Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פסגות אפק

אתה גם תושב השכונה???

בוא לקפה.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

אני "תושב" פ"ת לשעבר, כיום גר בפסגות אפק.

מי שסיפר לך את השטות הזו כנראה לא גר בשכונה והוא ניזון משמועה יד עשירית מרופא.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הנושא סוקר בהרחבה בעיתונות ובטלויזיה על כך ש80% מהרוכשים היו להשקעה ובשכונה אין תשתיות מלאות כפי שנדרש משכונה בסדר גודל כזה..

לדוגמא:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001179434

"5 חדרים מפוארת ב-3,700 שקל לחודש, ואין אפילו טלפון"

שכונת פסגות אפק המתאכלסת בימים אלה היא דוגמה חיה לשכונה שפיתתה הרבה מאוד משקיעים, שכעת מתמודדים עם היצע עצום של דירות להשכרה - ועם שוכרים שלא באים

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן. בדקתי כדי לראות עד כמה משתלם לעבור לגור שם כדי לחסוך כ- 1,500-1,800 ש"ח בחודש שכר דירה.

אחרי הפידבקים שקיבלתי החלטנו שלא שווה להוסיף עוד קרוב לשעתיים כל יום על הכביש.

פורסם
הנושא סוקר בהרחבה בעיתונות ובטלויזיה על כך ש80% מהרוכשים היו להשקעה ובשכונה אין תשתיות מלאות כפי שנדרש משכונה בסדר גודל כזה..

לדוגמא:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001179434

יש לי משפחה וגם חברים בפסגות אפק.

אני זוכר שראיתי את הכתבה הזו ופשוט לא הבנתי מי לעזאזל אישר שידור של כתבה כזו או מי לעזאזל שילם מכספו ומה היה האינטרס שלו.

זו דוגמה קלאסית ותבניתית לתעמולה טהורה ולטיב התקשורת הישראלית. הצלמים צילמו את השכונה ואת הבניינים ב6 בבוקר של יום שבת. חלקם בניינים שעוד לא אוכלסו כי פשוט לא סיימנו לבנות אותם (הפלא ופלא, מדובר בשכונה בבניה). מן הסתם, אף אחד לא יהיה בחוץ בשעות האלו. לכן הצילום הותאם היטב לנרטיב שהם ניסו להזריק למוחותיהם של הצופים. הצלמים צילמו את החניה של ההולמס פלייס (חניה חיצונית גדולה של חדר כושר) ריקה לחלוטין ובכתבה הודגש כי "החניה ריקה לחלוטין": מדובר בעוד פריים שהותאם בעזרת חייטי התעמולה לנרטיב ולמסקנה הסופית שהוסקה עוד לפני הצילום. האמת היא החניה הזו מלאה עד אפס מקום רוב הזמן, פשוט ב6 בבוקר של יום שבת אין סיבה להיות שם.

לגבי שכירות, אפילו אני שמעתי על זה. יש לי ידידה שפרסמה את הדירה שלה (4 חדרים) והראתה לי רשימה של מספרי טלפון של מתעניינים (בערך 20+-, בלי הגזמה). היא עדין לא קיבלה מפתח בזמנו ומכיוון שרוב השוכרים רוצים לראות את הדירה, היא הייתה צריכה לחכות קצת. באותו יום שבו היא קיבלה מפתח, הגיע זוג ונחתם חוזה במחיר של 3900 לדירת 4 חדרים (מחיר טוב, בהתחשב בארנונה הגבוהה). אם הזוג הזה לא היה חותם, היו לה עוד 3 בטוחים בתור ועוד יותר מ15 מתעניינים שרצו לבוא לראות.

אלו השקרים שמספרים לנו בעלי אינטרסים דרך שמועות ו\או צרי עין\קנאים כאלו ואחרים. בנוסף יש את בעלי האינטרסים עם הממון שדואגים לשלם לחברות תקשורת בכדי להוציא הודעת יח"צ כזו או אחרת שתסייע להם בעסקיהם הפרטיים. זו האיכות של הרוב המוחלט של התקשורת הישראלית.

מעבר לכך, ממש לא מדובר ב80% להשקעה, יותר לכיוון ההפוך, כ20-30%. מעבר לכך, התשתיות נבנות במהירות סבירה מאוד ביחס לרשויות ישראליות, הכל מתקתק יחסית ובכל חודש שעובר יש שיפור כללי בשכונה שהיא גם ככה נפלאה.

פורסם

ייתכן ואתה צודק, אין לי מושג.

רק שתי הערות:

1.רחובות ריקים, מבין, אבל כשמצלמים חניוני בניינים ריקים בשבת ב 6 בבוקר זה אומר דרשני, הרוב המוחלט של האנשים במיטות בשעות כאלה והרכבים בחניה, רק שהן ריקות...

