Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 124 - תחילת שיווק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני,

אני מודע לעניין, אבל בכל אופן תודה על ההסבר המפורט.

יש רק דבר אחד "קטן", האבארט היא לא מכונית זולה, לא רק בישראל אלא גם באירופה, בגלל זה הגיוני לדרוש גג חשמלי כסטנדרט. אבל כנראה פיאט מכירים את הלקוח הפוטנציאלי כל כך טוב, שמרשים לעצמם לשים מחיר מאד גבוה ואיבזור חלש, ויודעים שהלקוחות יבלעו את זה. למרות שלי, כקונה של רכב עם גג נפתח (לא אבארט, אלא בכלל בתיאוריה) זה היה מאד מפריע ולא מתקבל על הדעת.

oryo,

אתה נוהג במוסטנג החדשה? כי אם כן, אז יש לה בעיה. נהגתי על מוסטנג 5 ליטר קבריו, והגג התקפל ועלה מאד מהר.

בקשר לרכב עצמו, נראה כחבילה נחמדה, במיוחד אהבתי שהאיטלקים מתקינים מערכת פליטה ספורטיבית, את זה כיום פוגשים לעיתים נדירות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

גרסת גג קשיח של האחות לבית מאזדה עוד לא משווקת באופן מלא בעולם, אני מאמין שיש הסכם כלשהו עם פיאט על תקופת צינון של X חודשים לפני הצגת גרסת גג קשיח מתקפל/ גג קשיח קבוע לפיאטה, בדיוק כמו שהיה עם ההצגה של המכונית עצמה.

בגירה, מנוע טורבו מולטיאייר+ תיבה אוטומטית לא משתווה למנוע האטמוספרי המצויין של מאזדה + תיבה ידנית מבחינת אמינות.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
והנה אנחנו שוב כאן, אתם מוזמנים לקרוא.

שש ומשהו שנים אחרי, שרשור דומה, אותם טיעונים, אותו סגנון דיון, רק להחליף את המספר 124 ב500.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?326140-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%E2%80%93-%D7%91%D7%A9%D7%A2%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%A9%D7%A7-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92-%D7%90%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&highlight=500+ABARTH

הנתונים בשטח לא משקרים, יש על הכביש מעל 300 עקרבים, הרוב המכריע של הלקוחות מאוד מרוצים.

מטפלים בנו כאילו קנינו פרארי.

יחסית לגודל שוק הרכב המקומי אבארט' מציגה נתוני מכירות מהטובים בעולם.

אני לא בקיא בנתונים במפרטים ובמחירים אבל זה בדיוק מה שחשבתי. על פניו המותג מתנהל אחלה.

וכמו רבים אחרים אני סבור שבהתחשב במחיר המיאטה התמחור הגיוני. וברור שהיה כיף אם שתיהן היו עולות 30% פחות

פורסם
לא מדוייק,

המחיר של האברט׳ בארצות הברית הוא $29000 וזה מחיר לפני הנחה. בדרך כלל, עם מיקוח ובמיוחד לפני החורף, אפשר להוריד $2000 דולר או יותר בלי בעיה.

לפני פחות מחודש לקחתי אחת כזו, החליפה את המיאטה NC שהיתה לי. הרכב מדהים, ללא ספק עליית מדרגה מכל בחינה שאני יכל לחשוב עליה לעומת המיאטה הקודמת.

לגבי המחיר בארץ, שערוריה. מטורף![ATTACH=CONFIG]477353[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]477354[/ATTACH]

נראית ממש טוב בלבן.

מה היו השיקולים לקחת את הפיאט ולא את המזדה?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
הייתי כותב שההבדל הוא X כ"ס וסמל על ההגה. למשל.

כי לפיאט אין מעריצי מותג שיסבירו לך למה המחיר מצדיק את עצמו + מלון לסופ"ש פעם בשנה.

לא מדויק. המחיר הבסיסי הוא 29000 אבל אני השוויתי למפרט שמצוין פה למעלה (לא השוואה מדויקת כי עדיין יש כמה הבדלים, אבל קרוב יותר). המטרה הייתה לבדוק עד כמה חזירי המחיר.

באיזה מובן ה-ND/124 היא עליית מדרגה מכל בחינה שאתה יכול לחשוב עליה ביחס ל-NC?

אף אחד לא התייחס כי אנשים יודעים להפריד בין המחיר המבוקש למחיר שאמור להיות, ובנוסף אנשים יודעים מה זאת מיאטה.

אז כדי שתסתנכרן גם אתה, הנה הסבר:

אבארט 124 היא בעצם מיאטה עם כמה שינויים. מיאטה היא מכונית ספורט דו מושבית זולה עם גג בד נפתח באופן ידני מזה רבע מאה. זה הקטע שלה. להיות זולה. גג בד ידני הוא חלק מזה. ויש גם עניין של משקל.

