Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שוב, אתה פוסל טענות קשות על זיוף בחירות ונשיא שנבחר במרמה, רק בגלל שהן עלו בעבר.

זו "בריחה" קלה מהנושא, במקום לחפור בעניין עצמו אתה פוסל אותו אוטומטית כי בעבר הוא לא הוכח?

איף יא מעייף.

כן.

כבר רשמתי שכן.

ונכנסתי, אוקיי, הריצו בדיקה על DB, לא ידוע מי מו מה באמת ואיך נספר. יום אחרי הבחירות קיבלתי סקריןשוט מחבר שטוען שלא סופרים קולות של טראמפ כי הטראקינג הזה נותן שגיאות. אוקיי.

והנה גם מצביעים לא חוקיים:

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, SchnitzelLova כתב:

מצטער אני נמצא ב-Busy season של דוחות האמריקאיים ואני משקיע יותר מידי זמן בפורום. כאמור, יש לך מספיק מידע זמין ברשת. תרענן את הזיכרון שלך. 

אה נו, אתה מתעסק בעיוות עובדות כמקצוע, אז זה מסביר...🤣

• מצחיק 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני 29 דקות, David32 כתב:

איף יא מעייף.

כן.

כבר רשמתי שכן.

ונכנסתי, אוקיי, הריצו בדיקה על DB, לא ידוע מי מו מה באמת ואיך נספר. יום אחרי הבחירות קיבלתי סקריןשוט מחבר שטוען שלא סופרים קולות של טראמפ כי הטראקינג הזה נותן שגיאות. אוקיי.

הריצו בדיקה, מישהו ביקש Absentee Ballot עבור אנשים שמתים כבר איזה מאה שנה.

מה עשו עם הפתק הצבעה הזה?

מתישהו אתה גם תלמד לשפוט מקרים לפי עובדות ולא לפי ה-Record של הטוענים (מה גם שמראש לטעון לרקורד של "המפלגה הרפובליקנית" זה גם ככה גרנדיוזי מדי)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

יום אחרי הבחירות קיבלתי סקריןשוט מחבר

מזכיר לי חבר מהעבר שגם היה מפיץ לי כל תאורית קונספירציה אפשרית נגדל הסמול מהעולם.

...

לגבי הדיון "טראמפ רק אומר איקס. מה זה משנה? משנה מה הוא עושה" - זה טעון בעייתי עקרונית. אני מניח שברוב מערכות החוק הנורמליות בעולם יש, למשל, משהו שמדבר על הסתה, נכון? אני לא אומר שהוא מסית. אבל גם ברמה הכי תאורטית ועקרונית שיש, ברור שלדיבורים יש משמעות. וגם במקרה הפרטני, טראמפ לא היה יכול, למשל, למנוע את הקורונה. אבל מה עם זלזול במסכות? מה עם העובדה שהוא עצמו חלה, ואלוהים יודע איפה היה מסיים אם לא היה מקבל את הטיפול הכי טוב שיש שהיה זמין? מה עם הזלזול במדענים? המלצות דביליות לטיפול?

משיכפת הכתפיים הזו - "משנה רק מה שהוא עושה" - היא בעייתי וגם כמעט לא ריאלית. אף אחד מאיתנו לא יושב איתו בפגישות. רובנו נתקשה לנתח ולהגיד כמה 4 השנים שלו השפיעו על ארה"ב, חוץ מדברים מאוד מובהקים ומיידים שהוא עשה (כמו מלחמת הסחר הקצרה עם סין וסובסידיות במיליוני דולרים לחקלאים אמריקאים). אנחנו אפילו לא מסכימים אם הוא איש עסקים מוצלח. ולא להיות נוכל מוצלח ולהיות איש עסקים מוצלח זה לא אותו הדבר. וגם אם בדברים מסוימים היה נשיא מאוד מוצלח, זה לא אומר שלא הזיק בדברים אחרים שעשה או בסוג השיח שיצר, שעיקרו היה כמה כולם מטומטמים חוץ ממנו וכמה הוא גאון וכמה כל הפקידים רק מחבלים במאמץ שלו להיות הגאון שהוא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

מזכיר לי חבר מהעבר שגם היה מפיץ לי כל תאורית קונספירציה אפשרית נגדל הסמול מהעולם.

