Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלה הזדמנות לקניית פיאט פנדה ידנית, 69 כ"ס בת שנתיים בערך שעשתה כ 60 אלף ק"מ בשנה. הרכב עדיין באחריות יצרן. הבחור מבקש על הרכב 20 אלף שקלים שהם כ 8 אלף שקלים מתחת למחירון המשוקלל.

אני רוצה להדגיש שהרכב ישמש אותי לפחות משנה, בערך ל 8-9 חודשים, ואני כמובן אהיה מעוניין למכור אותו בקלות בלי להפסיד כסף רב, וכמובן שלא יעשה לי צרות בתקופה הזו. בגלל שהרכב עדיין באחריות לעוד כחצי שנה+ זה די מרגיע.

השאלה איך השוק מתייחס לרכב שכזה, והאם יהיה לי קל למכור אותו בלי להפסיד יותר מדי כסף? אני אישית הולך לעשות כ 10 אלף ק"מ בשנה הקרובה.

אני מחפש רכב לשנה הקרובה שלא יעשה לי צרות ולא יצרוך לי הרבה דלק במינימום כסף.

פורסם

אני לא חושב שיש לך עדיין אחריות.

האחריות בד"כ היא ל-3 שנים או 100 אלף ק"מ, מה שבא קודם.

הקילומטראז' לא פחות ממטורף, למעשה קילומטראז' של רכב בן 6 על רכב בן שנתיים. עבד מאוד קשה.

מצד שני, אני לא רואה איפה אפשר להפסיד פה, אם אתה קונה רכב בן שנתיים ב-20 אלף שקל.

תנסה להוריד עוד 2000 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה וכמובן קח לבדיקה מטעמך -

תזכור שמחיר טוב עכשיו, יקל עליך למכור אותה אח"כ. תמיד יהיה מישהו שישמח לרכוש רכב בן 3 ב-15 אלף שקל.

פורסם

השאלה הראשונה שצריך לשאול - מה השימוש שנעשה ברכב?

אתה קונה ישירות מבעלים או מסוחר?

האם זה היה רכב סיור, אבטחה, חברת שילוח כלשהי?

או שהיה פרטי של מישה שעבד מאוד רחוק מהבית?

אם זה אחת האפשרויות הראשונות - לא הייתי קונה.

אם השניה - תלוי במצב. הסטוריית טיפולים יש?

מה הקילומטרז' הכללי? 120.000 ק"מ או יותר?

האם מדובר בפנדה דגם חדש או ישן?

לגבי אחריות. תבדוק בחוברת אחריות או מול שרות לקוחות של היבואן האם אין הגבלה ל 100.000 ק"מ, כפי שנכתב.

פורסם (נערך)

הרכב נקנה על ידי בעל העסק ואחד העובדים של בעל העסק נהג בו.

טיפולים לפי הספר כל 30,000 ק"מ במוסכים מורשים.

אין לי מושג לגבי דגם הפנדה, אני יודע שהיא עלתה לכביש באפריל 2014 ועשתה בדיוק 132K ק"מ.

נהגתי עכשיו ברכב, באמת נוסע מצוין. התרשמתי מאוד לטובה. קלאטצ' רך ונעים, הגה מדויק, הילוכים מדויקים.

מצד שני אולי כדאי לי לחפש פנדה עם נתונים קצת יותר טובים, או פונטו ספייס או משהו דומה

מסתבר שיש אחריות ל3 שנים ללא הגבלת ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Rony81
פורסם

אם יש אחריות ללא הגבלת ק"מ ואתה סגור על זה, קנה בלי לחשוש.

בעוד כמה חודשים, שבוע לפני תום האחריות - גש למוסך המורשה והחלף כל חלק בלוי שהם מוכנים להחליף לך באחריות - תושבות, גומיות וכו'.

שוב - המחיר כל כך נמוך, שאין באמת איפה ליפול. תמיד תוכל למכור הלאה בזיל הזול.

פורסם

הוא לא מוכן לשחרר בפחות מ 25, אז קצת פחות משתלם... במחיר הזה אני יכול למצוא פנדות קצת יותר ישנות עם שליש מהק"מ

פורסם

זו ההוראות של היבואן \ יצרן, טיפולים כל 30 אלף ק"מ.

המהדרין עושים כל 15 אלף ק"מ.

האם הרכב רשום על שם חברה? או פרטי?

אתה יודע איזה סוג של עסק זה? נסע בעיקר נסיעות בין עירוניות? או כל היום עשה נסיעות עירוניות?

אם הרכב במצב טוב (אחרי בדיקה), שמור בפנים - נשמע כמו קניה טובה ב 20 אלף.

האם הוא התחרט ורוצה 25 אלף ולא 20 כמו בהתחלה?

אם יש טסט ארוך וצמיגים טריים - גם 25 יכול להיות עסקה לא רעה.

פורסם

למה לא נשמע טוב? זה מה שהיצרן קבע וזה מה שהם עשו, יש חתימות ויש טיפולים מתועדים, מה הבעיה? (סתם רוצה להיות קצת מציק כזה להבין מאיפה האימרה נובעת).

הרי זה עדיף על בן אדם שהחזיק את הרכב ועשה טיפול פעם בשנתיים כשלא הגיע לק"מ הזה או לקוח שאשכרה עבד עם הרכב וביצע את הטיפולים בזמן?

נכון, הרכב עשה לא מעט, אבל הכל עניין של מחיר בסופו של יום. אם המחיר היה נמוך מאוד כגון 20K, היה אחלה.

פות"ש אומר שזה כבר 25K והם לא מוכנים בפחות ואם זה ככה, שיישארו עם הרכב הזה.

אם יש אפשרות למצוא באיזור ה 25K פנדות עם ק"מ נמוך יותר, זה נשמע סביר יותר.

פורסם

אם אתה עושה 10 בשנה, עוד שנתיים תגיע ל 140 שזה בממוצע 35 לשנה, כבר מתחיל להישמע סתם ק"מ גבוה ואז במכירה הירידה במחיר תהיה הגיונית ותוכל לצאת בהפסד קטן מאוד בשנתיים האלו.

אם תקנה ב-20 יש מצב תמכור עוד שנתים ב-15, עסקה נהדרת.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

שאתה נותן עצות אחיתופל,כדאי קודם כל שתשאל את עצמך האם אתה לעצמך היתה קונה את האוטו.

פותח שירשור יקר,חפש לך אוטו אחר,אין ארוחות חינם.

האוטו הזה נסע יותר ממונית,ועבר חיי גיהנום.

מקוה שתקבל את המלצתי.

פורסם

DTS2 אחי, הכי טוב שניתן לפות"ש את כל המידע ונסמוך עליו שיחליט לבד מה טוב לו.

לענייננו לכל עיסקה יש מחיר שהופך אותה למשתלמת, אם הייתי במקומו הייתי בוחן את האוטו ושוקל את הכדאיות. אני מחזיק בדיעה שההזדמנויות הטובות נמצאות ברכבים טובים עם ק"מ גבוה ומחיר נמוך בהתאם.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...