Jump to content

g35x

  • הודעות

    115
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי g35x

  1. המבחן היה על האברט האמריקאית או הארופאית?
  2. 1. יש גם את עניין הסאונד מהאגזוז הארופאי... 2. התכוונתי לפיאט ולא לND. מבחינתי, אלו שני רכבים שונים מאד. את המאזדה החדשה לקחתי לסיבוב כבר לפני שנה ולא מאד התלהבתי, למרות שמאד רציתי להתלהב. היא הרגישה לי יותר ״קשה״ על הכביש, הכסאות פחות נוחים, ההגה הרגיש קל מדי והיא היתה לא פחות רועשת מהמוחלפת. מאד אהבתי את הגג הידני (היתה לי מיאטה עם גג קשיח והוספתי צ׳יפ שמאפשר פתיחה בתזוזה, אבל עדיין הגג הרך עדיף), אהבתי את הקוקפיט מאד ואת הגאדג׳טים שכל כך היו חסרים לי. הפיאט לעומת זאת, הרבה יותר שקטה מהמיאטה, הכסאות יותר נוחים, מרגישה פחות ״עצבנית״ על הכביש וגם טיפונת יותר מושקעת במראה הפנימי ובתחושה מאשר המיאטה החדשה. לעומת ה NC, זה כבר שמים וארץ מבחינתי. הפיאט מרגישה הרבה יותר בוגרת, הרבה יותר שקטה, שמים וארץ מבחינת פינוקים לנהג (למרות שהיתה לי מערכת הסאונד המשודרגת, הייתי חייב להחליף את הרדיו, בגלל שאי אפשר היה לנגן מוסיקה מהטלפון...), הרבה פחות מתנדנדת בסיבובים מאשר המיאטה. אני רוצה לציין, שכמובן זו תחושה אישית, אני לא לוקח את הרכבים שלי למסלולים ואני גם נהג די רגוע. בנוסף, את המיאטה NC אהבתי מאד, אולי הרכב הכי מהנה שנהגתי בו עד שהגעתי ל124. 3. התשובה למעלה.
  3. אני באמת מאד סקרן איך אתה היית כותב את זה? לא עשיתי חשבון, זו הערכה גסה מאחר והמחירים בארצות הברית משתנים ממקום למקום ומעת לעת. אין לי בעיה שתסתלבט, אני לוקח את החיים בקלות, אבל מעניין איך אתה היית מנסח את מה שכתבתי למעלה.
  4. אני באמת מאד סקרן איך אתה היית כותב את זה? לא עשיתי חשבון, זו הערכה גסה מאחר והמחירים בארצות הברית משתנים ממקום למקום ומעת לעת. אין לי בעיה שתסתלבט, אני לוקח את החיים בקלות, אבל מעניין את אתה היית מנסח את מה שכתבתי למעלה.
  5. למה ככה? למה בהתנשאות? הכוונה שלי היתה לא במחיר הכללי של הרכב, אלא בהפרש התוספת במחיר של האברט לעומת הדגם מתחתיו באירופה ובארצות הברית במקביל.
  6. ראשית, המחירים באירופה גבוהים מלכתחילה מאלו שבארצות הברית. שנית, ההבדלים מוחשיים אבל בהחלט לא מצדיקים את ההפרש. האברט האמריקאית היא 70 אחוז מהארופאית וב20 אחוז מהמחיר. על האברט האמריקאית מוסיפים $2000 דולר וזה בהחלט שווה את ההפרש.
  7. ממש כך... חסר גם הסמל בדופן של הרכב. אבל אלו שטויות. האגזוז שונה והמנוע מפיק קצת יותר כוח באירופה אם אני לא טועה.
  8. זאת לא הסיבה. הרכב הארופאי עובר את סדנת אברט באיטליה ומכיל בתוכו שיפורים וכיוונונים שהרכב באמריקה לא מקבל. האברט האמריקנית מגיעה ישירות מיפן. בקיצור, האברט האמריקאי פחות ״אברט״ מאשר הארברט הארופאי.
  9. טענותיך מנומקות היטב והתקבלו במלואן. אלא (רק למטרת הויכוח...) אפשר לקבל את הרכב עדיין בכמה אלפים פחות לאחר מיכוח. בארץ אפשר להתמקח, אבל לא יוצא מזה הרבה.
  10. לאחר הרבה נסיונות של כל מני מוצרים. אני מבסוט מהמעמד האחרון שקניתי. מתאים במיוחד למצבים שהגומיה לא יכולה לעשות וואקום על הדאש בורד בגלל חספוס. נדבק לחלון יפה מאד, והזרוע גמישה ומתעצבת לפי הצורך. הקצה מגנטי ועובד יפה מאד גם עם קייס לטלפון. https://www.amazon.com/Version-Magnetic-Cradle-less-Windshield-Dashboard/dp/B00VNPXUPS/ref=sr_1_6?s=automotive&ie=UTF8&qid=1480435234&sr=1-6&keywords=ipow+car+mount
  11. לא מדוייק, המחיר של האברט׳ בארצות הברית הוא $29000 וזה מחיר לפני הנחה. בדרך כלל, עם מיקוח ובמיוחד לפני החורף, אפשר להוריד $2000 דולר או יותר בלי בעיה. לפני פחות מחודש לקחתי אחת כזו, החליפה את המיאטה NC שהיתה לי. הרכב מדהים, ללא ספק עליית מדרגה מכל בחינה שאני יכל לחשוב עליה לעומת המיאטה הקודמת. לגבי המחיר בארץ, שערוריה. מטורף!
  12. מסכים עם כל מילה ! כאחד שנוהג על מיאטה, חיכיתי וציפיתי אתמול להשקה והתאכזבתי ממנה, מאותן סיבות שמנית ואחרים מנו. אגב, כאחד שנהג על חלק מהאקזוטיות והיקרות שבמכוניות הספורט בפלנטה, אני יודע להעריך את המכונית הזו היטב. היתרון הגדול ביותר מבחינתי, שלא צריך לנסוע מהר בשביל לקבל ריגושים. מהירות של 60 קמש מרגישה כמו 120 (או יותר)במכונית על. את גלאי הרדאר שהיה לי במכוניות הקודמות הורדתי, סוף סוף אני לא חושש שאעבור את המהירות המותרת מבלי לשים לב...
  13. g35x

