיא טובה יותר מבחינה זו).

האמת היא שישבתי באוטו (כשהשיקו אותו בתערוכה בחו״ל) אבל אני ממש לא זוכר עכשיו איך התרשמתי מהאיכות.

פורסם

כתבת הנהיגה וההשקה עלתה למגזין - בואו לראות מה חשבנו על ה-CX-5 החדש, ונמשיך את הדיון בשרשור שנפתח לטובת העניין.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...