Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התחילו הגשמים והנה צצה לה תופעה חדשה.

לאחר מעבר בשלוליות, ההגה פתאום נהיה קשה ומאבד תגבור, ארחיב:

נסעתי בשלוליות (לא במהירות שיא, להיפך אני מעט לפני שלוליות) ולאחר שהגעתי ליעד בתמרוני חניה אני מרגיש שההגה קשה והתיגבור נעלם. לאחר מעט משחק עם ההגה התגבור חזר והתופעה נעלמה. בפעם הראשונה שזה קרה לקח לתגבור מעט זמן לחזור בחזרה ונדרשה מעט המתנה.

יש לציין שרצועת האביזרים (DAYCO) הוחלפה לפני שנתיים, כמו כן תוך כדי התהליך נורת המצבר לא נדלקת ולא מורגש שינוי כלשהו בפעולת הרכב (מן הסתם בזמן נסיעה חוסר התגבור פחות מורגש).

כשהרכב חם מפלס נוזל הגה כוח כבר מספר שנים נמצא מילימטר מתחת לקו C (צריך להיות על H, לא?), אבל הרבה מעל ADD.

מה הכיוון לתקלה?

כמו כן אשמח להמלצתכם בנוגע להחלפת נוזל הגה כוח, ככל הידוע לי הנוזל מעולם לא הוחלף (הרכב עבר 130K), האם כדאי להחליף? איזה נוזל יתאים?

הרכב הוא 206 1600 ידנית

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

בדרך כלל התופעה הזו קוראת כשהרצועה לא מתוחה מספיק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כאשר אתה נכנס לשלולית הרצועה נרטבת ומחליקה (ואז אין תגבור), לאחר שאתה יוצא מהשלולית הרצועה מתייבשת מעט ואז יש שוב אחיזה ולכן התגבור חוזר.

אותו הדבר היה לי ב 106 שהיתה לי...

הפיתרון: אם יש מגן מנוע תחתון מקורי (מפלסטיק) שהוסר יש להחזירו ואז הוא חוצץ בין המים לרצועה.

בהצלחה

פורסם

תודה על התשובות, אבדוק את הרצועה.

מגן תחתון לא קיים.

העניין הוא שההגה מתקשה לא לאחר מעבר השלולית אלא מספר דקות נסיעה לאחר מכן (עברתי שלולית מסוימת, ההגה לא מרגיש קשה, נסעתי 2 ק"מ באתי לחנות ואז ההגה מרגיש קשה).

מה בנוגע להחלפת נוזל הגה כוח? מומלץ?

כרגע יש ברכב נוזל צהוב, איזה נוזל צריך להוסיף לפחות על מנת להגיע לקו ה H?

ROOONEEYY

פורסם

זה לא סותר,

רצועה יכול להחליק אבל כל עוד הרכב בתנועה לא ממש תרגיש את זה, אבל בסיבוב הגה ממצב נייח (נגיד בתמרוני חניה) הוא ירגיש הרבה יותר קשה.

פורסם

קח נוזל מקורי של פיג'ו זה מה אני שמתי שהמנוע קר הוא על C ושהוא חם הוא על H, אצלי הנוזר הגיע ממש מתחת לADD(כשקניתי את הרכב) ולך תדע כמה נסעו עם זה ככה, עד היום ההגה הוא קשה מהרגיל אז תגיד תודה חחח

PEUGEOT 206XS

פורסם

ב-NFU יש מותח רצועת אביזרים אוטומטי

הנוזל המתאים לרכב הזה הוא נוזל תיה''ל אוטומטית בתקן DEX-3

קודם כל השלם את החסר על מנוע קר , לא אמורה להיות בעיה בתגבור ההגה בעת מעבר בשלוליות כנראה שאכן מים ניתזים על גבי הרצועה .

אל תחפש מגן מנוע תחתון , כי אם יסכימו להביא לך לארץ זה יעלה הון תועפות. אלא אם אתה מוכשר ויכול לעשות את זה DIY

פורסם

תודה לעונים.

מה צבע הנוזל המקורי והאם יש בעיה לערבב אדום עם צהוב?

בנוגע למגן התחתון: אין לי כוונה לחפש או לקנות אחד כזה. נתחיל בהוספת נוזל ומתיחת הרצועה.

MR GT: למה הכוונה מותח אוטומטי? לא ניתן למתוח את הרצועה באופן ידני ע"י משחק עם המותחן?

ROOONEEYY

• תוכן חדש...