    BMW סדרה 1 שלוש דלתות החדשה

    ההנעה הכפולה בגרסה אחת תגיע לאמריקה לפחות בעוד שנה. אני מתכנן לבדוק גם את הGolf R כי היא כן בהנעה כפולה. ואולי את ה128I בגרסה ידנית, יותר רגוע מה135 ויספק אותי גם מבחינת כח גם אחרי ה335 הכבדה ממנה והאוטומטית.
  14. g35x

    BMW סדרה 1 שלוש דלתות החדשה

    זה כנראה יהיה הרכב הבא שלי (יחליף את ה335IX ) בדיוק מהסיבה שציינת. אגב, אני מתלבט בין הידנית לאוטומטית ובמיוחד חושש מהתנהגות הרכב בשלג (אני גר בניו ג'רסי) ה335 נוסעת מעולה בשלג בגלל ההנעה הכפולה. לא יודע איך תתנהג ה135. איפה אתה גר?
  15. g35x

    פרארי 599GTO נסיעת התרשמות.

    הביטוח יקר בטירוף. לעניין האסלה, כפי שציינתי, לא ניסיתי צפון ניו ג'רסי Montville אני לא ראיתי אף מגרעה, אבל נסעתי בפרארי הטובות ביותר שקיימות. גם הסקודריה וגם ה599gto שונות לחלוטין מהגרסאות הרגילות שלהן מכל הבחינות. ליטוף על דוושת הבלמים לדוגמא מורגש באופן קיצוני בהשוואה .
  16. g35x

    פרארי 599GTO נסיעת התרשמות.

    בדיוק חשבתי על זה שאיך זה שאף אחד לא חשב לשאול את השאלה הברורה מאליה הזאת. אילו ידעתי שיש בשירותים אסלה כזו , הייתי מתאפק ולא עושה בבית. בכל זאת לא כל יום יוצא לשבת על אסלת קרבון פייבר
  17. g35x

    פרארי 599GTO נסיעת התרשמות.

    רואה חשבון. מצליח מן הסתם
  18. g35x

    פרארי 599GTO נסיעת התרשמות.