המחיר המבוקש לאבארט בארץ הוא לא רלוונטי כי הוא עומד בסתירה למטרה המקורית של המיאטה.

מקווה שהבנת.

נראית ממש טוב בלבן.

מה היו השיקולים לקחת את הפיאט ולא את המזדה?

1. יש גם את עניין הסאונד מהאגזוז הארופאי...

2. התכוונתי לפיאט ולא לND. מבחינתי, אלו שני רכבים שונים מאד. את המאזדה החדשה לקחתי לסיבוב כבר לפני שנה ולא מאד התלהבתי, למרות שמאד רציתי להתלהב. היא הרגישה לי יותר ״קשה״ על הכביש, הכסאות פחות נוחים, ההגה הרגיש קל מדי והיא היתה לא פחות רועשת מהמוחלפת. מאד אהבתי את הגג הידני (היתה לי מיאטה עם גג קשיח והוספתי צ׳יפ שמאפשר פתיחה בתזוזה, אבל עדיין הגג הרך עדיף), אהבתי את הקוקפיט מאד ואת הגאדג׳טים שכל כך היו חסרים לי.

הפיאט לעומת זאת, הרבה יותר שקטה מהמיאטה, הכסאות יותר נוחים, מרגישה פחות ״עצבנית״ על הכביש וגם טיפונת יותר מושקעת במראה הפנימי ובתחושה מאשר המיאטה החדשה.

לעומת ה NC, זה כבר שמים וארץ מבחינתי. הפיאט מרגישה הרבה יותר בוגרת, הרבה יותר שקטה, שמים וארץ מבחינת פינוקים לנהג (למרות שהיתה לי מערכת הסאונד המשודרגת, הייתי חייב להחליף את הרדיו, בגלל שאי אפשר היה לנגן מוסיקה מהטלפון...), הרבה פחות מתנדנדת בסיבובים מאשר המיאטה.

אני רוצה לציין, שכמובן זו תחושה אישית, אני לא לוקח את הרכבים שלי למסלולים ואני גם נהג די רגוע. בנוסף, את המיאטה NC אהבתי מאד, אולי הרכב הכי מהנה שנהגתי בו עד שהגעתי ל124.

3. התשובה למעלה.

פורסם
חיכיתי למחיר הרבה זמן, לצערי לא הופתעתי. תימחרו אותה בדיוק מול Audi TT roadster 1.8.

אני עדיין לא מבין למה לא שמו את המנוע של גולייטה תלתן עם ה 240 כס!? כבר המנוע קיים אצלהם לא צריך לייצר במיוחד.. פשוט חבורה של *****. שיהיה להם בהצלחה לאיטלקים האלה.

לא שמו כי זו לא מטרת הרכב. לשים את המנוע הזה היה מייקר אותו משמעותית, דורש כל מיני חיזוקים ושינויים במתלים, בבלמים, בצמיגים וכדומה. זה לא הרעיון. זה לא אומר שלא תהיה גרסה כזו בעתיד...

רוני,

אני מודע לעניין, אבל בכל אופן תודה על ההסבר המפורט.

יש רק דבר אחד "קטן", האבארט היא לא מכונית זולה, לא רק בישראל אלא גם באירופה, בגלל זה הגיוני לדרוש גג חשמלי כסטנדרט. אבל כנראה פיאט מכירים את הלקוח הפוטנציאלי כל כך טוב, שמרשים לעצמם לשים מחיר מאד גבוה ואיבזור חלש, ויודעים שהלקוחות יבלעו את זה. למרות שלי, כקונה של רכב עם גג נפתח (לא אבארט, אלא בכלל בתיאוריה) זה היה מאד מפריע ולא מתקבל על הדעת.

זה לא הגיוני כי כאמור זו לא מטרת המכונית. היא אמורה להיות רודסטר קלה וקטנה והוספת מנגנון חשמלי מורכב יסרבל אותה ויקטין עוד יותר את תא המטען. זה שהתמחור באירופה הוא כזה זה מצער עד כדי לא מובן, אבל אין פה קשר לגג.

2. התכוונתי לפיאט ולא לND. מבחינתי, אלו שני רכבים שונים מאד. את המאזדה החדשה לקחתי לסיבוב כבר לפני שנה ולא מאד התלהבתי, למרות שמאד רציתי להתלהב. היא הרגישה לי יותר ״קשה״ על הכביש, הכסאות פחות נוחים, ההגה הרגיש קל מדי והיא היתה לא פחות רועשת מהמוחלפת. מאד אהבתי את הגג הידני (היתה לי מיאטה עם גג קשיח והוספתי צ׳יפ שמאפשר פתיחה בתזוזה, אבל עדיין הגג הרך עדיף), אהבתי את הקוקפיט מאד ואת הגאדג׳טים שכל כך היו חסרים לי.

