Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בית ספר וגני ילדים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

יש גני ילדים ומעונות

בקשר לבתי ספר

ישנו אחד קיים ואמור להיפתח בספסטבר

עוד אחד נבנה וייפתח בעוד כשנה וחצי

לי אין ילדים בגיל בית ספר אבל לפי מה שידוע לי הילדים שגרים היום בשכונה הולכים לבתי ספר בשכונה הצמודה.

עריכה אחרונה על ידי sh1506

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

הבחורה עליה דיברתי השכירה את דירת 4 החדרים שלה ביום קבלת המפתח ב3900. היא בפרוייקט תדהר הענק. לגבי משקיעים, זה לא נכון. יש המון משקיעים בפרוייקט של חבר אבל זה ממש לא הרוב.

לדעתי העובדה שניתן למצוא מציאות כאלו אחרות היא בגלל שהמשכירים נבהלים מהשמועות...

פורסם

שבלול, תעבור ביד2 או אתר אחר, יש שם ערימות של מודעות החל מ3500 ש"ח

דירות 3-5 חדרים, רק תבחר את הקומה שבא לך לגור

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

לדעתי העובדה שניתן למצוא מציאות כאלו אחרות היא בגלל שהמשכירים נבהלים מהשמועות...

לשוכרים לא ממש משנה מהי הסיבה שהמחירים בפסגות אפק ירדו למחירי ריצפה העיקר שירדו ולדעתי הם עוד ירדו.

השמועה מדברת על מפלצת גוססת...

ראה כתבה מעניינת מלפני מספר ימים.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001189203

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אני כבר כמעט שנה טוען בשרשורים הנוגעים בנושא שהמחירים ייעצרו ואולי ירדו.

עליית המחירים תעצר בגלל שהעם הגיע לקצה גבול היכולת הכלכלית של תשלומי המשכנתא/ שכירות.

ייתכן שאני פשוט שעון מקולקל :)

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין ספק שמחירי הדירות התנתקו לחלוטין מהשכר במשק. כמעט כל אדם שאני מכיר שקנה דירה בשנים האחרונות עשה זאת באמצעות כסף מהמשפחה ו/או ירושה.

פורסם
אין ספק שמחירי הדירות התנתקו לחלוטין מהשכר במשק. כמעט כל אדם שאני מכיר שקנה דירה בשנים האחרונות עשה זאת באמצעות כסף מהמשפחה ו/או ירושה.

בסביבת המכרים שלי (משפחה מורחבת, חברים, עמיתים לעבודה) שימוש בכספי המשפחה או ירושות זה משהו שאפיין רכישת דירות בשלושים השנה האחרונות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ההורים שלי קנו דירה פעמיים (ראשונה בתחילת שנות ה-70, ממנה שדרגו לאחר 10 שנים) ללא הון בין דורי ועזרה מההורים כי לא היתה. קרעו את הישבן במשכנתאות גבוהות לטווח קצר יחסית (10, 5 שנים) ויצאו מזה בשלום (משכורות ממוצעות).

ואני? ללא עזרתם המבורכת (מאד) לא הייתי חולם על רכישה, לא כל שכן רוכש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין ספק שפער הדורות מורגש מאוד, לפחות אצלי במשפחה.

ההורים שלי וכל הדודים שלי לקחו משכנתא וקנו דירה בכוחות עצמם, בלי שקל עזרה מההורים שלהם (פשוט כי לא היתה להם יכולת לעזור). לעומת זאת, מהדור שלי במשפחה, אף אחד לא מעז לחלום על קניית דירה בלי עזרה מההורים.

יש לי אפילו קרובת משפחה שלקחה משכנתא (בגיל 60+, הייתי בשוק שאישרו לה) כדי לעזור לבתה לקנות דירה.

פורסם
אני כבר כמעט שנה טוען בשרשורים הנוגעים בנושא שהמחירים ייעצרו ואולי ירדו.

עליית המחירים תעצר בגלל שהעם הגיע לקצה גבול היכולת הכלכלית של תשלומי המשכנתא/ שכירות.

ייתכן שאני פשוט שעון מקולקל :)

קצה היכולת ? כרגע כן.

אבל תסמוך על הבנקים שימצאו שיטות יצירתיות להגדיל את המשכנתות(הורים שיקחו משכנתא נוספת, משכנתאות ל-40 שנה).

פורסם
יש לי אפילו קרובת משפחה שלקחה משכנתא (בגיל 60+, הייתי בשוק שאישרו לה) כדי לעזור לבתה לקנות דירה.

מצמרר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם רק תוכל לגבות את האמירה הזו עם קצת נתוני אשראי בהשוואה ל OECD או לשווקים אחרים במדינות המפותחות...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם רק תוכל לגבות את האמירה הזו עם קצת נתוני אשראי בהשוואה ל OECD או לשווקים אחרים במדינות המפותחות...

הוא התכוון מבחינת החזר ותשלום לא מבחינת גודל ההלוואה

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
בסביבת המכרים שלי (משפחה מורחבת, חברים, עמיתים לעבודה) שימוש בכספי המשפחה או ירושות זה משהו שאפיין רכישת דירות בשלושים השנה האחרונות.

בסביבת המכרים שלי כולם מהגרים דור ראשון בארץ שקנו דירות ללא שום הון עצמי. אני מרוויח מעל השכר הממוצע במשק ואפילו לא יכול לחלום על רכישת דירה בעיירת פיתוח מוכת עוני ואבטלה.

• תוכן חדש...