Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל''ש את השרשור בתהייה של כמה אפשר לדעתכם להוציא את הFR הנוכחית כחדשה בתצורת 5 דלתות ומה יהווה לדעתכם מחיר טוב? מציין זאת מאחר ומחפש כמה חודשים אחת אחרי מתיחת הפנים הקלה עם מנוע ה-1.0 ליטר החדש, כדי לא להיתקע עם דגם ישן יותר של ה1.2. החיפושים לא העלו אחת כזאת אפילו ביד2 בתצורת 5 דלתות רמת גימור FR

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדגם החדש של האיביזה יגיע עם אותו מנוע שנמצא בה עכשיו

לחכות חצי שנה אני לא ארצה כי נגמרת לי הלוואה ואני צריך להחליף רכב או לשלם להם הכל

ויאריס וג'אז סתם משעממות ושומרות פלוס מינוס כמו הפולו והאיביה

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אם אתה לא מוכן לחכות אז דעתי היא לך על האיביזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הפולו, היא יותר איכותית ופחות נפוצה, מאוסה ואפורה מבפנים. הפולו גם יותר יפה לדעתי אבל זה כבר עניין של טעם.

מחיר הפולו גבוה יותר יחסית אבל בהתאם גם תימכר במחיר גבוה יותר.

אם כבר דברת על נושא שיפור הכוח, תוכנה בשני הרכבים תעלה את ההספק ל130 כ"ס ויש שימליצו לא להתקין על מנוע ה-1.0 ליטר של האיביזה.

פורסם

זה כלכך משנה אם הפולו עם 3 שנים אחריות והאיביזה שנתיים

בדכ אני מחליף כל 3 שנים רכב

נגיד שאקח את האיביזה עדיף לעשות טרייד אחרי שנתיים או שלוש בגלל האחריות

זה יהיה משמעותי לירידת ערך האחריות?

פורסם

טרייד אין זה פחות משתלם,עדיף למכור לבד.

למכור רכב אחרי שנתיים זה פחות משתלם כי גם הירידת ערך גדולה מאוד,ולא משנה אם זה שנתיים או 3 אחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הם רשמו לך בחוזה שיתנו מחירון אז כן,בדרך כלל מורידים יפה מאוד.

פורסם

הם לא רושמים בחוזה

אבל הם דיי מתחייבים שזה מה שיתנו

היה לי לפני 3 שנים פולו ושהחלפתי אותה נתנו לי 5 מתחת למחירון

יש לי עכשיו פיאט 500 אם הייתי מחליף לפיאט חדשה היבואן נותן במחיר מחירוןאולי טיפה פחות

פשוט לא בא לי עוד אחת כזאת

פורסם

לפיאט אכן לפעמים יש מבצעים שהם נותנים מחירון ואפילו מעל על רכבים מסוימים,אבל בדרך כלל מורידים.

גם לי נתנו מחיר די טוב בטרייד אין,אבל אל תסתמך תמיד על זה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נרכשה איביזה...

רכב סגנון אחר מהפיאט שהיה לי..לטובה

מנוע מאד מפתיע שקט חזק וחיסכוני

ומאד מרווח :)

• תוכן חדש...