הפיאט לעומת זאת, הרבה יותר שקטה מהמיאטה, הכסאות יותר נוחים, מרגישה פחות ״עצבנית״ על הכביש וגם טיפונת יותר מושקעת במראה הפנימי ובתחושה מאשר המיאטה החדשה.

לעומת ה NC, זה כבר שמים וארץ מבחינתי. הפיאט מרגישה הרבה יותר בוגרת, הרבה יותר שקטה, שמים וארץ מבחינת פינוקים לנהג (למרות שהיתה לי מערכת הסאונד המשודרגת, הייתי חייב להחליף את הרדיו, בגלל שאי אפשר היה לנגן מוסיקה מהטלפון...), הרבה פחות מתנדנדת בסיבובים מאשר המיאטה.

אני רוצה לציין, שכמובן זו תחושה אישית, אני לא לוקח את הרכבים שלי למסלולים ואני גם נהג די רגוע. בנוסף, את המיאטה NC אהבתי מאד, אולי הרכב הכי מהנה שנהגתי בו עד שהגעתי ל124.

אוקיי, נשמע לי מוזר אבל הבנתי את התשובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מקווה לפחות שמדיניות ההנחות לרכב הזה יהיו גבוהות, עם מחיר סגירה של 250 זה יותר אטרקטיבי

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

15% הנחה על מחירון לרכב חדש לחלוטין זה ממש לא מקובל בשוק.

כל יבואן יעדיף לחכות 11 חודשים ו 29 ימים ורק בדקה ה 90 יעביר את הרכב לסוחר תחת הקיזוזים הראויים שהוא מקבל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מקווה לפחות שמדיניות ההנחות לרכב הזה יהיו גבוהות, עם מחיר סגירה של 250 זה יותר אטרקטיבי

מה אטרקטיבי בזה?

השיטה של לדרוש מחיר מופקע ומוגזם ואז להוריד למחיר רק מופקע עובדת, אני מבין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מנוע ה 1750 בטח יפציע ב 124 ספיידר אבארט 585 קומפטיציונה, שלכם רק תמורת חצי מליון שח!

או שלחילופין, אולי מסתמנת פה מגמה של מנוע אחיד בכל הליין אפ של אבארט בכדי לשמור על אחידות והוזלת התחזוקה (עבור היצרן, לא עבורנו).

אולי יפצע מנוע כזה באבארט 124 טריביוטו אלפא c4...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה אטרקטיבי בזה?

השיטה של לדרוש מחיר מופקע ומוגזם ואז להוריד למחיר רק מופקע עובדת, אני מבין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אם המחירון של רכב הוא 300 ואתה קונה ב250 וודאי שזה יותר אטרקטיבי.. אתה חוסך בירידת ערך. בכל מקרה הבנתי שאתה לא לקוח פוטנציאלי לרכב הזה זה בסדר.

דרך אגב מחיר של 250 לרכב הזה הרבה יותר אטרקטיבי לפי דעתי מלשלם 60 על סוזוקי אלטו.. (סתם השוואה לא קשורה).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

כפי שציינו כאן לא מעט לפני, הגרסה האירופית של המכונית אכן יקרה מדי, 40K יורו, כך שלשם שינוי ה"אשם" כאן הוא היצרן ולא היבואן.

איפה היבואן נופל? בכך שאינו מביא גרסה ידנית(ומציע את האוטומטית כאופציה) - ובכך שאינו מציע את ה-124 הרגילה, שיכלה בקלות לעלות כאן פחות מ-200K(שגם לה, כידוע, יש אופציה אוטומטית).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ולא בטוח שמתאים ליבואן הזה, אבל לך תדע אולי האבארת' היא בסך הכל טיזר שהיבואן יודע שאף אחד לא יקנה, אבל כשתגיע ה 124 ספיידר ה"רגילה" במחיר שיחתוך את האוטו הזה באיזו מאיה, פתאום ישתרך לו תור קטן של קונים ליד השולחן באולם הגדול, שם ביגאל אלון.

פורסם
אבל זה רכב יפני...הוא תוכנן, נבנה והורכב ביפן (לא נאמר כ"הטרלה" אלא כעובדה בשטח).

אני מניח שמשפט האמינות נאמר על אותו העיקרון לפיו טויוטה אייגו אמינה יותר מסיטרואן C1 או מפיז'ו 108.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...