2.

אלו השקרים שמספרים לנו בעלי אינטרסים דרך שמועות ו\או צרי עין\קנאים כאלו ואחרים. בנוסף יש את בעלי האינטרסים עם הממון שדואגים לשלם לחברות תקשורת בכדי להוציא הודעת יח"צ כזו או אחרת שתסייע להם בעסקיהם הפרטיים.

תסביר למי יש אינטרס לפרסם כזו כתבה "שיקרית". מה הוא ישיג מזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תפתח יד 2, תקיש בחיפוש דירות 5 חדרים בפסגות אפק. יש כמות גדולה של תוצאות עם מחירים של 3800 ש"ח ומעלה.

כאשר שקלנו אפשרות לעבור לשם לפני מספר חודשים בשיחות טלפון 3,500 ש"ח לא היתה מילה גסה, כולל חוזה ל-3 שנים.

פורסם
יש לי משפחה וגם חברים בפסגות אפק.

אני זוכר שראיתי את הכתבה הזו ופשוט לא הבנתי מי לעזאזל אישר שידור של כתבה כזו או מי לעזאזל שילם מכספו ומה היה האינטרס שלו.

לאף אחד כנראה לא היה שום אינטרס מכיוון שבמבט אחד מהיר אתה מגלה שהמחירים שם יורדים בקצב מסחרר וההיצע גדול מהביקוש בעשרות אחוזים.

דוגמא:

בפסגות אפק בראש העין החדשה דירת 4 חד' חדשה מעוצבת אדריכלית בקומה ה 12 מטבח משודרג,{ארונות ומגירות שיש ענק} מומלץ לאחת שאוהבת לבשל, מיזוג מיני מרכזי, מרפסת שמש צופה אל הפארק מחסן צמוד לדירה, ו 2 חניות מקורות, דירה זו פנוייה שווה לראות

מחיר מבוקש 3700 ש"ח

לפרטים נוספים 054-9407655, 0504868781

תבדוק באתרים השונים העוסקים בהשכרת דירות ותגלה מאות דירות להשכרה במחירים מאוד נמוכים.

אנשים מחפשים מישהו שייכנס לדירה בכול מחיר בכדי לא לשלם ארנונה על נכס ריק (קיים פטור בדרך כלל ל-6 חודשים).

איזה כייף לי :)

פורסם

רק שתי הערות:

1.רחובות ריקים, מבין, אבל כשמצלמים חניוני בניינים ריקים בשבת ב 6 בבוקר זה אומר דרשני, הרוב המוחלט של האנשים במיטות בשעות כאלה והרכבים בחניה, רק שהן ריקות...

כנראה רובם רכשו רכב חדש מצ'מפיון והרכב כרגע מאושפז במוסך לשם החלפת מכנוטרוניק או מצמדים. :wink:

איזה כייף לי :)

פורסם

בדרך לעבודה אני עובר כל בוקר בכביש שחותך את היציאה מהשכונה. הפקקים שהולכים שם זה סיוט שלא מהעולם הזה.

אם ככה זה נראה כשהשכונה בקושי מאוכלסת, אני לא רוצה לדמיין מה יהיה שם באיכלוס מלא.

פורסם

לא אולי - בטוח. ישנו צוואר בקבוק מטורף ביציאה.

כבר פתחתי על זה שרשור בעבר -

שמו שם שוטר בתוך בוטקה שמתזמן את הרמזורים ידנית עם עדיפות ליוצאים מהשכונה כדי להקל על העומס.

פורסם

במקרה גם אנוכי גר בשכונה

לגביי התשתיות החסרות זה בעיקר בכבישי הגישה לעיר וממנה (שכיום כבר מחלף אחד בנוי לכביש 5 ומרחיבים את הכביש בכביש 444, שעליו מדבר Kreios)

לגביי שאר התשתיות בגדול מה שחסר בשכונה היום זה שטחי מסחר. (חנויות, בנקים, וכו...)

קופות חולים יש, כבישים בשכונה יש, תאורה יש פארקים לילדים יש וכו וכו...

נכון, שרועש ומאובק אבל ככה זה בכל שכונה חדשה.

לגביי הדירות הריקות שעומדות, זה בעיקר אם לא רק בפרוייקט של תדהר, 12-18 בניינים שקיבלו מפתח מבין הראשונים בשכונה (רוב רובם אנשי קבע וצבא שזכו בהגרלות לפני כ 3 שנים ופשוט כמעט כולם קנו דירה להשקעה)

עכשיו נוצר מצב שכולם יחד מנסים להשכיר ופה המחירים נופלים בהשכרה.

שלא תבינו לא נכון, השכונה היא אתר בנייה. אבל עדיין חוץ ממה שציינתי לא באמת חסר שם משהו.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...