Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ה91 הטספתי קצת דברים

שכחתי לעדכן שבפולו יש 3 שנים אחריות באיביזה שנתיים (לא בדקתי באיביזה לגבי כמה זמן אחריות אבל זה מה שנאמר לי בפולסווגן)

לפי הבנתי הdsg הסדר גמור ואמין בשנים האחרונות

לא רוצה 208 ו הקליאו לא בגלל איכות אלא רק לגבי הסחירות

יש לי רכב מצויין ונדיר וקשה לי למכור אותו (פיאט 500s twinair

2 צילנדרים 875 סמק טורבו ידני)

לא בא לי להיתקע שוב עוד 3 שנים

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי המחיר שהוא נסחר לא הייתי אומר זאת.

בדרך כלל רכבים מבוקשים שומרים על המחיר,בפיגו זה לא המצב כמו כול הצרפתיות.

כמו כן לרכבים צרפתים לצערי עדיין יש סטיגמה אצל חלק מהאנשים.

לאיביזה אכן שנתיים אחריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במגרשי הליסינג אתה לא רואה אותם הרבה כי החברות קנו רכבים אחרים.

תסתכל ביד 2 בכמה נמכרת פיגו 2015 למשל,ויאריס.

הבדל גדול,ולא צריך להוסיף לומר למי יש שם טוב יותר בשוק.

כנל הונדה גאז.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפי המחיר שהוא נסחר לא הייתי אומר זאת.

בדרך כלל רכבים מבוקשים שומרים על המחיר,בפיגו זה לא המצב כמו כול הצרפתיות.

כמו כן לרכבים צרפתים לצערי עדיין יש סטיגמה אצל חלק מהאנשים.

לאיביזה אכן שנתיים אחריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote

מכיוון שבקביעת המחיר מעורב מר לוי יצחק אני לא ממש חושב שיש קשר ישיר בין הסחירות של הרכב לבין שמירת הערך שלו.

ואני בהחלט יכול לתת דוגמאות הפוכות גם.

ה208 רכב מבוקש גם כחדש וגם כיד 2.

אל תשכח שהרכב עם המנוע ה1.2 האוטומטי משווק לא יותר משנה וחצי,שהרכבים האלה יצאו לשוק הביקוש יעלה אפילו עוד.

פורסם

אתה מדבר על רכב צרפתי,ממתי הם היו מבוקשים?

פורסם

206 תמיד היה רכב מאד מבוקש,תנסה למצוא פלואנס דיזל עם קילומאטרז נורמלי,הם נחטפים,גם 208 מנוע טורבו אוטומט,גם גמפי,ואני יכול להמשיך...אל תעשה הכללות אף פעם,זאת טעות.

פורסם

בוא נדבר ספציפית על ה208,הם אולי נחטפים בגלל המחיר שלהם שמירת ערך לא טובה בגלל שהם צרפתיוית,וגם,על סמך מה אתה אומר זאת?

כי בדרך כלל רכב מבוקש מאוד נמכר טוב כחדש,208 לא הייתה להיט מכירות אף פעם.

פורסם

אז איביזה נחטפת

או שהפולו יותר

כי לא רוצה לקנות רכב ששוב אתקע איתו

אני מקבל הצעות מגוכחות על הרכב כי אנשים םשוט לא מכירים את הדגם שאני נוהג בו

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

איביזה גם די מוצפת לכן אתה תהיה דג בים,אבל לא בטוח שפולו יהיה יותר קל למכור.

אבל לפחות אתה תיסע על רכב שתהנה ממנו.

וכשיגיע יום המכירה ויהיה לך רכב שמור אתה תמכור כמו כולם,אולי יקח יותר זמן אבל תמכור.

פורסם
בוא נדבר ספציפית על ה208,הם אולי נחטפים בגלל המחיר שלהם שמירת ערך לא טובה בגלל שהם צרפתיוית,וגם,על סמך מה אתה אומר זאת?

כי בדרך כלל רכב מבוקש מאוד נמכר טוב כחדש,208 לא הייתה להיט מכירות אף פעם.

ה208 נמכרת בכמויות גדולות,תבדוק את טבלת המכירות של הסגמנט הזה.

שמירת הערך טובה,אתה חייב להשוות תתי דגמים מקבילים,למשל 208 1.2 טורבו אוטומטית מול איביזה 1.0אוטומטית.

אתה לא יכול להשוות שמירת ערך של 208 ידנית לשמירת ערך של פולו אוטומטית.

מעבר לכך ה208 הישנות יותר עם מנוע ה1.6 לא היו מבוקשות בעיקר בגלל גודל המנוע והAL4,הידניות לא מבוקשות בגלל שהן ידניות.

מאז הגעת הדגם עם ה1.2 טורבו הביקוש גדל בהרבה,מה שמשפיע {כמו שרשמת} לטובה על שמירת הערך.

פורסם (נערך)

אני בדקתי את טבלת המכירות,אתה כניראה לא.

רוב הסופר מיני מכרו כ 3500 אלף פחות או יותר ב2016,כאשר הפולו מכרה 1585 הכי פחות,הפיגו מעליה עם 2315 וזה עוד כאשר היה לה דגם שמתומכר ב80 אלף כאשר היום כבר אין,לכן המכירות שלה ירדו השנה.

אז איך בדיוק היא מכרה בכמויות גדולות?

לגבי שמירך ערך אין 208 טורבו ללמכירה מ2016 ויש רק אחת מ2015 ב71 אלף ברמת גימור אקטיב שעלתה כ 100 אלף,ירידה חזקה הייתי אומר לרכב שעוד לא בן שנתיים אפילו.

מעבר לזה,אם תסכל על איביזה 2015 היא נמכרת בערך בין 65-70 אלף,רק שבמחיר הזה אנשים מוכרים את רמת גימור AM5 שעלתה 80 אלף,לכן שמירת הערך של האיביזה עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...