...

לגבי הדיון "טראמפ רק אומר איקס. מה זה משנה? משנה מה הוא עושה" - זה טעון בעייתי עקרונית. אני מניח שברוב מערכות החוק הנורמליות בעולם יש, למשל, משהו שמדבר על הסתה, נכון? אני לא אומר שהוא מסית. אבל גם ברמה הכי תאורטית ועקרונית שיש, ברור שלדיבורים יש משמעות. וגם במקרה הפרטני, טראמפ לא היה יכול, למשל, למנוע את הקורונה. אבל מה עם זלזול במסכות? מה עם העובדה שהוא עצמו חלה, ואלוהים יודע איפה היה מסיים אם לא היה מקבל את הטיפול הכי טוב שיש שהיה זמין? מה עם הזלזול במדענים? המלצות דביליות לטיפול?

משיכפת הכתפיים הזו - "משנה רק מה שהוא עושה" - היא בעייתי וגם כמעט לא ריאלית. אף אחד מאיתנו לא יושב איתו בפגישות. רובנו נתקשה לנתח ולהגיד כמה 4 השנים שלו השפיעו על ארה"ב, חוץ מדברים מאוד מובהקים ומיידים שהוא עשה (כמו מלחמת הסחר הקצרה עם סין וסובסידיות במיליוני דולרים לחקלאים אמריקאים). אנחנו אפילו לא מסכימים אם הוא איש עסקים מוצלח. ולא להיות נוכל מוצלח ולהיות איש עסקים מוצלח זה לא אותו הדבר. וגם אם בדברים מסוימים היה נשיא מאוד מוצלח, זה לא אומר שלא הזיק בדברים אחרים שעשה או בסוג השיח שיצר, שעיקרו היה כמה כולם מטומטמים חוץ ממנו וכמה הוא גאון וכמה כל הפקידים רק מחבלים במאמץ שלו להיות הגאון שהוא.

הנקודה היא שאותן תיאוריות קונספירציה מונפצות מופצות גם מהשמאל, אבל משום מה הן לא נתקלות באותו זלזול. למשל, כל הנרטיב של BLM, שהוא פנטזיה מהתחלה ועד הסוף, אבל לא ראיתי אף אחד לוקח נציג BLM ומפרק אותו עם עובדות ב-CNN או לוקח את חומסקי, עם אותו תקליט שבור מהסיקסטיז, ושם מולו את המציאות (למשל, שטראמפ קיבל יותר קולות ממיעוטים אתניים מכל מועמד רפובליקני לפניו).

ותיאוריית הקונספירציה של BLM משנות מדיניות וגורמות לפרעות ברחובות. עכשיו... מי בדיוק מפיץ שקרים, שמובילים לפילוג ואלימות?

התגובה השמאלית של המפה לדיון עובדתי היא התגובה של השניצל (או רוני שטרן לפניו, שחושב ש-ANTIFA נלחמים בנאצים) מפעילים כסא מפלט. חוסר יכולת טוטאלית לנהל דיון על העובדות.

ואני חושב ש-AOC הבהירה בדיוק מה מהות הצד השמאלי של המפה במפלגה הדמוקרטית, עם הקריאה שלה, ושל אחרים, לסגור חשבון עם תומכי טראמפ. היא

או הכתב הראשי של CNN לוושינגטון קורא לתומכי טראמפ לשקול מילים, אחרת אולי לא יעסיקו אותם.

או קצין העיתונות של המפלגה הדמוקרטית והדובר של ברק אובמה, שמקדם את ה-https://www.trumpaccountability.net/

האנשים הללו גורמים לטראמפ להראות כמו ישו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מתישהו אתה גם תלמד לשפוט מקרים לפי עובדות ולא לפי ה-Record של הטוענים (מה גם שמראש לטעון לרקורד של "המפלגה הרפובליקנית" זה גם ככה גרנדיוזי מדי)

לא אמרתי שום דבר על טוענים או רפובליקאים.

