Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat ATECA

kanter_m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל נכון רק שה- Q2 לא מאותו סגמנט. הוא קטן משמעותית בכל פרמטר מיתר הרכבים שצויינו ולבטח מה- Q3.

בתור אחד שנהג ב-Q2 וב-Q3 ובחך את דף הנתונים לעומק - ההבדל ביניהן קטן מאד וממש לא משמעותי.

האם ה-Q3 משתמשת ב-DSG6 הרטוב בכל הגרסאות מאז שהגיעה ארצה?

נכון יהיה לומר שה-Q3 משתמשת בתיבות עם מצמדים רטובים בלבד (יש גירסאות עם 6 מהירויות ויש עם 7 מהירויות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הביצועים טובים בהחלט ותמיד יש כוח זמין (בוא נאמר שגם מתחרות שחזקות ממנה על הנייר - נותרו הרחק מאחור לא מאמץ מיוחד...) .

אתה נשמע קצת כמו ידידנו ״אאוטלנדר״...

מה זאת אומרת מתחרות שכל הנייר חזקות יותר נשארו מאחורה? מבטיכם הצטלבו ברמזור, והבנת שאתם בתחרות עכשיו?

פורסם

בוא לא נסחף, היא זריזה, לא מטוס,

חבל שמגיעה עם גיר 7 מהירויות, לא משנה כמה שיפורים יעבור עדיין האקלים כאן קשה.

מה שכן, לא אהבתי את העיצוב שלה, מאחור היא נראית מרובעת מאוד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

זה הרכב היחיד שירדתי מנסיעה ארוכה עליו עם כאב ראש. הנסיעה בו לא נוחה לטעמי, מרגישים יותר מידי את השיבושים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
אתה נשמע קצת כמו ידידנו ״אאוטלנדר״...

מה זאת אומרת מתחרות שכל הנייר חזקות יותר נשארו מאחורה? מבטיכם הצטלבו ברמזור, והבנת שאתם בתחרות עכשיו?

ז"א שאני מכיר היטב את המתחרות, גם כחלק מתפקידי...

יכול לומר שערס בספורטאז' GT (עלק) וילד כעפות בראב 4 היבריד שיחקו איתי - והושארו מאחור.

נ.ב,

BAR72, אתה אדם מיוחד מאוד ככל הנראה, או שהרכב בו נסעת היה פגום במיוחד.

פעם בשבוע יש לי "דייט" עם האטקה (והעקרב עובר למצב מנוחת הלוחם) ולרב זה לטיולים ארוכים (צפון הרחוק מאוד) ו... דברייך בעיני הם בגדר הזויים לחלוטין. כאב ראש? הגזמת. אבל ממש הגזמת.

האטקה לא המכונית הנוחה ביותר שיש עלי אדמות, אבל מכאן ולומר עליה לא נוחה עד רמת כאב ראש היא קיצונית ברמה מפורכת. שלנו נועלת חישוקי 18' (לא 17' שהיו ברכב שבחנתם) והיא נוחה בהחלט, גם בכבישי הצפון המאוד שבורים, מצולקים וגליים.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יכול לומר שערס בספורטאז' GT (עלק) וילד כעפות בראב 4 היבריד שיחקו איתי - והושארו מאחור.

נ.ב,

BAR72, אתה אדם מיוחד מאוד ככל הנראה, או שהרכב בו נסעת היה פגום במיוחד.

זה לא אתה, זה אני :-)

ולדעתי כאפה כותבים עם "א". מעניין איך הם הגדירו אותך :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אישית לא נפלתי מהאטקה.

דווקא מאוד רציתי ללכת עליה כי המחיר יחסית אטרקטיבי, והביצועים דיי סבבה, אבל...

מבחינת עיצוב הוא מתחיל ונגמר בפנסי החזית (בגירסה המאובזרת LED מלא), כל שאר הרכב משעמם למראה.

עיצוב הפנים מאוד משעמם ונראה (ולדעתי גם מרגיש) דיי זול/פשוט, זה משתפר מאוד בגירסה המאובזרת עם ריפודי עור וחיפוי דלתות בצבע חום, אבל עדיין לא מהפכה עיצובית.

הגודל שלו גם כן בעייתי, ניחא שמבחוץ הוא נראה קטן מידי ולא מרשים (יכול להיות שזו אשליה אופטית, אבל ליד כל המתחרים הוא נראה דומה יותר לקבוצת המיני ג'יפונים ולא ג'יפון בגודל מלא), אבל המושב האחורי שלו פשוט צפוף מידי.

מרווח הברכיים דווקא סבבה לגמרי, אבל רוחב המושב בין הדלתות הוא הקטן בקבוצה עם 130 ס"מ מדלת לדלת, כ-5ס"מ פחות מן המתחרות ולמעשה שווה לזה של הקקטוס!

כן כן, המושב של הקקטוב באותו הרוחב כמו האטקה, זו לא טעות.

מבחינת אמינות, הגיר 7 הילוכים יבש לא משרה מספיק ביטחון ולאחר ניסיון מר עם פיאסטה, וריבוי התלונות על הגיר DSG7 היבש (גם בגירסאות האחרונות שלו שאמורות להיות "משופרות") אני אישית מעדיף לרדת מזה.

ולבסוף מגיעים למחיר, הוא אומנם אטרקטיבי במבט ראשון, אבל אז מדובר בגירסה הבסיסית שמרגישה פשוטה מאוד.

אם עולים לגירסה הרלוונטית (הכי מאובזרת עם ריפודי העור שמכניסה קצת צבע לרכב ופנסים יפים יותר) אז המחיר עולה למעל 160K ש"ח.

במחיר כזה יש מתחרות טובות יותר לדעתי, כולל הטיגואן שאומנם יהיה פחות "מאובזר" אבל ירגיש הרבה יותר מכל בחינה.

פורסם

חשבתי ובאתי בגישה דיי שלילית על הרכב הנ"ל, עד שנסעתי בו (כשנוהג בו אדם הלוקה בנפשו), הרכב נוח מאוד בהתחשב שמדובר ברכב עם ג'אנט גדול ולמרות שהוא קשיח יחסית, המהמורות לא היו מורגשות במידה רבה מדי והיה כיף מאוד ברכב.

האחיזה של הרכב אולי בגלל הצמיגים, הייתה מצוינת גם בכבישי נס הרים.

הדבר היחיד שהיה אולי חסרון בעיניי זה מראה חיצוני שלא עשה לי את זה.

הפנימי אמנם דיי ריק כיאה לסיאט, אבל לא חסרים דברים כמו מסך מגע גדול עם המון אופציות (הצגת שעוני לוח מחוונים וכו' כמדומני כמו בקופרה), מערכת סאונד לא רעה בכלל, אולי מגיעה לא כסטנדרט אלא תוספת כדאי לבדוק, ומושבים נוחים בהחלט.

אני לא יודע איך הרכב משתווה לעומת אחרים בסגמנט, אבל ללא ספק יש פה מנוע חזק עם טורבו גדול (פוטנציאל שיפורים), נוחות נסיעה טובה ויציבות מצוינת על הכביש.

לגבי הגיר, כולם יודעים מהי הגישה כאן בנוגע ל DSG, אבל היא עובדת ברכב נפלא ואפילו לא מורגשת בזמן ההעברות.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...