    את האנזו הוא קנה במליון וארבע מאות אלף דולר....
  19. שלום חברים, לאלו שלא יודעים, חבר שגר בעיירה שלי, מחזיק בכמה פרארי מיוחדות מאד ואני מקבל מדי פעם את הזכות לנהוג בהן וזו זכות גדולה . האיש גם משתמש ברכבים שלו לגיוס כספים למטרות חשובות מאד כמו קרנות טיפול בילדים חולי מחלות חשוכות מרפא. הוא מעמיד זכות לנהיגה באחד הרכבים לשעתיים במכירה פומבית בארועים שונים וכך מגייס כסף. אמנם הכסף המגוייס לא גדול במיוחד בדרך כלל, אבל לפחות הוא מרגיש שאנשים חשופים למטרות החשובות הללו. רק לשם המחשה, נניח שאדם משלם 6000 דולר להתנסות באנזו, אבל אם הוא יגרד את המדרכה עם הרכב, התיקון יעלה עשות אלפי דולרים... (הוא סיפר לי שעלה לו 30000 דולר לפחחות כשהוא גירד את הסקודריה במדרכה ו40000 דולר לאנזו, כשבחורה חביבה נכנסה בו מאחורה בקלילות ברמזור ופגעה בפגוש האחורי, רק כשהגיעה המשטרה היא הבינה באיזה רכב היא פגעה...) הרכב האחרון שהוא רכש הוא ה599gto' את גרסת הGTB הוא החזיק בעבר , היו לו שתיים כאלו ונהגתי בשתיהן ומאד נהניתי כמובן אבל כששמעתי על הרכש החדש, התרגשתי מאד. ה 599GTO היא מכונית הכביש מבית פרארי הכי מהירה שיוצרה אי פעם. לא נראית שונה בהרבה מGTB אבל השינוי באמת גדול, כמו השינוי בין ה430 לסקודריה, בהחלט עולם אחר. ההבדל נובע בעיקר מכיוונוני המנוע שחזק אמנם רק ב49 כוחות סוס אבל מרגיש הרבה יותר, תמסורת הf1 שמעבירה הילוכים בשישים מאיות השניה וזה אפילו הרבה יותר מרשים ממה שזה נשמע. המשקל הנמוך במאה קילו בגלל שימוש בסיבי פחמן בחלקים שונים באוטו, כולל המושבים ועוד סיבות שאני לא זוכר. לקבל את השם GTO זה לא עניין פשוט ולא עניין שבשגרה. זה קרה רק פעמיים בעבר. בשנים 1962-1964 עם ה250 ובשנים 1984-1986 עם ה288 וכעת עם ה599. אז כמובן וכצפוי, החוויה מאד מרגשת, המנוע כשמתניעים אותו משמיע קול של פיצוץ, מזכיר את צליל ההתנעה של האנזו, אבל להבדיל מהאנזו שיושב נמוך על הכביש כמו שואב אבק, ב599 כל אחד ואחת יכולים לנהוג בו כמעט כמו ברכב רגיל אם לוחצים על הכפתור הנכון שאומר נסיעה רגילה. אמנם אפשר להרגיש כל חרצן זית שזרוק על הככביש אבל לא נענשים בישבן כשעולים על מהמורות. בכל לחיצה קלילה על דוושת הגז נשמעת נהמה מדהימה והרכב מרגיש כאילו הוא מסוגל להתרומם מהכביש אם היו לו כנפייים. קצת מעל 3 שניות מאפס למאה, במשהו שהוא לא אופנוע זה בהחלט משהו מדהים לחוות. עשיתי את הנסיון ואני חייב לציין שזה כמעט מפחיד למרות שזה נעשה במקום שלו היה מסוכן. זה כאילו שיש פחד מאיבוד שליטה, למרות שהבלמים מדהימים . זה לא עניין של זמן רב עד שתגיע מכונית העל החדשה של פרארי ואני מקווה שגם אז תהיה לי הזכות לנהוג עליה. אני מצרף תמונות שונות של הרכב, תמונות של חדש השירותים בבית... שכולל מושב אסלה מסיבי פחמן... ושני סירטונים שהעליתי ליוטיוב של הגראג' של הרכבים.
  20. g35x

    פרארי ומזראטי בישראל

    צודק ואני מתנצל. יותר מדי קל לזהות רכב כזה בפורום של חובבי רכב. וזה גם לא צולם בארץ ולא התכוונתי לרמוז, אבל העברתי איתה כמה שעות היום וכנראה שהתלהבתי יותר מדי.. .
  21. g35x

    פרארי ומזראטי בישראל

    מישהו מזהה את הרכב? (רמז, נוצרו 599 רכבים כאלה)
  22. לא יודע איך הגעת לנתונים האלה. לי יש את הרכב הזה כבר שנתיים. הממוצע שאני נמצא בו עומד על פחות משמונה ק'מ לליטר, בנסיעה מעורבת ואני ממש לא משתולל ולא נוסע בפקקים. אחד ל12 אני מסוגל לקבל רק בנסיעה בין עירונית מאד שמרנית ובלי נסיעה עירונית בכלל.
  23. יפה כתבת ונהניתי לקרא, אבל... אחרי שנתיים עם האינפינטי g35 (מודל 2008) שהוחלפה עם B.M.W. 335IX שאמורה להיות מקבילה פחות או יותר מבחינת כח וביצועים, אני חייב לציין שההבדל בין שני הרכבים גדול והב.מ.ו מהנה אותי פי כמה וכמה מרוב הבחינות מלבד נוחות הכיסא ואמינות (כמו שציינת). כמובן שזו רק דעתי הצנועה.
  24. g35x

    כמה כ"ס יש לך בבית ?

    ב.מ.וו 335 עם 300 סוסים מיני ואן של הונדה עם 250 סוסים סך הכל 550 .
  25. תודה על השיתוף. מרתק.
×
×
  • תוכן חדש...