נשמע שהגעת ישר עם איזה טיעון הגנה ואתה רק מנסה לגרום לו לתפוס על מה שאני אומר.

בהצלחה ליאור.

תמשיך לצעוק על איזה רקורד של מפלגה כשכול מה שאמרתי זה שהטיעונים האלה לזיוף בחירות קיימים שנים על גבי שנים.

לפני 14 דקות, falou כתב:

ואני חושב ש-AOC הבהירה בדיוק מה מהות הצד השמאלי של המפה במפלגה הדמוקרטית, עם הקריאה שלה, ושל אחרים, לסגור חשבון עם תומכי טראמפ.

מה, לא הבנתי איך זה לסגור חשבון עם תומכי טראמפ...

אתה יכול להסביר לי איך הטוויט הזה ספציפית קורא לזה?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 12 דקות, falou כתב:

תיאוריית הקונספירציה של BLM משנות מדיניות וגורמות לפרעות ברחובות. עכשיו... מי בדיוק מפיץ שקרים, שמובילים לפילוג ואלימות?

מודה שאני לא כ״כ מכיר את התאוריות של blm. אבל נניח לשם הדיון שזה לא כ״כ משנה. הפצת תאוריות קונספירציה היא חלק מהבעיה. אי אפשר להתעלם מזה. וטראמפ, אני מקווה שאפשר להסכים, הוא לא מישהו שיפתור את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אולי בעברית זה יהיה מובן:

יש לשמור את התיעוד של  הפסיכופטים של טראמפ (תומכיו), לעתיד, כי הם ינסו להחביא את השותפות שלהם בפשעיו.

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

לא אמרתי שום דבר על טוענים או רפובליקאים.

נשמע שהגעת ישר עם איזה טיעון הגנה ואתה רק מנסה לגרום לו לתפוס על מה שאני אומר.

בהצלחה ליאור.

תמשיך לצעוק על איזה רקורד של מפלגה כשכול מה שאמרתי זה שהטיעונים האלה לזיוף בחירות קיימים שנים על גבי שנים.

מצד מי? מצד הדמוקרטים?

מצד פרופילי טוויטר שלא היה קיים לפני 3 מערכות בחירות בכלל?

לפני 12 דקות, David32 כתב:

מה, לא הבנתי איך זה לסגור חשבון עם תומכי טראמפ...

אתה יכול להסביר לי איך הטוויט הזה ספציפית קורא לזה?

מתחילים מאיסוף מידע מי תמך בטראמפ ואיך, אחר כך יסגרו איתם חשבון, איכשהו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2020/nov/09/the-donald-trump-presidency-in-numbers

מספרים ...רק מספרים.

בכל אופן - הצרה הכי גדולה היא שהוא בעיקר מפלג , משתולל בטוויטר ומכניס את כל המדינה לסחרור עם הצהרות והתנהגויות הזויות לגמרי.

הכל פייק , הכל קונספירציה , הכל רודפים אותי והכל do as i say , dont do what i do.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

הנקודה היא שאותן תיאוריות קונספירציה מונפצות מופצות גם מהשמאל, אבל משום מה הן לא נתקלות באותו זלזול. למשל, כל הנרטיב של BLM, שהוא פנטזיה מהתחלה ועד הסוף, אבל לא ראיתי אף אחד לוקח נציג BLM ומפרק אותו עם עובדות ב-CNN או לוקח את חומסקי, עם אותו תקליט שבור מהסיקסטיז, ושם מולו את המציאות (למשל, שטראמפ קיבל יותר קולות ממיעוטים אתניים מכל מועמד רפובליקני לפניו).

ותיאוריית הקונספירציה של BLM משנות מדיניות וגורמות לפרעות ברחובות. עכשיו... מי בדיוק מפיץ שקרים, שמובילים לפילוג ואלימות?

