Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat ATECA

kanter_m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב זריז וחסכוני ומתומחר לא רע - את זה אני מניח שאתה כבר יודע.

נאמר לא אחת שהוא נחשב לרכב לא נוח ביחס לקבוצה והאמינות בסימן שאלה (מנוע חדש ותיבה יודע לשמצה - אך האם שיפרו בה משהו? כנראה שלא)

פורסם

לא ידוע על בעיות כלשהן במנוע 1.4 150 כ"ס המותקן ב-Ateca בעיות גיר יש פה ושם אבל הרבה פחות ממה שהיו בעבר.

מי שיכתוב בפורום על בעיות אמינות ללא ביסוס עובדתי ובנוסח "שמעתי" יטופל בהתאם - ייעוץ יש לבסס על עובדות לא על שמועות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הזמנתי בעצמי אטקה, לא מצאתי לו מתחרה באף פרמטר. אני עובר מקיה סוטרנטו 2016

האטקה טובה, אבל להגיד שאין לה מתחרה בשום פרמטר זה פשוט לא נכון.

פורסם

ממליץ לך לשקול רכבים נוספים ולעשות נסיעת מבחן כדי שיהיה לך מקור להשוואה.

הרכבים שהייתי בודק בנוסף הם כמובן הפיג'ו 3008 החדש דיזל ובנזין, ואולי גם הרנו קדג'אר עם מנוע הדיזל.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אם לא דחוף לך, שווה לדעתי לחכות לסקודה קארוק שצפוי להגיע לישראל בסביבות חודש 03/2018, זוהי למעשה גירסה משופרת של האטקה...

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

או שאם אין לך סבלנות לחכות כדאי לך לבדוק את הטיגואן.

חוץ מזה אמינות לצערי לא תמצא עם גיר DSG באקטה, אותו אחד בטיגאון.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם (נערך)
או שאם אין לך סבלנות לחכות כדאי לך לבדוק את הטיגואן.

חוץ מזה אמינות לצערי לא תמצא עם גיר DSG באקטה, אותו אחד בטיגאון.

תיבות ההילוכים באטקה ובטיגואן שונות. אכן שתיהן מסדרת DSG אך באטקה מדובר ב- DSG7 DQ200 עם מצמדים יבשים, כאשר בטיגואן מדובר ב- DSG6 DQ250 עם מצמדים רטובים. עד כאן העובדות.

אין לי נסיון עם אף אחת מהתיבות אך חפרתי את הנושא לאחרונה מכיוון ששני הרכבים היו רלוונטים לרכישה הקרובה.

ה- DSG6 אמינה לא פחות מכל תיבה אמינה אחרת שקיימת היום.

ה- DSG7 הרלוונטית לאטקה, לפחות על סמך המידע הקיים עברה מקצה שיפורים וצפויה להיות אמינה מבעבר.

עובדתית, בסגמנת הג׳יפונים של קונצרן Vag היא היחידה שעדיין עושה שימוש בתיבה יבשה. כל היתר, טיגואן, קודיאק וקארוק (וגם באודי) מגיעים עם התיבות הרטובות.

תבין בעצמך לאן נושבת הרוח.

אני אישית פסלתי את האטקה רק בגלל זה. זאת לגמרי לא המלצה.

יש לי קרובת משפחה שנוסעת על גולף עם תיבה כזאת כבר קרוב לשלוש שנים ולא היה לה מושג על מה אני מדבר.

חבר בעבודה מזה שנתיים נוסע על אוקטביה, שלו פרטית (לא חברה), מודע לעניין אך הוא לא נתקל בשום בעיה. כנראה שבאמת חל שיפור בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אודי Q2 (לפחות בגירסה המשווקת אצלנו) עושה שימוש ב-DQ200.

אני דווקא חושב שהשימוש ב-DQ200 הוא במקומות בהם עניין התמחיר הוא קריטי.

(במקרה של האודי בידול מול ה-Q3, ובמקרה של האטקה שמירה על מחיר כניסה זול ככל האפשר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסיים 2500 ק"מ ראשונים עם האטקה אקסלנס שלנו...

איך היא? ובכן, מעבר להתנהגות פחות החלטית וחלקה של ה-DSG בימים חמים / עבודה מאומצת מהרגיל, האטקה היא תענוג לא קטן.

הביצועים טובים בהחלט ותמיד יש כוח זמין (בוא נאמר שגם מתחרות שחזקות ממנה על הנייר - נותרו הרחק מאחור לא מאמץ מיוחד...) נוחה למדי, חסכונית להפליא (ואדגיש ואומר - בבינעירוני. צריכת הדלק העירונית שלה לא מבריקה במיוחד, אפילו מול האבארת' שלי), מבודדת היטב ומהנה / משעשעת יותר לנהיגה מאשר בלאון FR1.4 שהיא החליפה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

(במקרה של האודי בידול מול ה-Q3, ובמקרה של האטקה שמירה על מחיר כניסה זול ככל האפשר)

הכל נכון רק שה- Q2 לא מאותו סגמנט. הוא קטן משמעותית בכל פרמטר מיתר הרכבים שצויינו ולבטח מה- Q3.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

האם ה-Q3 משתמשת ב-DSG6 הרטוב בכל הגרסאות מאז שהגיעה ארצה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...