Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברגה חשמלית נטענת חזקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש המלצה על מברגה חשמלית נטענת טובה לאבא שלי. יש לו כמה סיניות של 18V שלא מחזיקות יותר מידי זמן ונופחות את נשמתן. ראיתי באמזון את הדגם DeWalt 18V XR Lithium-Ion 2-Speed Combi Drill והמחיר נראה לי מצויין (כ 700 שקל כולל הכל).

האם המברגה הזו מומלצת? האם יש משהו יותר מומלץ באותה רמת מחיר פחות או יותר?

תודה

פורסם

לשימושים ביתיים אתה גם לא צריך 18v

סתם יקר וכבד ולא נוח לעבודה (הכל יחסי, כן?)

קח לך איזו 10.8 שתעשה את העבודה טופי יופי בחצי המחיר ובשני שליש המשקל

אימפקט או קלאץ' זו כבר עוד סוגיה ונראה שדעתך בעניין מגובשת אז אין טעם להכנס לזה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לשימושים ביתיים אין שום סיבה לא להשתמש באימפקט אם מחפשים מברגה "חזקה".

ראה שרשוש מברגות קודם, חבל לשכתב אותו שוב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המברגות של DeWalt מצויינות. יש לי אחת כזו כמה שנים טובות, עבדה לא מעט ולא קל ולא מראה שום סימני עייפות. פופולרית מאד בארה״ב. לדעתי אתה יכול לרכוש אחת קצת יותר זולה שפועלת במתח מתחת 18V, ובמקום זה מגיעה עם שתי סוללות, כי לעבוד עם סוללה אחת זה לא נוח. בעבודה של כמה שעות תמיד סוללה אחת בעבודה ואחת בטעינה.

פורסם

יש סט של אסאקי ב 880 שקל

גם אימפקט וגם מברגה רגילה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
היי

מחפש המלצה על מברגה חשמלית נטענת טובה לאבא שלי. יש לו כמה סיניות של 18V שלא מחזיקות יותר מידי זמן ונופחות את נשמתן. ראיתי באמזון את הדגם DeWalt 18V XR Lithium-Ion 2-Speed Combi Drill והמחיר נראה לי מצויין (כ 700 שקל כולל הכל).

האם המברגה הזו מומלצת? האם יש משהו יותר מומלץ באותה רמת מחיר פחות או יותר?

תודה

יש לך את זו גם (מצחיק שעם 2 סוללות יותר זולה מהמבצע של סוללה אחת)

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00L3XK06C/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1

קובי

:-)

פורסם

תגדיר מה זה שימושים ביתיים. יש כאלו שגם בונים לעצמם דק או פרגולה, יש כאלו שמדיי פעם עושים עבודות נגרות, יש כאלו שרק מרכיבים ארונות של איקאה. איפה אבא שלך ממוקם על הסקאלה?

• תוכן חדש...