אתה אומר ששני הצדדים זבל ואתה צודק, אבל זה לא מכפר על הפגמים המשמעותיים באופי של טראמפ. כן, הוא עשה דברים טובים בקדנציה שלו, אבל הוא גם עשה המון (המון) חרא. הוא דיבר והתנהג באופן שמצפים מהדוד המובטל שהולך עם כובע כסף על הראש ולא כמו נשיא ארצות הברית. אני לא אומר שלא היו לו נקודות טובות. גם לדוד המובטל יש נקודות טובות פה ושם, אבל אם מסתכלים על כלל החבילה לא רואים אדם סימפטי שמוביל את המין האנושי למקום יותר טוב. 

שלא תטעה יש לי המון מה להגיד על ביידן והתקשורת. הסגידה העיוורת אליו כאילו הוא מציל את ארצות הברית. (הוא לא) הטענה שהוא תחילתו של "עידן חדש". (תעשו לי טובה) ההתעלמות המוחלטת ממצבו הקוגניטיבי, הקשרים שלו, ההיסטוריה שלו בפוליטיקה והעובדה שיש סיכוי שהוא לא יסגור שנתיים בבית הלבן. 

בסופו של דבר אם אני צריך לבחור ב-lesser of two evils אני בוחר ביידן.  וכן, אני חושב שאם לא יהיה שינוי משמעותי בארצות הברית בזמן הקרוב אכלנו אותה. 

פורסם
לפני 12 דקות, falou כתב:

הפסיכופטים

image.thumb.png.a47d7859698ab016c984c06bdd908169.png

אגב שום דבר לגבי פשעיו, או פסיכופטים. לא רוצה להיתקע עליך כמו שליאור פה נתקע עלי, אבל... you know.

לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מתחילים מאיסוף מידע מי תמך בטראמפ ואיך, אחר כך יסגרו איתם חשבון, איכשהו.

ב-ס-ד-ר

- By lifting money bags

פורסם
לפני 33 דקות, David32 כתב:

ב-ס-ד-ר

תשמע, יש מצב שהם אוספים פרטים על תומכי טראמפ כדי לשלוח להם זרי פרחים.

זה אפשרי, זה לא לגמרי מנותק מהמציאות, רק שזה סביר בערך כמו שאני אקבל את האחוזים ההם מהשיחה שלנו מאתמול 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, SchnitzelLova כתב:

אתה אומר ששני הצדדים זבל ואתה צודק, אבל זה לא מכפר על הפגמים המשמעותיים באופי של טראמפ.

לא.

אני אומר שאני לא ראיתי עדיין את האידיאולוגיה הרפובליקנית מוציאה פורעים לרחובות. למעשה, לא מצאתי שומדבר רע בפעולות הממשל של טראמפ, למרות שניסיתי, כי האיש דוחה (ודרך אגב, הוא לא היה כזה כשהיה צעיר יותר). אני מניח שחלק מזה שהוא דוחה, זה תגובה בגלל היחס אליו (לא שזה תירוץ, פוליטיקאי צריך להיות מסוגל להתעלות מעל זה) הרי בעבר הוא היה הדארלינג של לא מעט דמוקרטים, וזכה ליחס אוהב מה-BBC ועד אופרה ווינפרי.

אני גם חושב שהוא ככל הנראה מנהל די כושל, בהתחשב בקצב בו ההנהלה שלו מתחלפת, והוא יותר יזם ממנהל, ובתפקיד הנשיא זה לא טוב.

הוא גם יותר מדי לעומתי ומוקצן לעומת היריבים הפוליטיים שלו, אבל זה באמת מאוד קשה להיות בגין, ולמשול בממלכתיות, אחרי שעשו לך רצח אופי מתמשך, והציגו אותך כבוגד.

הוא לא מנהיג, הוא מהפכן.

אבל לגבי ה-lesser evil, אני לגמרי הולך איתו. קודם כל, במזה"ת הוא הצלחה, איפה שקודמו הביא אותנו (ואת ארה"ב) לסף קטסטרופה, ודבר שני, לא ראיתי שומדבר רע שקרה בארה"ב. בניקוי הקורונה, הוא היה לוקח בהליכה, והיא לא באשמתו, ואני בספק אם היה יכול לעשות משהו לעצור אותה.

אבל נחכה ונראה.

דרך אגב, זה שהוא לא מקבל את תוצאות הבחירות, בינתיים הוא ממש לא חייב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...