Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לוקח מחר לבדיקה פיאט פנדה ידנית 01/2014 עם כ 45K ק"מ

- ב 36,000 ק"מ נעשה טיפול (טיפול ראשון, לא במוסך מורשה וגם אין קבלה)

- בחודשיים האחרונים הוחלפו 4 רפידות לארבעת הגלגלים

- בחודשיים האחרונים הוחלפו 2 צמיגים אחוריים

יש טופס בדיקה של הבעלים הנוכחי מלפני כשנה שהכל תקין,

הבחור מתחייב בבדיקה על הדברים הרגילים ואמר שהרכב לא עבר אף תאונה או משהו כזה. נראה בחור טוב סה"כ.

אני תוהה אם יש טעם לקחת לבדיקה במכון (בעלות של 500₪) או להסתפק בבדיקה במוסך פיאט?

פורסם (נערך)

אני אציין את העניין בפני המוסך שבודק לי את הרכב (מוסך ליליאן ברחובות, היו מורשה פיאט עד לפני כמה חודשים), אני מאמין שידעו להגיד לי אם אכן בוצע טיפול או לא.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

מוזר שלא ביצע את הטיפול במוסך מורשה כי הרכב עדיין באחריות (3 שנים...).

החלפת רפידות לרכב עירוני בקילומטרז' הזה סבירה לחלוטין.

הרכב אמין מאד ואין כל כך מה שיתקלקל.. לבדוק מערכת קירור ומצמד שמתבלה באופן נורמלי בהתאם לאופן השימוש בו.

אם תרכוש, הקטן את מרווח הטיפולים ודאג למלא רק נוזל קירור מקורי.

לשאלתך, בגלל היעדר קבלות על הטיפולים, הייתי לוקח לבדיקה במכון אמין, במוסכים מתקשים לפעמים לאתר תיקוני תאונות.

(ברשותי פנדה 2014..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אתמול הייתי עם פנדה אחרת והמוסך ידע להגיד בדיוק איפה היתה תאונה - והמליץ לי לקחת לבדיקה במכון מוסמך.

לצערי הגענו לבדיקה במכון מוסמך והתריס ברזל העצום (זה שסוגר מוסכים, האנגרים וכד') השתחרר, נפל על הרכב ומעך אותו (סיפור אמיתי לגמרי, בנס המוכר יצא חי, פספס אותו ב 40 ס"מ).

בכל מקרה, אני חושב שאקח למוסך, ובהתאם למה שהוא יגיד אחליט אם לקחת למכון מורשה או לא...

פורסם
לצערי הגענו לבדיקה במכון מוסמך והתריס ברזל העצום (זה שסוגר מוסכים, האנגרים וכד') השתחרר, נפל על הרכב ומעך אותו (סיפור אמיתי לגמרי, בנס המוכר יצא חי, פספס אותו ב 40 ס"מ).

מהההההההה :shock::shock::shock::shock:

פורסם

אכן סיפור סיפור, מכל מקום נשמח לשמוע אם הפנדה הנוכחית תירכש והייתי מציע לבצע טיפול יישור קו (ותיקון ליקויים אם יתגלו) באחד המוסכים הטובים המכירים רכב זה ובחלפים מקוריים. אחר כך אוכל לומר לך שתיהנה מהרכב, לדעתי אחת ממכוניות המיני המוצלחות ביותר (אם אינך מכור למסך שתקוע היום (גם) בכל רכב).

פורסם

לא הייתי בחיים קונה מכונית שהטיפול הראשון שלה בוצע רק ב36,000 ק''מ!

מה זה אומר על הבעלים של האוטו?

אדם קנה מוצר ב60,000₪ לפחות, יש לו חוברת הדרכה מפורטת ובה הוא נדרש לטפל ברכבו אחרי 15/20k ק''מ, והוא מתקמצן על 500₪

מה שעבר לו בראש זה "אני ממילא מוכר את האוטו עוד שנתיים. שהבעלים הבא יאכל את הבלאי המואץ שבישלתי לו".

בקיצור, לא במכון ולא במוסך.

לא קונה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תגובתך מעט חמורה, היצרן מורה על טיפול ראשון ב-30,000 . כל עם ישראל (למעשה רוב..) שקונה מהליסינג, קונה רכבים שטופלו לרוב באופן שטחי על בסיס ההנחה שעוד שנתיים-שלוש הרכב ימכר..

אבל אני מסכים היה עדיף לטפל לפני הזמן וגם במוסך מורשה טוב.

פורסם

זה לא 30,000 או שנה?

ולגבי בדיקה, אתה מוציא על מוצר עשרות אלפי שקלים כך ש-500 שקל זה סכום זניח בכדי לוודא שאתה לא רוכש חתול בשק.

פורסם

א. בתנאי האקלים של הארץ גם היצרן מורה על צימצום מרווח ל15/20

ב. כל העניין הזה של טיפול כל 30 הוא לא יותר מגימיק שיווקי. יש פה לא מעט שרשורים עם תמונות של מנועים שנפתחו אחרי שטופלו כל 30. תמונות קשות לצפיה!

ג. רוב עם ישראל לא מעניינים אותי כרוכש. אני עושה מה שטוב לכיס שלי ולא מה שהרוב עושים.

גם הרוב [או רבים] נוסעים עם צמיגים בלויים ולחץ אוויר לא תקין, אורות שרופים... הגדיל לעשות בעלי ג'מפי באיזור מגורי שנוסע לו להנאתו עם כל האורות מאחור שרופים חוץ מווינקר ימין [= 2 אורות דרך, 3 אורות ברקס, ווינקר שמאל, הכל שרוף!]

בקיצור, לדעתי - מכונית שלא טופלה 36,000 ק"מ - מחוץ לתחום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...